KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
To sto je u Vasoj glavi znate samo Vi, a u isto vreme to je i najveci razlog zbog kojeg Vas okolina ne razume na pravi nacin. Otvorite se i budite jasniji.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Za svakog umete da pronadjete dobro resenje, ali i svakoga da kritikujete. Zaboravljate da je i Vama potreban neko ko ce Vam dati dobar savet, ali i neko ko ce Vas kritikovati.
Ne zaboravite, ono sto se zove "danas" - vec je proslost. Pripazite na blisku buducnost i na dogadjaje koji Vam uskoro slede.
Nemojte dozvoliti da Vam neko sasece Vasa krila ili mastu. Bogatiji ste od drugih koji ne vide Vasu vrednost, ali i to ce se uskoro promeniti.
Zlo se ne leci ravnodusnoscu, kao sto se ni problemi ne resavaju odustajanjem. Nemojte sedati na minu, vec naucite da je deaktivirate.

Sigurnost mozete obezbediti kontinuiranim, ali "malim" zaradama. Nemojte umisljati da u ovom trenutku mozete vise, kako ne biste postali zrtva licnih ambicija.

Negde ste pogresili, tako da su sadasnja desavanja posledica ili produkt prethodnog ponasanja. Budite strpljivi, jer sledi uskoro "novi pocetak".
od 4 danasnja kolacica ....ne znam za koji da se odlucim....ma da ja corbu od njih napravim....sicher ist sicher
moj rodni grad Sarajevo volim kao samoga sebe....
nazalost ima ljudi koji ga isto tako ne vole....
ali nisu oni krivi sto im Bog nije dao dusu
nazalost ima ljudi koji ga isto tako ne vole....
ali nisu oni krivi sto im Bog nije dao dusu
Sve je prolazno, jer vreme tece. Sve sto pocne mora i da se zavrsi. Da li je kraj jedne faze pocetak nove? Nemojte ziveti na "rusevinama proslosti".
Princ uvek moze postati trgovac a kraljevic prosjak, ali trgovac nikada nece postati princ, kao sto ni prosjak nece postati kraljevic. Uvek mozete spustiti svoje kriterijume i pamet, ali ih ne mozete uvecati.