Dali podrzavate SAD u ratu protiv "terorizma"?

Diskusije o politici sa prostora ExYu ...
Poruka
Autor/ica
paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

Re: Dali podrzavate SAD u ratu protiv "terorizma"?

#123 Post Postao/la paparaci »

covjece, sto sam gledao dokumentarac - original snimci! - o tom ratu protiv "terorizma". naime, radi se o jednoj maloj grupici amerikanaca koji su u afganistanu cini mi se na zadatku. jedan od njih je sve snimao. zgadilo mi se kako su silovali 14 godisnju djevojku u vlastitoj kuci, a obitelj pobili [eusa_wall.gif]

to sam gledao prije mozda 3 sedmice. i prosle sedmice javljaju na nasim vjestima kako su (valjda) tu stoku osudili.

pa sami oni - znaci americki vojnici - otvoreno su pricali da je to samo sve zbog ulja i profiterstva. kakav terorizam, kakvi bakraci [eusa_wall.gif]

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#126 Post Postao/la mrki62 »

vidovita_dzemila je napisao/la:ejjjjjjjjjj pa danas je 11. septebmbar, godišnjica napada na blizance
Gledao sam jedan dokumentarac , evo i vama ostalima ( umjesto slova Å¡ je crtica _ ):
Link http://www.youtube.com/watch?v=mW5U_GZ- ... re=related

Imate toga dosta , samo se treba potruditi
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#127 Post Postao/la paparaci »

vidovita_dzemila je napisao/la:da a njemu 24 godine čini mi se. osuđen je na doživotnu i ovi saučesnici po 100 godina zatvora dobili. tako nešto

ma to je sve drogirano bilo sto posto
u ratu je droga normalna stvar
ne mogu se onakvi zločini tek tako napraviti već se to prethodno priprema huškanjem i drogom

pa naravno da su se pripremali. vidjela si da je ta djevojcica svaki dan vodila brata u skolu i morali su prolaziti onaj punkt koji je drzala ta jedinica. svaki put su je pretresali da nema nesto uzase, a njih dvojica ili trojica su je strastveno gledali. najzad su se odlucili na to zlodjelo. dogovorili se i tako je bilo.

jest i ono jezivo bilo kad je glavni od njih poginuo objasnjavajuci onom hajvanu da se ispod onog namjestaja moze nalaziti mina, itd. tip kako sjede na fotelju i podje ustati - kad ono buuuuum [eusa_wall.gif]

umjesto da je raznijelo onog drugog kretena :evil:

beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#129 Post Postao/la beca »

ne podržavam nikakav rat, ma kakav on razlog i historijat započinjanja imao...

grga
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#131 Post Postao/la grga »

Naravno da podržavam,pogotovo protiv talibana u Afganistanu jer ti majmuni nemaju nikakve veze ni sa pameti ni sa vjerom na koju se pozivaju,ama baš ničim..Baš na razini majmuna!Rat u Iraku je nešto deseto i njemu se protivim.Netko mora tu i tamo održat nekakav "red" kao što su i Srbima morali na svoj način reći,jebiga sad je dosta!

zapisnicar
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#132 Post Postao/la zapisnicar »

GRGA je napisao/la:Naravno da podržavam,pogotovo protiv talibana u Afganistanu jer ti majmuni nemaju nikakve veze ni sa pameti ni sa vjerom na koju se pozivaju,ama baš ničim..Baš na razini majmuna!Rat u Iraku je nešto deseto i njemu se protivim.Netko mora tu i tamo održat nekakav "red" kao što su i Srbima morali na svoj način reći,jebiga sad je dosta!
A od koga ti imas saznanja o talibanima? Od Amerikanaca, naravno. Talibani su grozni, bas kao indijanci, zar ne.

grga
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#133 Post Postao/la grga »

Koje su ovo spike sad sa Indijancima..Znamo svi kakav su režim provodili dok su bili na vlasti..Jebu svoj narod,ajd molim te piši što te volja..Ja sam svoj stav iznio! [evojele9.gif]

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#134 Post Postao/la mrki62 »

zapisnicar je napisao/la:
GRGA je napisao/la:Naravno da podržavam,pogotovo protiv talibana u Afganistanu jer ti majmuni nemaju nikakve veze ni sa pameti ni sa vjerom na koju se pozivaju,ama baš ničim..Baš na razini majmuna!Rat u Iraku je nešto deseto i njemu se protivim.Netko mora tu i tamo održat nekakav "red" kao što su i Srbima morali na svoj način reći,jebiga sad je dosta!
A od koga ti imas saznanja o talibanima? Od Amerikanaca, naravno. Talibani su grozni, bas kao indijanci, zar ne.
Pa haj ti iznesi svoj stav o njima, da vidimo kakvi su .
Onda ću se ja malo umiješati [muzikafo1.gif]
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

zapisnicar
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#135 Post Postao/la zapisnicar »

Nemam nikakav stav. samo ne zelim ni donositi stav na osnovu informacija koje plasiraju Amerikanci. To je isto kao kad bih sud o Bosnajcima donosio na osnovu informacija koje plasiraju cetnici jer kao sto su cetnici ubijali Bosnjake tako amerikanci ubijaju talibane.

Odgovori