KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
Cak i one najlepse pescane dvorce odnose morski talasi. Uzaludno je kovati velike planove, dok za njih ne postoje dobri uslovi i sredstva.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Izvucite pouku iz ove poruke: alga se hvata za stenu da bi prezivela, a ne da bi i ona postala stena; ona se ne brine kako ce odoleti talasima, jer se sjedinjuje sa stenom.

Kada negujemo mir u sebi, reprodukujemo ga i prenosimo ga na sve oko nas. To isto se desava i sa nemirom. Niste samo Vi nezadovoljni, nezadovoljna i Vasa okolna.
Kada se ujedine snaga i volja dobija se "velika moc" ili snaga koja privlaci dogadjaje. Ipak, pazite da ne sprzite svoja krila - kao leptir koji se suvise priblizi lampi.
Vi zelite ljubav i lepo se osecate kada Vam je neko pruza. Takvu lepotu zivljenja podarite zauzvrat i Vi nekome. Sreca i ljubav se daruju i umnozavaju.

Covek koji ima svoje principe i jasan cilj pred sobom; i pridrzava ih se, ne moze izgubiti bitku na bilo kom polju. Najjaca tacka oslonca i snage je u Vama.
Sreca i lepota dolazi iznutra, nadranite svoju dusu. Ljubavi nikada dovoljno, zato cuvajte ono sto imate. Negujte svoju srecu, kao i one koje volite.
Dobri duh
Zatvori
U velikom ste zakasnjenju i sa manjkom novca. Potrebna Vam je bolja organizacija vremena i aktivnosti. Nemojte stvarati nove dugove.
Zatvori
U velikom ste zakasnjenju i sa manjkom novca. Potrebna Vam je bolja organizacija vremena i aktivnosti. Nemojte stvarati nove dugove.
sreca je sto spavamo pod istim nebom,zato gdje god da si veceras podigni glavu i cut ces govor zvjezda
heej pa ti nekom nedostajes....
heej pa ti nekom nedostajes....
Sve je prolazno, jer vreme tece. Sve sto pocne mora i da se zavrsi. Da li je kraj jedne faze pocetak nove? Nemojte ziveti na "rusevinama proslosti".

Covek koji ima svoje principe i jasan cilj pred sobom; i pridrzava ih se, ne moze izgubiti bitku na bilo kom polju. Najjaca tacka oslonca i snage je u Vama.
Ne mozete promeniti svet oko sebe, ali mozete uticati na vlastito ponasanje. Potreban Vam je neciji savet, pre nego sto se upustite u novi posao ili avanturu.
Sigurnost mozete obezbediti kontinuiranim, ali "malim" zaradama. Nemojte umisljati da u ovom trenutku mozete vise, kako ne biste postali zrtva licnih ambicija.
Dovoljno je samo jedno zrno sibice, pa da se zapali celo selo ili grad. Morate biti veoma oprezni u svemu sto se desava, jer uvek ostaju "posledice".