Kakvi ste kad ste pijani??

Ponasanje.Bonton.Prijateljstvo.
Poruka
Autor/ica
Bare
Pocetnik

#18 Post Postao/la Bare »

pijem ponekad, iako se mogu dobro provest i bez toga...

ne pijem kad sam sam, obièno to bude u dru¹tvu, zadnji put ovaj vikend na jednom izletu...bila je luda fe¹ta pa se pilo...

kad sam pijan znam se kontrolirat, i ne pretjeravam s tim...
a nekad bude zabavno gledat ¹ta sve zna radit pijana ekipa... :biggrin:
It doesnt matter if you win by an inch or a mile - winning is winning!

Jakki
Pocetnik
Kontakt:

#21 Post Postao/la Jakki »

Alkohol nije los ko ga zna konzumirati!!! AL ja neznam pa zato i nepijem!!!!! :blush:

irma26
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#22 Post Postao/la irma26 »

:blush: bude smjesno

Andjelina_dzoli
Pocetnik

#23 Post Postao/la Andjelina_dzoli »

nikakva

zezam...
vise igram kad sam pijana :-P :biggrin: :biggrin:

Mala_zaebana
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#24 Post Postao/la Mala_zaebana »

Jednom sam se napila..Kad sam prekinula s momkom,istu noc izasla s drugaricama i napila se uuuu zvijezda ..i kad mi je prisao u tom disku da me poljubi ja sam osamarila :D A inace,ne pijem vec svi u svakom kaficu znaju da samo narucujem gusti sok od visnje et:D
A svaki vikend gledam kako se cure napiju pa se valjaju po podu a momci se tuku mislim to je vec zalosno :-k
It s just a litlle too late a litlle too wrong and I can t wait boy you know all the right things to say You know it s just a litlle too late.....

Alyssa_
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu
Lokacija: ** U svom svijetu tame,ususkana u kolevci samoce i neostvarenih zelja,izgubljena u sopstvenom zivotu

#25 Post Postao/la Alyssa_ »

hmm...kad sam bila pila, tj. prije 4 i po god (vishe nit probam alkohol a kamoli da se napijem) , al kad sam bila pila, nisam se nikada ono napila ko zemlja pa da nisam znala za sebe, uvjek sam pila do svoje granice da znam shta radim i to, i uvjek sam bila pristojna...ali onda sutradan sam znala spavati po po dana i kad ustanem nikakva sam i onda sam jedan dan sebi rekla ma necu vishe piti i eto...puno mi je bolje, i kad izadjem nekad narucim sebi neko bezalkoholno pice i opet bude mi cool i provedem se super, onda mi i netreba alkohol...ali bila sam cool, kad s napijem samo se smijem bez prestanka i pleshem i nestajem dok netrebam kuci, hehe...eh to su bila vremena :chuckel:

danjel
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#27 Post Postao/la danjel »

Ne pijem ba¹ èesto i kad pijem pijem u granicama da ipak budem svjestan stvari koje radim,a ako se desi da prepijem e onda idem doma i na spavanje jer me previ¹e alkohola obara s nogu....hehe....

Satoshi
Ucesnik diskusija
Ucesnik diskusija

#28 Post Postao/la Satoshi »

:stupid: hehehehe :oha:

Opasna_lavica
Ucesnik diskusija
Ucesnik diskusija
Kontakt:

#29 Post Postao/la Opasna_lavica »

ja nepijem alcohol pa i nisma bila niakd pjana ali mislim da bi bila

odkacena do bola

:P

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#30 Post Postao/la ra-ja »

:D Jedanput sam probala gutljaj alkohola i dobila sam alergiju u grlu i zamal se nisam ugusila,cak sam stigla do bolnice . Zbog toga nemogu niti
oblog da stavim odmah dobijem alergiju.Do tada i od tada nikada nisam probala alkoholno pice.
Ako se nadjem u takvom drustvu ja sam pijanija od njih ,kazu imam dosta humora u sebi,tako da mi bude uvijek super. :D :D

Odgovori