Palestina
Re: PALESTINA
Vala i meni je odvratno ovo sto citam....
Izgleda neznas onaj pravi....niko te ne razume!
Ja sam pisao o ovoj temi i meni ne trebaju nikakve knjige , da bih imao svoje mišljenje.Baustelac je napisao/la:
necita mrki takve kjnige,zabranila mu je "komunisticka partija jugoslavije",da cita takvih knjiga
Ko su Židovi , da ti ja po svoje objasnim , za takve stvari meni ne trebaju knjige .
Sa podruÄÂja Balkana bi se u tu skupinu mogli postaviti Kosovari , Hrvati i Sandžaklije .
Da vam bude jasnije , ne mislim po pitanju bilo kakve invazije, ratnih dejstava, genocida ,...... što rade Izraelci , već općenito : izrazito jaka sloga , svi za jednog jedan za sve .
Ljudi izuzetno mnogo rade na lobiranju i drže se svoje tradicije , nikome ne dozvoljavaju da kaljaju i blate njihovu tradiciju , naÄÂin života , politiÄÂkog oformljenja , ,..................... na sve naÄÂine pomažu jedni druge i nije im teÅ¡ko i zadnji dinar dati za pomoć svom sugraÄ‘anima.
Ono što je pomoć bližnjem svom , to ne daju na sva zvona, uvijek u bilo kojim informacijama su korak ispred drugih .
Npr. ako se koja kuća ili stan prodaje , to oni znaju a drugim ne kažu .
Eto zašto su Izraelci jaki , mada po logiki ne bi trebalo da jesu .
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Haman ti zaista ne razumiješ naš jezik ?Baustelac je napisao/la:Ma to su jako dobri razlozi mrki za njihove zlocine![]()
Evo opet postavljam striktno za tebe : Da vam bude jasnije , ne mislim po pitanju bilo kakve invazije, ratnih dejstava, genocida ,...... što rade Izraelci , već općenito :
Jel ti trebam crtati ?
Izrael je u okruženju arapskih država i nema logike da budu toliko jaki kao što jesu , al oni su upravo jaki iz gore mojih navedenih razloga.
Ja postavljam ÄÂinjenice , kojih nema u medijima a to tebi i ostalim ako ne odgovara,.... pa Bože moj , nije smak svijeta .
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!