Nacionalitet partnera
Re: Nacionalitet partnera
vazno je da se ljudi nadju jedno za drugo nacijonalnost nije vazna nikako.....
.. Mislim da je ova tema apsurdna.. jer se trazi smisljen odgovor na nesto sto se samo desava i odvija u nama,brzo ili sporo ali sasvim sigurno ne i smisljeno.. ![[cool. [cool.gif]](./images/smilies/cool.gif)
![[cool. [cool.gif]](./images/smilies/cool.gif)
-
- Svakodnevni prolaznik
meni nebitno ili bosanka ili indijanka isto samo neka je zensko 

e kad bi mogli napraviti ono sto mi zelimo hehehe.ja bi svabu vala al da ima kako se ono kaze temparament bosancerosa
svabo da je crn visko zgodan i da nije hladan kako kazu ove cure ovde. oni su tolerantni ljudi imaju drugi mentalitet od naseg
nema ljubomore neke ako imas havera imas ga i svabo ti nikad nece prebaciti sto te zvao sto si pila kafu s njim,ako ga nadje u kuci da sjedi s tobom nece te odma napadat da si se je*ala s njim kao nasi na primjer ppci koji su zatucani...e zato je svabo zakon al nema takvog s ovim opisom hahahah

musliman
http://www.youtube.com/watch?v=Rdgmzoqc5xc
Postoji jedna tocka u tvom zivotu kada shvatis- tko je vazan, tko nikad nije bio vazan, tko vise nije vazan i tko ce uvijek biti vazan. ...
Postoji jedna tocka u tvom zivotu kada shvatis- tko je vazan, tko nikad nije bio vazan, tko vise nije vazan i tko ce uvijek biti vazan. ...
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Da si umjesto harmonikasa pomenula gazdu, probala bih te "skuciti" ... ovako, nista, do daljnjegpapaya je napisao/la:Harmonikasa....
i na spisku mi fali samo jos hrvat
![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
Kuda idu ljudi kao ja ...
Posto se razlikujem od mnogih vjernika inace,a mislim da se ujedno veci vjernik od mnogo kojih koji se ovdje proklamiraju kao vjernici.Te mogu sada kada sam uvidjela i procitala mnoge ljude koji su ovuda prosli, mogu konacno dati svoje misljenje o ovoj temi...
Multinacionalni brak, ako su oboje vjernici da imaju recimo krst u ruci i prati tradicije svoje vjere a drugo isto nosi tespih i prati tradicije svoje vjere , nema sanse da uspije....
Postavila sam se u obje situacije ali nisam bila to Ja, jer ja nemogu to biti nikada ,tako razradjena po vjeri, zato sam dosla do tog zakljucka...
Recimo u njenom stanu na zidu Bogomolje , Svetci i Krst, crkva
A u njegov stan Alaturko namjesten sa cilimima ..Kur"an, Tespih, Chaba, dzamija...
Inace moralo bi jedno pretegnuti..ili odakle si , ma znas odakle mi je zena..ili drugacije odakle mi je covjek...![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
Jedino je moguce, sto se nekada desavalo kod nasih iseljenika, koji su se zvali muslimani ali ne tradicionalni..prelazili su na Katolicanstvo zbog partnera/ke koja je to striktno trazila, zbog vjencanja u crkvi ili bilo koje druge tradicije koju je vodila cijeli zivot... tu je brabk sasvim normalno tekao...![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
Multinacionalni brak, ako su oboje vjernici da imaju recimo krst u ruci i prati tradicije svoje vjere a drugo isto nosi tespih i prati tradicije svoje vjere , nema sanse da uspije....

Postavila sam se u obje situacije ali nisam bila to Ja, jer ja nemogu to biti nikada ,tako razradjena po vjeri, zato sam dosla do tog zakljucka...

Recimo u njenom stanu na zidu Bogomolje , Svetci i Krst, crkva
A u njegov stan Alaturko namjesten sa cilimima ..Kur"an, Tespih, Chaba, dzamija...
Inace moralo bi jedno pretegnuti..ili odakle si , ma znas odakle mi je zena..ili drugacije odakle mi je covjek...
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
Jedino je moguce, sto se nekada desavalo kod nasih iseljenika, koji su se zvali muslimani ali ne tradicionalni..prelazili su na Katolicanstvo zbog partnera/ke koja je to striktno trazila, zbog vjencanja u crkvi ili bilo koje druge tradicije koju je vodila cijeli zivot... tu je brabk sasvim normalno tekao...