Yebat ga , godine su me izuÄÂile da drugaÄÂije mislim od onoga Å¡to se u javnosti prezentuje .
USA sa Bushom na ÄÂelu , nikad Iraq ne bi napali , da nisu dobili dozvolu od Saudijske Arabije .
Da kojim sluÄÂajem nije Rusija toliko jaka , USA bi davno pronaÅ¡la kakav razlog za napad neke bivÅ¡e SSSR republike al eto ne mogu naći valjan razlog - zbog jake Rusije .
Ã…Â to USA ne papadne Iran ?
Ne mogu , jer u Iranu nije Sadam Husein , koji dogovorno nije pružio nikakav otpor .
Dali podrzavate SAD u ratu protiv "terorizma"?
Re: Dali podrzavate SAD u ratu protiv "terorizma"?
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

ne podržavam al da se amerikanci nisu umiješali ljudi bi se ovdje svi poklali
kad je bio rat. netko MORA bit policija u svijetu. misliÅ¡ da neki uÄÂinci ameriÄÂke
vojske nisu u redu al kad sagledaš nužni su.
kad je bio rat. netko MORA bit policija u svijetu. misliÅ¡ da neki uÄÂinci ameriÄÂke
ne podrzavam nikakav rat.........
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

ja bi htjeo reć zašto nebi sad i teroristi postigli mir tako da amerikanci
daju zgrade pred rušenje teroristima da bombardiraju.
daju zgrade pred rušenje teroristima da bombardiraju.
sprijeÄÂili su ovdje daljni masakr jbt...jel nisu bombardirali srbiju(?)papaya je napisao/la:silne mi amerike....kad su tako jaki..mickey je napisao/la:ne podržavam al da se amerikanci nisu umijeÅ¡ali ljudi bi se ovdje svi poklali
kako ne mogu da sprijece klanje..ili samo sa strane ceskaju bradu i posmatraju i broje zrtve...
kakvi amerikanci...
znam, a kolika bi bila kolateralna steta da se amerikanci nisu upleli?papaya je napisao/la:Znas li kolika je bila koleteralna steta?
nisam ništa reko, upleli su se kad su stvari bile izvan kontrole. ja sam htjeo rećpapaya je napisao/la:Hoces reci da su se tek tada upleli?
Smijesno.....
da bi broj žrtava bio pomnožen s ovim. i ne veliÄÂam amerikance nego kažem da
su NUŽNO ZLO.
Neko voli i sam sa sobom popriÄÂati , selefija sa vehabijom 

Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Vala bašadzo je napisao/la:
bolje je pricati sam sa sobom nego sse glupirati kao pojedini