jeli zenama mjesto za volanom?

Budite Psiholog Online.Pomozimo jedni drugma savjeti vezano za zivotna iskustva, problemi itd...

Poruka
Autor/ica
belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#122 Post Postao/la belly_dancer »

svima je mjesto za volanom ako je potreba.ko da je bitno ko kako vozi.bitno je da se dode na odrediste!
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#125 Post Postao/la belly_dancer »

cyrus_the_virus je napisao/la:Ako ba¹ moraju da voze,neka voze...mada mi ljep¹e izgledaju na suvozaèevom sjedi¹tu :biggrin:
Ovo je zbilja jadno bila za procitat..dakle,zene su samo dobre ko suveniri..skupljaci prasine..jeli?balavac jedan..

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#127 Post Postao/la belly_dancer »

cyrus_the_virus je napisao/la:
belly_dancer je napisao/la:
cyrus_the_virus je napisao/la:Ako ba¹ moraju da voze,neka voze...mada mi ljep¹e izgledaju na suvozaèevom sjedi¹tu :biggrin:
Ovo je zbilja jadno bila za procitat..dakle,zene su samo dobre ko suveniri..skupljaci prasine..jeli?balavac jedan..
Meni je tako ljep¹e, zamisli samo obrnutu situaciju...moja ¾ena je ¹oferèina :biggrin: ...i nemoj da me vrijeða¹ samo zato ¹to sam nahlaðen i ¹to mi je nos zaèepljen :biggrin:
nahladen??nos zacepljen??ma boli me briga za tvoj nos i imunitet..covjece..pa zasto zene nebi mogle vozit,sta smo tako zadrti ljudi??!nekazem da svi moraju savrseno vozit,nego samo da voze!!

Amigo_x
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#129 Post Postao/la Amigo_x »

Samo ako sam popio..samo tada :biggrin:

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#130 Post Postao/la belly_dancer »

Amigo_X je napisao/la:Samo ako sam popio..samo tada :biggrin:
jos jedna zadrta muskarcina..bljak.. [-( mislim da biste mogli ukljucit onaj dio tolerancije i postenja u svom malom mozgu..

Sabinam
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#132 Post Postao/la Sabinam »

Al je Belly nabrusena za one sto vole da vozaju svoje cure...Belly, lakse malo, kada ces poloziti pa da im pokazes sto je vozacica....Vidis Belly ja svog muza vozam i on uopce nema nista protiv....i ja bih rado ponekad sjela na suvozacevo mjesto....cisto iz gusta jer volim da zirkam okolo dok se vozim sto mi je uskraceno od kada sam vozac

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#133 Post Postao/la belly_dancer »

lonely je napisao/la:heehe dancer ma oFo ti je forum moze svako pisat shta hoche :-) nego haj ti meni provozaj malo da vidim kako ti vozikash mene :D :huh:
cekaj bebo da polozim..onda cu doc u makedoniju po one kondome da ne trosis na postarinu :P :biggrin:
sabinaM je napisao/la:Al je Belly nabrusena za one sto vole da vozaju svoje cure...Belly, lakse malo, kada ces poloziti pa da im pokazes sto je vozacica....Vidis Belly ja svog muza vozam i on uopce nema nista protiv....i ja bih rado ponekad sjela na suvozacevo mjesto....cisto iz gusta jer volim da zirkam okolo dok se vozim sto mi je uskraceno od kada sam vozac
ma stvar je u tome sta oni govore kako zene nisu za voznju,a to mi smeta jer smatram da bi trebali bit jednaki.i nije ok da se tako ponasaju..ma nije to do toga da ja nekog vozam il neko mene,nego je stvar u ravnopravnosti.ko da je bitno kako neka zemska vozi,bitno je da nema pored sebe nekog idiota koji joj nece dat da vozi..stvar je u postenju prema partneru..

Odgovori