KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
Iznenadjenjima nikada kraja, provodite se dobro i zadovoljni ste. Medjutim, svemu ima kraja i zato budite u pripravnosti. Treba misliti i na sutra.

Dobar glas daleko se cuje, a los jos dalje. Ukoliko budete lose postupali Vasi protivnici ce se radovati zbog toga i slavi ce Vas poraz.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Nemojte dozvoliti da Vas neko sputava ili da ogranicava Vase pravo na "Slobodan izbor"
MOZDA CE ON BITI LOS ALI BOLJE JE DA POGRESITE NEGO DA SLEPO SLEDITE NECIJE INSTRUKCIJE
MOZDA CE ON BITI LOS ALI BOLJE JE DA POGRESITE NEGO DA SLEPO SLEDITE NECIJE INSTRUKCIJE

Lagati nije korisno, kad god pomislite na laz - pomislite i na posledice koje Vas mogu zadesiti. Nemojte sebi dozvoliti kompromitaciju, jer nista se ne moze sakriti.

Vasa zelja ce se ispuniti, ali ne onako kao sto ste Vi zamislili. Bicete iznenadjeni, ali i obradovani.
![onfire [onfire.gif]](./images/smilies/onfire.gif)
Sve bude i prodje...sve dodje pa bude...i opet prodje....pa dodje...
Na mukama se poznaju junaci. Sada Vam je tesko, ali uskoro sve ce biti mnogo lakse i lepse. Sacuvajte razum, prisebnost i samopostovanje.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Vasa zelja ce se ispuniti, ali Vam na kraju nece biti drago zbog necije reakcije ili ponasanja.

Postoji pravda, nemojte gubiti nadu i veru. Ako nemate dovoljno snage oslonite se na osobu koja Vam je bliska. Onaj ko Vas zaista voli, taj ce Vam i pomoci.