Nekoristim ga bas puno...vise ga nosim zbog komunikacije kada sam vani
Nisam nikakav zarobljenik mobitela pa da ga stalno koristi.... [-X
Koliko vam je mobitel vazan??
- Mala_zaebana
- Svakodnevni prolaznik
ToUrNiQuEt je napisao/la:MEni ev vec 2 dana neka zenska u mobitelu kaze ... "tvoj ultra kredit istice za 1 dan.. molimo dopunite ga..."" znaci vec 2 mjeseca mi gura kartica od 10 KM i josh uvijek imam nekih 2 KM na racunu... Pa onda mozete vidjeti koliko mi telefon znaci i koliko mi potreban :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :bigups: :bigups:
moooliiim????? meni kredit jedva da bude 2 dana....Al sad kako sam prek s momkom ..bude mi malo duze kredit

Dodje vrijeme kad se ne odvajam od mobitela, a nekad...zaboravim ga svugdje, u autu najvise.Ponekad mi se desi da ga negdje ostavim pa posle ga trazim dugo dugo,nemam onda pojma gdje je

It s just a litlle too late a litlle too wrong and I can t wait boy you know all the right things to say You know it s just a litlle too late.....
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:vidovita_dzemila je napisao/la:barem ti nije bio toliko velik da te pitaju ima¹ li dozvolu za oru¾je kao ¹to su neke ovamoYoYo je napisao/la:Zaboravio sam spomenuti svoj stari mob, neka motorola 97godiste... Ona je imala cak i vecu upotrebu nego moj danasnji. S njom sam otvara flase, razbijao kestenje i orahe, imao licnu zastitu, antenom vadio zaglavljene stvari i naravno mogao sam prekriti lice kad nisam htjeo biti vidjen. :biggrin:
ahhh, to su bili dani... smrc...
Ja mobitel imam zato jer su mi ga dali na koristenje i kako kaze tirara koristim ga za poziv, sms, podsjetnik....samo sto je ona zaboravila i kao budilicu. Neki dan sam shvatila (kada sam ga zaboravila na poslu) da kuci vise nemamo niti jednu budilicu....umrla sam od straha hocu li se ujutro probuditi na vrijeme

- mala-plava21
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Zagreb bijeli / Kad ti se place ti se nasmij od srca