jeli zenama mjesto za volanom?
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
Ovo je zbilja jadno bila za procitat..dakle,zene su samo dobre ko suveniri..skupljaci prasine..jeli?balavac jedan..cyrus_the_virus je napisao/la:Ako ba¹ moraju da voze,neka voze...mada mi ljep¹e izgledaju na suvozaèevom sjedi¹tu :biggrin:
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
nahladen??nos zacepljen??ma boli me briga za tvoj nos i imunitet..covjece..pa zasto zene nebi mogle vozit,sta smo tako zadrti ljudi??!nekazem da svi moraju savrseno vozit,nego samo da voze!!cyrus_the_virus je napisao/la:Meni je tako ljep¹e, zamisli samo obrnutu situaciju...moja ¾ena je ¹oferèina :biggrin: ...i nemoj da me vrijeða¹ samo zato ¹to sam nahlaðen i ¹to mi je nos zaèepljen :biggrin:belly_dancer je napisao/la:Ovo je zbilja jadno bila za procitat..dakle,zene su samo dobre ko suveniri..skupljaci prasine..jeli?balavac jedan..cyrus_the_virus je napisao/la:Ako ba¹ moraju da voze,neka voze...mada mi ljep¹e izgledaju na suvozaèevom sjedi¹tu :biggrin:
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
Al je Belly nabrusena za one sto vole da vozaju svoje cure...Belly, lakse malo, kada ces poloziti pa da im pokazes sto je vozacica....Vidis Belly ja svog muza vozam i on uopce nema nista protiv....i ja bih rado ponekad sjela na suvozacevo mjesto....cisto iz gusta jer volim da zirkam okolo dok se vozim sto mi je uskraceno od kada sam vozac
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
cekaj bebo da polozim..onda cu doc u makedoniju po one kondome da ne trosis na postarinulonely je napisao/la:heehe dancer ma oFo ti je forum moze svako pisat shta hochenego haj ti meni provozaj malo da vidim kako ti vozikash mene
:huh:

ma stvar je u tome sta oni govore kako zene nisu za voznju,a to mi smeta jer smatram da bi trebali bit jednaki.i nije ok da se tako ponasaju..ma nije to do toga da ja nekog vozam il neko mene,nego je stvar u ravnopravnosti.ko da je bitno kako neka zemska vozi,bitno je da nema pored sebe nekog idiota koji joj nece dat da vozi..stvar je u postenju prema partneru..sabinaM je napisao/la:Al je Belly nabrusena za one sto vole da vozaju svoje cure...Belly, lakse malo, kada ces poloziti pa da im pokazes sto je vozacica....Vidis Belly ja svog muza vozam i on uopce nema nista protiv....i ja bih rado ponekad sjela na suvozacevo mjesto....cisto iz gusta jer volim da zirkam okolo dok se vozim sto mi je uskraceno od kada sam vozac