prije rodjenja...papaya je napisao/la:BeCaNkA je napisao/la:antialkoholicarka
uf, kad si se izlijecila?

Kod mene ko kod mic sokoli....ali samo na suze, kad pretjeram, a hvala bogu vec dugo nisamMic_Sokoli je napisao/la:Kad sam pio,jos u vrijeme Sultan Pekmeza.
U prvom mahu sam bio Veseo posle nekog vremena bi to preslo u agresiju da bi se na suze zavrsilo.
Ali i dalje pusis?dugi_74 je napisao/la:kad sam pio...do prije dve godine...uvjek sam bio veseo, i svi vicevi mi padali na pamet tada...ali nikad nisam bio agresivan, ili da sam pokvario zurku ili tako nesto...ipak da bih mogao da se vratim unazad ne bih ucinio dvije stvari...ne bih pio i ne bih pusio....ali sad vec dvije godine ne pijem...i hvala bogu osjecam se super
indeks je napisao/la:Ali i dalje pusis?dugi_74 je napisao/la:kad sam pio...do prije dve godine...uvjek sam bio veseo, i svi vicevi mi padali na pamet tada...ali nikad nisam bio agresivan, ili da sam pokvario zurku ili tako nesto...ipak da bih mogao da se vratim unazad ne bih ucinio dvije stvari...ne bih pio i ne bih pusio....ali sad vec dvije godine ne pijem...i hvala bogu osjecam se super![]()
![]()