Kada krenem negdje vani u kupovinu ili u kafic...ili u goste kod prijatelja...imam obicaj da se obucem spremim ...dotjeram .....trebam krenuti...ali ja nemogu izaci...... dok sve stvari koje sam upotrebljavala odjeca i kozmetika...ja to prije izlaska smjestim sve
na svoje mjesto...
Imala sam prije problema ..a sada imam i sa bratom jer me on uvijek ceka 5-10 minuta ..da izadjem....On se uvijek ljuti....
Ja to mogu ostaviti da sredim kada se vratim...ali jednostavno nemogu ostaviti nered do povratka...i ko zna u koje doba cu se vratiti...... i kakvog cu raspolozenja biti....
Zadnja izmjena: ra-ja, dana/u 29 Maj 2008 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
- sto mi je u zivotu sve 5 do 12! proklet, pa zivim
- zaboravnost (npr. po tri puta zaredom izvadim mob da vidim koliko je sati i na kraju opet ne znam ja to samo onako mahinalno bacim pogled na sat, a u mislima sam daleko )
Losa navika mi je sto uvijek kasnim.................zanimljivo,nije problem u vremenu,nego jednostavno`moram`da zakasnim......kad se dogovaram s kolegicama,one mi uvijek daju 10-15 min fore,kazu~Znamo da ces zakasniti~ ,i onda nekad kad dodjem na vrijeme, njih moram cekati(lekcija koju ne pamtim ),a mrzim cekati nekog (bas sam bRezobrazna )