Ovo si rekao po mom ukusu,svaka èast...mrki62 je napisao/la:Haman je prva ljubav evergrin a sve ostale su samo hitovi
Samo jednom......
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..
Samo jednom zora zarudi
samo jednom tijelo poludi
samo jednom i nikad vise
prijaju kise
Samo jednom tisina svira
samo jednom srce bira
samo jednom i nikad vise
suze ne brises
Sve se to zaboravlja.... Vrijeme odnosi sve.. PA tako i tu prvu ljubav... Skontas.. DA je prava, bili bi jos skupa.. tako da.....
Novi dan nova nafaka... nova ljubav..

samo jednom i nikad vise
prijaju kise
Samo jednom tisina svira
samo jednom srce bira
samo jednom i nikad vise
suze ne brises
Sve se to zaboravlja.... Vrijeme odnosi sve.. PA tako i tu prvu ljubav... Skontas.. DA je prava, bili bi jos skupa.. tako da.....
Novi dan nova nafaka... nova ljubav..
Kako si kontradiktoran....gore govorissa pjesmom jedno a dole negiras....ToUrNiQuEt je napisao/la:Samo jednom zora zarudi
samo jednom i nikad vise
prijaju kise
Samo jednom tisina svira
samo jednom srce bira
samo jednom i nikad vise
suze ne brises
Novi dan nova nafaka... nova ljubav..![]()
Dali je sudbina igrala ulogu da nebudete skupa.....ko je kriv sto niste ostali skupa ....Misim da tako samo muskarci misle.....i osjecaju.... :-k
- Mala_selmica_
- Svakodnevni prolaznik
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
Ra-Ja je napisao/la:Kako si kontradiktoran....gore govorissa pjesmom jedno a dole negiras....ToUrNiQuEt je napisao/la:Samo jednom zora zarudi
samo jednom i nikad vise
prijaju kise
Samo jednom tisina svira
samo jednom srce bira
samo jednom i nikad vise
suze ne brises
Novi dan nova nafaka... nova ljubav..![]()
Dali je sudbina igrala ulogu da nebudete skupa.....ko je kriv sto niste ostali skupa ....Misim da tako samo muskarci misle.....i osjecaju.... :-k
Upravo tako.. kao sto i pishe... samo jednom ludis i budes "budala"... onda otvoris oci i shvatis da nije jedina i da je mnostvo nji koje ce tebe voljeti i koje ti mozes voljeti..
I onda zavolis ponovo i vidis da je zivot siri od samo te jedne osobe za kojom ludis..odnosno za kojom si ludio...
lJubav kako brzo dodje tako brzo i nestane.. pogotovo ako se nesto loshe desi...
Nova ljubav brise stare rane...
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
Ra-Ja je napisao/la:Mozda@ToUrNiQuEt...Bas me interesuje dali si svoju prvu ljubav ikada volio ili je to bila samom jedna tacka u tvom zivotu.....hvala bogu da nismo svi isti......![]()
Nastavi tako da mislis ...bolje za tebe tako misliti.....
NAravno da cu nastavitii.. A i volio sam prvu ljubav.. A onda se desilo par stvari koje su to sve okrenule naopacke... I shvatis da volis nekog neznanca...
DA se samo jednom voli onda bi svi bili u braku sa prvom ljubavi.. A vrlo je malo takvih..
tako da ... znaci mora postojat i ljubav poslije ljubavi..
Samo jednom se ljubi.....sve je ostalo bajka....A ti samo nastavi i ponovo gresku napravi....Imas vremena mlad si svati ces ti to......pred tobom je zivot.... :-kToUrNiQuEt je napisao/la:Ra-Ja je napisao/la:Mozda@ToUrNiQuEt...Bas me interesuje dali si svoju prvu ljubav ikada volio ili je to bila samom jedna tacka u tvom zivotu.....hvala bogu da nismo svi isti......![]()
NAravno da cu nastavitii.. A i volio sam prvu ljubav.. A onda se desilo par stvari koje su to sve okrenule naopacke... I shvatis da volis nekog neznanca...
DA se samo jednom voli onda bi svi bili u braku sa prvom ljubavi.. A vrlo je malo takvih..
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
Ra-Ja je napisao/la:Samo jednom se ljubi.....sve je ostalo bajka....A ti samo nastavi i ponovo gresku napravi....Imas vremena mlad si svati ces ti to......pred tobom je zivot.... :-kToUrNiQuEt je napisao/la:Ra-Ja je napisao/la:Mozda@ToUrNiQuEt...Bas me interesuje dali si svoju prvu ljubav ikada volio ili je to bila samom jedna tacka u tvom zivotu.....hvala bogu da nismo svi isti......![]()
Pihh... zNAci niko danas ne zivi u realnosti, i nio ne ljubi pravo ??? svi smo u bajci...
Znaci ova ljubav sto imam prema sadasnjoj curi je lazna??... Poljupci lazni....
Ne znam... stvarno si zaista ako tako mislis...
pihh.....da svi zive u realnosti...oni koji se nesjecaju prve ljubavi.....a oni koji se sjecaju i koji su bili zaljubljeni istinski......to je mali druga prica...... :-kToUrNiQuEt je napisao/la:Ra-Ja je napisao/la:Samo jednom se ljubi.....sve je ostalo bajka....A ti samo nastavi i ponovo gresku napravi....Imas vremena mlad si svati ces ti to......pred tobom je zivot.... :-kToUrNiQuEt je napisao/la:
Pihh... zNAci niko danas ne zivi u realnosti, i nio ne ljubi pravo ??? svi smo u bajci...
Znaci ova ljubav sto imam prema sadasnjoj curi je lazna??... Poljupci lazni....
Ne znam... stvarno si zaista ako tako mislis...
Usvari mozda je nikada nisi ni volio....???Ali licno tvoja stvar..izvini..... :-k
Stvarno si zaista.....ako tako mislis...? :huh:
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu