Forumasi o forumasima

Ponasanje.Bonton.Prijateljstvo.
Poruka
Autor/ica
becanka
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#106 Post Postao/la becanka »

vidovita_dzemila je napisao/la:beèanka-jako draga cura koja ne zna da smo se jednom ja i ona zakaèile na chatu haha ali pssst nemojte joj reæi! poku¹avam se sjetiti ¹ta je razlog bio al ne mogu nikako. oèito glupost nekakva. al sad mi se stvarno sviða.
vidovita_dzemila ja se jos sjecam, :D
bila je sala oko tvoga nicka, ali nije bila svadza, samo sala, izvini ako sam te bila uvrijedila ili provocirala... :chuckel:
svidzas se i ti meni sto si tako otvorena i iskrena osoba... :)

bosman
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#107 Post Postao/la bosman »

Svi su geil pod svabski.

Sabinam
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#108 Post Postao/la Sabinam »

vidovita_dzemila je napisao/la: sabinaM-osvojila me nakon prva dva upisana komentara. sve najljep¹e o njoj mogu reæi
Bitno da mene ima...hvala Dzamila :blush:

irma26
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#109 Post Postao/la irma26 »

Hvala vidovita imas respekt puno si bolja
Teme da ucestujem gde laff :eh: pa sta bi sad ja, nema teme gde on nije 8)
Nisam to do sada primecivala hvala :)

paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#110 Post Postao/la paparaci »

vidovita_dzemila je napisao/la:
paparaci- joj on je uf. prava legenda, pravi prijatelj, volim ga!
:blush:

hajd da i ja kazem nesto. ovo su moji dosadasnji utisci:

hmmm, gdje da pocnem :D

ovako, dzemkic(vidovita_dzemila) - simpa, jaran, ma sve naj!

hamid_islam - hehehe. legendaran sa svojim kilometarskim postovima. kao sto sam u svom jednom postu vec naveo. ali ga je jako interesantno citati. izuzetno jak u diskusijama!iskren, otvoren. cjenim to jako!

mrki62 - hmmm, cesto me iritira svojim komentarima. nekako nikad ne znam na cemu sam kod njega. ali su mu komentari obicno na mjestu. razabran je!

mersy - za moj pojam se malo prosto izrazava.

ekranka - ostroumna djevojka!

dzevad79 - nejasan mi tip skroz! a i citajuci neke njegove komentare tj uvrede sam se zgrozio. na jednu stranu dici se islamom tj kako je tj koliki je musliman, a onda tako nesto. nema smisla stvarno!

tourniqouet - jednostavan momak. svidja mi se njegovo razmisljanje. cesto sam istog misljenja kao on. otvoren, posten.

mala selmica - je ona cini mi se sa fotogalerijom:D ne znam cemu one slike. lijepa si i zgodna, ali mislim da se jeftino prodajes, onako kako se na slikama pokazujes. ne mislim nista lose s tim ili da te uvrijedim!

irma 26 - san svakog muskarca :D hehehe. lijepa, zgodna, a cini mi se i pametna. slabo je mogu ocijeniti po tom pitanju, jer slabo ucestvuje u diskusijama. ali siguran sam da ima potencijala.

Ra-ja - dobrica i jako osjetljiva cura/djevojka

laff - nije pao na usta. jako dobro zbori i to ga cini laffom.

jaran1 - dobar momak.

yoyo - okaj tip. realan. lijep utisak do sad.

eto toliko za sad. to su osobe koje su mi do sad zapele za oko. moguce je da sam jos nekog izostavio, ali "nije greda" - dopunicu.

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#111 Post Postao/la mrki62 »

vidovita_dzemila je napisao/la:
mrki62-jako pametan momak. ono stvarno mozak. kod njega mi se sviða ¹to u raspravama manipuli¹e svojim "protivnicima" i ima¹ osjeæaj da se u svemu tome zabavlja dok protivnik èupa kosu od jada. ono ¹to mi se kod njega nije sviðalo je ¹to je svaku curu obasipao komplimentima a to je izgledalo nekako kao da ¾eli da ga sve cure zavole a njemu je svaka ista. primjetim da se sad malo smirio hmmm don juane jedan...
Ma draga D¾emila, zar sam ja zaista takav :biggrin:
Nisi ti kriva ¹to ja volim ¾ene ,......................... da ne idem daleko :P ja samo znam za va¹u nje¾nost, va¹u osjetljivost i va¹u ¾elju za pa¾njom - malo pa¾nje , malo romantike i ljubavi nikome ne ¹teti :wave:
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

ADMIN_BOL-CHAT.DE

#112 Post Postao/la ADMIN_BOL-CHAT.DE »

@erkranka vao skidam kapu njenim komentarima
@mrki62 Puni respekt covjek zivotne skole
@jaran1 Potencijal.. =D> uzemem si vremena da ga citam
@Yoyo ironicni i kvalitetni komentari
@paparaci citam obrazovanost i kulturu+
@mercy podlozena raspolozenju i probavnim tegobama
@mala selmica Podsjeca me na nekog necu reci koga,Razlika je ona je bila barem iskrena
@Irma26 nula poena 8)
@sabinaM volim da procitam njen kometar
@Garava super, super
@Becanka Simpaticna turbo zvijzeda komunikativna,radoznala
@AmigoX zanimljiv kulturan mislim da ga svi kao i ja smatraju kao Pozitivca na forumu
@thug pisonja sarlatan
@denideni srcelomac da mi je znati samo na koji fazon to uspijeva
@commi odlican komentator volim je citati
@_KoCKar_ Borac za svoja prava neurozan ali je OK
@EdeLa67 moj tjelohranitelj PS.mmm psst imam zgodnog tjelohranitelja
@Bosman Uporan mislim da mu pali kod nekih zenski
@Bosonoga zanimljivi komentari
@Bosancicca nesto pozitivno u zraku
@Ivii mi duguje...ali nema veze kamate su jake Neka simpaticna prijatna osoba
@Ilir covjek koji zna ali bas zna Samo malo prepotentan zaboravlja da je ovo samo forum i da svoje misljenje iskustvo nemoze nametnuti
@IM_EX potencijalna intelegenta pozitivna ali samo ne samokriticna
Osoba koja umije da se izrazi misljenje a pored toga voli da vaspitava druge Zanimljivi kometari volim je citati ponekad vise puta :P

Evo obecano ispunjeno nastojte da ni vama ne bude tesko
Napisite ali barem pokusajte obuhvatiti sve. a ne pojedinacno
Neki su namjerno izostavljeni iz dva razloga
1 nepoznajem (ali na osnovu vasih buducih komentara mozda)
2.Vec sam dao komentare u dva prethodna moja posta na ovoj temi

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#113 Post Postao/la im_ex »

Dobro vece budnima

Obzirom da sam od nedavno u clanstvu, cast mi je dati svoja zapazanja o clanovima koje imadoh priliku nesto bolje okarakterisati, te vas molim da mi ne zamjerite sto je moja lista skuchena u odnosu na prethodnu, ponavljam, trebacu vise vremena :)

@ LAFF

Obzirom da je u ulozi Moderatora, primjecujem da je pomalo neazuran, ipak zna djelovati.
Nije goropadan (napuhan), jako dobro me razumije sto me posebno raduje, pa se ta nedovoljna azurnost koju pomenuh jos i moze podnijeti. 8)

@ bosman

Neko ko je uvijek dobar gost Forumu. Vjerujem da ih je malo poput njega.
Uporan je ali nije napastan. Zna da se povuce cak i kad ne bi trebao da se povuce u diskusiji, a sve da bi izbjegao eventualno zaostravanje na forumu do kog, naravno, kao i svuda drugdje vremenom dodje.

@ Ilir

Dosljedan svog nicka koji ujedno govori da se radi o pravom patrioti.
Ne zamjeram mu sto u slucaju da je isprovociran od strane nekog drugog clana, a na temama o politici, uzvraca jos i zesce od protivnika, respektujem ga jer, nakon sto Zeljko Komsic poruci Kostunici:" Dalje ruke od BiH, inace bi mogao dobiti i po prstima i po nosu" - ne smatram bas 100% validnom izreku:Ne dozvoli da te Idiot spusti na svoj nivo ... kao do nedavno. U iznimnim slucajevima, to je jedini nacin da te druga strana (zavadjena strana) razumije - shvatam 8)
Jako iskusan muskarac koji se zna boriti za svoje, spreman za bitku, spreman i za sex.
Rado citam njegove upise. 8)

@ Zmixa

Iznenadjujuce nacionalno zadojena osoba, primjecujem, mladja, cini mi se - jako zalosno i cudno.
zalim sto je o sebi vec ostavila dovoljno jasnu negativnu sliku kod raje foruma pa ju vecina clanova gleda a ne vidi... sta hocu reci:
na par drugih tema koje ne dodiruju politiku, zapazih par njenih upisa koji se ne mogu bas smatrati ono posve losim, obzirom da je ostavila takvu sliku o sebi kakvu jeste, slozicete se samnom, osjetih da raja ignorise te njene upise te ih ni replicira niti komentarise.
Ona je zensko, te kao jedna zena, morala je imati na umu da nacionalno zadojene osobe vole samo cetnici, ustase, muhadzedini i vehabije, zavisno kojoj grupi krvnika su naklonjene.
Steta ... mislim da je ona tog vec i sama svjesna, al ...

