KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
Kada se ujedine snaga i volja dobija se "velika moc" ili snaga koja privlaci dogadjaje. Ipak, pazite da ne sprzite svoja krila - kao leptir koji se suvise priblizi lampi.

Imate snagu i moc ali morate znati kako da ih upotrebite, a zatim i da ih obnovite. Nemojte spavati na lovorikama.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Masta moze svasta! Budite bogati duhom i ulepsajte svaki trenutak koji provodite u drustvu voljene osobe ili onih koji su Vam dragi.
Sve bude i prodje...sve dodje pa bude...i opet prodje....pa dodje...
Dovoljno je samo jedno zrno sibice, pa da se zapali celo selo ili grad. Morate biti veoma oprezni u svemu sto se desava, jer uvek ostaju "posledice".

Kada se ujedini snaga i volja koja privlaci dogadjaje dobije se velika moc.
Ipak pazite da ne spzite svoja krila ,kao leptir koji se suvise priblizao lampi...
Ovdje treba krmka niz dlaku...
Ipak pazite da ne spzite svoja krila ,kao leptir koji se suvise priblizao lampi...
Ovdje treba krmka niz dlaku...

Cak i one najlepse pescane dvorce odnose morski talasi. Uzaludno je kovati velike planove, dok za njih ne postoje dobri uslovi i sredstva.

Ni jedan problem se nije rodio sam iz sebe, vec su ga stvorili drugi. Ali kad god postoji problem, uvek postoji i resenje i ono se najcesce nalazi vrlo "blizu" tog problema.
ÄÂuuuj![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
ÄÂuuuj
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
U zakasnjenju ste sa vremenom i manjkom novca..treba da usmjerite snage........na popravak valjda...
Imam puno slobodnog vremena..a sa novcem 200 eu koje mi ostaje da zivim ,,moram dobro voditi racuna gdje ih trosim..a kako zivim ..Nemam nikakvog viska niti manjka...
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
Imam puno slobodnog vremena..a sa novcem 200 eu koje mi ostaje da zivim ,,moram dobro voditi racuna gdje ih trosim..a kako zivim ..Nemam nikakvog viska niti manjka...