htjedoh mu napisati tri trojÄÂice, tri dvojÄÂice, ah Å¡to sam se napalila, baÅ¡ sam se napalila
Biseri sa foruma
Re: biseri sa foruma
Šalje mi tip poruku jesam li za vrući chat
htjedoh mu napisati tri trojÄÂice, tri dvojÄÂice, ah Å¡to sam se napalila, baÅ¡ sam se napalila
( ko ne zna ovo je zezancija sa telefona)
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
vidovita_dzemila je napisao/la:upri u me ko u životinju
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
nella26 je napisao/la:vidovita_dzemila je napisao/la:upri u me ko u životinjuto je ta
![]()
cepaj me, tesna sam
beca_jovi je napisao/la:nella26 je napisao/la:vidovita_dzemila je napisao/la:upri u me ko u životinjuto je ta
![]()
cepaj me, tesna sam![]()
najljepše mjesto na svijetu...je biti pored tebe
to je iz druge reklamepapaya je napisao/la:cepaj me, tesna sam? cini mi se da to ne pominje...
- Crnokosa071
- Svakodnevni prolaznik

Poruka slijedećeg sadržaja:
"Ej mala, biJO sam ovdje a tebe nije bilo da ti napiÅ¡em par slova svoje poruke i da vidim i liÄÂno se razuvjerim mogu li stobom postat malo Å¡tob se reklo bliži ako si za odgovori mi ako jok nikom niÅ¡ta al opet da znaÅ¡ da bi mi bilo žao i ne gledaj na to Å¡to sam mladji samsam ti ko pustinjak pa bse mogli malo zabavljat,haj odgovori"
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
"Ej mala, biJO sam ovdje a tebe nije bilo da ti napiÅ¡em par slova svoje poruke i da vidim i liÄÂno se razuvjerim mogu li stobom postat malo Å¡tob se reklo bliži ako si za odgovori mi ako jok nikom niÅ¡ta al opet da znaÅ¡ da bi mi bilo žao i ne gledaj na to Å¡to sam mladji samsam ti ko pustinjak pa bse mogli malo zabavljat,haj odgovori"
Neka osmijeh bude vaš kišobran!