Cvijece
Re: cvijece
to je jorgovan maido...i prekrasno mirise, postoji jos i bijeli i tamno ljubicasti...ali mi imamo samo ovaj
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

sabinaX je napisao/la:to je jorgovan maido...i prekrasno mirise, postoji jos i bijeli i tamno ljubicasti...ali mi imamo samo ovaj
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
![inlove.gif [inlove.gif]](./images/smilies/inlove.gif)
- Bebana_de
- Velicanstvo Foruma
imam pjesmu za jorgovan,,,
to je bila moja prva pjesma koju sam naucila da odsviram po zelji mog pokojnog Oca
jorgovane cvece plavo ko je tebe pokidao ko ti lomi vite grane kazi meni jorgovane,,,,
![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
to je bila moja prva pjesma koju sam naucila da odsviram po zelji mog pokojnog Oca
jorgovane cvece plavo ko je tebe pokidao ko ti lomi vite grane kazi meni jorgovane,,,,
Jedan Zivot gde,prestajem Ja,gde pocinjes Ti
jedna Ljubav,gde stali smo Mi gde sad su Drugi
http://www.youtube.com/watch?v=BpgmT9u0fDM
jedna Ljubav,gde stali smo Mi gde sad su Drugi
http://www.youtube.com/watch?v=BpgmT9u0fDM
I ove a i proÅ¡le godine posadila sam na balkonu (poÅ¡to nemam baÅ¡te) prkos-prelijepo cvijeće koje svako jutro nove cvjetove puÅ¡ta a naveÄÂe opada i svaki dan novi cvjetovi raznih boja
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Re:
kajs je napisao/la:dobro o ljubavi i okusima ne vredi raspravljati, no mlada si zavoljet ces vec
vjerovatno zbog toga sto vrijede, ma nema mirisa do mirisa ruze crvene, kod mene se barem nema sa cim mjeriti
![[icon_peace. [icon_peace.gif]](./images/smilies/icon_peace.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=e_F6IEPH ... ure=relate

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....
ovo je jedna jako zahvalna biljka... Postojbina ove vrste palme su Meksiko i Gvatemala. U Evropi najbolje uspeva na Mediteranu. Na radost mnogih ova biljka dobro uspeva i u zatvorenom prostoru. Palma u saksiji može da bude smeÅ¡tena u polusenci, ali ne i u senci. U ovim hladnijim danima treba je zalivati jednom u sedam do 12 dana, najbolje ustajalom vodom. Ukoliko se nalazi u prostoriji sa centralnim grejanjem poželjno je oroÅ¡avanje listova, takoÄ‘e ustajalom vodom. Palmi tokom pozne jeseni i zime najviÅ¡e odgovara temperatura od 10 do 18 stepeni Celzijusa. Prija joj kiselkasto zemljiÅ¡te. U kućnim uslovima obiÄÂno poraste od 40 santimetara do jednog metra. Može da se dogodi da je napadnu biljne vaÅ¡i. U tom sluÄÂaju treba koristiti proverena sredstva. Biljku na proleće treba prehraniti. U letnjem periodu palma može da bude na otvorenom, na terasi ili u baÅ¡ti ..teks je sa neta.....ali iz iskustva kažem da je jakoo zahvalna lijepa i dekorativna biljka

AfriÄÂke ljubiÄÂice su jako zahvalne kao balkonsko cvijeće. Cvijetaju cijelo ljeto. Lukovice su i jako zahvalne za podruÄÂje gdje su velike vrućine,kao stvorene za Mostar.