Cijenjeni forumasi, toliko od mene za ovo javljanje.
Zahvaljujem na paznji - budite mi dobri 8)

ps - LAFF-e ... tebi extra pozdrav ... zahvaljujem na tvom vidjenju mene, jos dobro i prodjoh 8)

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#115 Post Postao/la im_ex »

EdeLa67_ je napisao/la:
Trebala bih i ja uskoro napraviti novu listu, poshto imamo dosta novih forumasha :blush:
Pomislih da si to vec i ucinila kad ugledah tvoj nick kao posljednji :biggrin:

Al, izvadila si se biranim smajlijem ...." :blush: " pa ti prastam.

Izdvoji malo vremena i za to, znam da ga imamo sve manje, al ... :)

Zmixa
Los Korisnik/ Banovan Korisnik

#117 Post Postao/la Zmixa »

Kao prvo nikad ne bi usla na ovu temu zato sto mi nije zanimljiva! Tacnije ljudi koji ovde ostavljaju svoje postova su mi krajnje ne zanimljivi!!! Ali posto se osecam prozvanom od strane jednog clana moram da kazem sta imam.
Da bi nekog komentarisala morao bi bas da ima nesto posebno u njegovim postovima, da necim "zraci". Postovi bi trebalo da mu obiluju harizmom, duhovnoscu,da budu jaki i ubedljivi, cak i ako se ne slazem sa njegovim misljenjem. Volim kad osoba ima izrazenu svoju licnost! Kad zbori pametno i toliko samouvereno da ga je prosto milina slusati. Znaci, morao bi da mi se vrh svidi nacin njegovog razmisljanja da bi mu se uopste i obratila.
Osobe koje su mi nezanimljive tacnije dosadne uopste i ne primecujem!
Devojcice na ovom forumu su sve preslikane, sve lice jedna na drugu! Prosto imam utisak kao da ih neko udara po usima dok pisu ove postove! Ili kao da pisu eto cisto iz dosade, ili da bi im se povecavao broj postova. A kad te njihove postove sve sakupis shvatis da je to jedno veliko NISTA! Bolje da su cuvale ovce za svo to vreme koje su one provodile na forumima!!!
Za zenski rod zalosno, ali istinito!!!
Moram da priznam, ali teska srca, ali sta cu kad moram
:( ovde je svaki decko barem tri puta, pametniji od devojke!!! Sem od mene naravno, jer ja prosto odudaram od svih ovih cura! Ja sam ipak od onih devojaka koje svakom muskarcu mocu da daju do znanja gde im je mesto i da ih tamo postavim!!! Jer mozda je muskarac glava kuce, ali zena je vrat koja odlucuje u kom pravcu ili smeru ce ta glava da gleda!!!
Ni jednog muskarca ne mogu nesto specijalno da komentarisem jer ni jedan nije ostavio snazan utisak na mene. Mozda eto jedino LAFFA. Ali LAFF nije vredan komentara!!! ( znace on zasto )
I sad da se obratim osobi koja me je povukla za jezik da kazem ono sto imam!
Im_ex da bi uopste mogao mene da komentarises moras dobro da me znas!!! Medju ostalom zato sam i rekla da mi je tema bez veze, jer posle par postova ne mogu da skontam osobu ko je i sta je! I dal mu preovladjuju dobre ili lose strane!!! Ali eto to sto si ti napisao za mene necu da komentarisem! Tvoje misljenje je licno tvoja stvar!!!
Ali jedino sto ipak moram da prokomentarisem je zasto nema replika po pitanju mojih postova?!!!
Moji postovi su toliko kompletni u celosti da bi svaki komentar bio suvisan!!!

[smilie=heart fill with love.gif]

Sabinam
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#120 Post Postao/la Sabinam »

Kako vi Zmixu jos niste skuzili....pa ona vam je kao onaj "ja protiv svih"...kao moj muz, heheheh... ako ja kazem ovo je bijelo ona ce reci nije nego crno...i obrnuto.
To ona malo da digne atmosferu foruma a vi se palite ko sibice...
Pa pustite curu neka se zabavlja

Odgovori