pa sve dok tebe neko ne ....dadooo,nemoj se brinuti ni zasto...dadooo_21 je napisao/la:ma mi nismo znali ovako zapetljat. ovo moze posluziti onoj agati kristi sto pise krimice za temu.IM_ex je napisao/la:Pa ... dado, tek da vidis da niste samo vi od nekad bili face od komentatora ... da vidis da i u nama ima hljeba, heejdadooo_21 je napisao/la:ovdje treba dovesti serloka holmsa![]()
ovdje se vise ne zna k'o koga...
Moje misljenje, a vi se slobodno pridruzite ako zelite
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Zahvaljujem na oglasavanju, ali, nisam bas zadovoljna odgovorom.pasa74 je napisao/la:
bicu sazet i kratak Im-ex :-k
prvo,ne mislim da ti dugujem izvinjenje zbog toga sto sam rekao,jer nije receno u kontestu kojim si ga ti gore prezentovala..
rekao sam to sto sam rekao u smislu da se nemoras osjecati obaveznom da zastupas Laffa i uzimas ulogu njegovog advokata samo zato sto si dobila status VIP,zar nije bilo tako nesto...nikakvo dovodjenje tebe i laffa u bilo kakvu vezu nisam spomenu a ni pomislio..rekao sam to jer si ti odgovarala na moj komentar upucen laffu a na to nisi imala pravo..ne dugujem ti izvinjenje za to....
Doslovice ni sama ne mogu reci kako si se ono tad oglasio, no, nisi u pravu kad mi kazes da je moja verzija prezentovana pogresnim kontestom, [-X
Sjecam se da sam ti tad rekla "pasa74, da znas da si me uspio uvrijediti kako jos do sad niko nije - to od tebe bar nisam mogla ni zamisliti da bi moglo uslijediti" ... rekao si da ti bas tog trena postade jasno kako dodjoh do statusa jer si u ta 2-3 dana naisao na par mojih upisa gdje dajem za pravo LAFF-u, a ti ne ... kao, otkud sad da cinim neke postupke za koje si mislio da nece uslijediti s moje strane.
Ok, tako, eto bijase, pasa74

Drugim dijelom tvog oglasavanja me nisi razocarao kao sto si se ponadao, na tvoju zalost

Da, naravno da imas pravo na cutnju ... samnom u vezi sto je bilo a da me zanimalo, rijesismo, eto ... nismo na blok. ;
ostali nek se sami bore za odgovore ako ih imaju.
Zahvaljujem

Zahvaljujem na oglasavanju, ali, nisam bas zadovoljna odgovorom.IM_ex je napisao/la:
Doslovice ni sama ne mogu reci kako si se ono tad oglasio, no, nisi u pravu kad mi kazes da je moja verzija prezentovana pogresnim kontestom, [-X
Sjecam se da sam ti tad rekla "pasa74, da znas da si me uspio uvrijediti kako jos do sad niko nije - to od tebe bar nisam mogla ni zamisliti da bi moglo uslijediti" ... rekao si da ti bas tog trena postade jasno kako dodjoh do statusa jer si u ta 2-3 dana naisao na par mojih upisa gdje dajem za pravo LAFF-u, a ti ne ... kao, otkud sad da cinim neke postupke za koje si mislio da nece uslijediti s moje strane.
Ok, tako, eto bijase, pasa74

opet pogresno Im-ex,ali nemam volje dokazivati suprotno,mozda nadjem vremena pa sve iskopiram
hehhhehehehe...ne moras pasa spominjati tko je na toj ignore listi...mene samo zanima jesam li ja....i to zato sto neki put nesto zviznem a ni sama nisam svjesna da nekog uvrijedim...pa te molim samo da mi odgovoris, ako mi ne odgovoris smatrat cu da sam i ja na toj ignore listi
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!