Ovo ne zvuÄÂi dobro
KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
Uvericete se u istinitost izreke: "Covek je coveku vuk"! Ali i vuka je moguce pripitomiti, ako ste dovoljno vesti i mudri.  
Ovo ne zvuÄÂi dobro
   ![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)

Ovo ne zvuÄÂi dobro
U Vas imaju poverenja ljudi za koje ste zainteresovani. Razmislite sta izazivate kod ljudi za koje niste zainteresovani. Da li ste stvarno sigurni, da se nalazite na putu licne srece?

Niko nije nedodirljiv, pa ni Vi. Iznenadicete se onda kada to budete najmanje ocekivali. Desice se ono sto ne ocekujete.  

- odysseus
 - Zvijezda foruma

Pratite znakove pored puta i necete zalutati.Vase srce vidi ono sto oci ne vide,stoga neka vas vode osjecanja ili intuicija.

Svijet moje maste! I igra moga duha!
Covjece,gospodar si svojih rijeci dok ih ne izgovoris,a kad ih izgovoris postajes njihov rob!
Kakva bi samo tisina nastala kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju!
Kakve su ti misli,takav ti je zivot!
						Covjece,gospodar si svojih rijeci dok ih ne izgovoris,a kad ih izgovoris postajes njihov rob!
Kakva bi samo tisina nastala kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju!
Kakve su ti misli,takav ti je zivot!
Ako pobednik ne vidi porazenog, onda je to velika "kazna". Nije sustina u tome biti na pocasnom mestu, jer sa vrha najlakse se pada. A pad, moze bit i lom.

To sto je u Vasoj glavi znate samo Vi, a u isto vreme to je i najveci razlog zbog kojeg Vas okolina ne razume na pravi nacin. Otvorite se i budite jasniji. 
ma tko to mene ne razumije![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)

ma tko to mene ne razumije
Voli me kada to najmanje zasluzujem !!!!
http://de.youtube.com/watch?v=GAB20l0j8 ... re=related
						http://de.youtube.com/watch?v=GAB20l0j8 ... re=related
Naucite da jednom "otvorenu bocu treba i popiti" - da zapocetu temu treba i zavrsiti. Odlaganjem ne mozete nista postici, sem jos veceg udaljavanja od resenja.

Nemojte dozvoliti da Vam Neko ili nesto pomuti razum. 
Svakako je pomućen![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)

Svakako je pomućen
Princ uvek moze postati trgovac a kraljevic prosjak, ali trgovac nikada nece postati princ, kao sto ni prosjak nece postati kraljevic. Uvek mozete spustiti svoje kriterijume i pamet, ali ih ne mozete uvecati.

I sposobnost cekanja je neki vid delovanja. Ne budite brzopleti u svom ponasanju, jer tiha voda breg roni. 
Hajde de,neću biti brzopleta![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)

Hajde de,neću biti brzopleta