On je dijete nekoga ko je bio Kralj Kraljevine SHS a ne Srbije - ne mije¹ajte pojmoveIM_ex je napisao/la:Srbija ima kralja ?? hahah, papaya draga - imala, imala nekadpapaya-republic je napisao/la:
Znaci Srbija ima kralja i on prica za sve srbe?
![]()
Nemoj mi, bona, kudit'temu ... vidis da nam jado za nasu lijepu BiH kaze da je vjestacka, idiot.
Bolje bi mu bilo da se lati "recnika" da uci maternji jezik ako vec priprema teren da se dovuce majci Srbiji
Preko BiH ka kolijevci srpskoj, jado ??
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Da , ljudi preozbiljno shvataju njegove izjave - koje nemaju nikakve te¾ine.papaya-republic je napisao/la:Znaci, on je princ!
Bio je on i u Sloveniji , tra¾io je nekakve vile na Brdu kod Kranja , gdje danas ima sjedi¹te EU , samo njemu su se Slovenci smijali - za razliku pojedinih koji preozbiljno shvataju izjave takvog tipa - koji je izgubljen u vremenu i prostoru.
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

- im_ex
- Velicanstvo Foruma
To sto koristis povrsnost da bi sebe istakao a druge podcijenio (vec vidjeno od tebe, nista novo), na tvoj obraz - ne bih o tome, ali, kad si me vec prozvao ne mogu a da te ne "podsjetim" da su Karadjordjevici kraljevski status stekli 1903. pri cemu, po prevratu na vec poznat nacin, krunisu Petra I Karadjordjevica i proglasavaju ga kraljem Srbije sto u istoj godini potvrdjuje tadasnja Skupstina.mrki62 je napisao/la: On je dijete nekoga ko je bio Kralj Kraljevine SHS a ne Srbije - ne mije¹ajte pojmove
Vec 1914. krunu, na potpuno isti nacin, samovoljno, predaje sinu Aleksandru I .
1917, Krfskom Deklaracijom se definise termin Troimenog naroda ( Srbi, Hrvati i Slovenci) pa ce se vec 1918 proglasiti ujedinjenje konstituisano u "Drzava Srba, Hrvata i Slovenaca" gdje zazivljava vladavina Drzavne parlamentarne monarhije.
A sta to dalje znaci ?
Znaci da samim Ujedinjenjem Srbija gubi status drzave (nastajanjem novostvorene Drzave SHS (sa Pavle Karadjordjevicem na celu), pa dalje znaci ... pazi sad, pravno (a i logicki je) se gasi monarhisticka dinastija Karadjordjevica. Prestaje srpsko kraljevsko prijestolje
A dalje, vec je vise manje poznato vecini, da je Petar 1941 bio toliki patriota da je pri fasistickoj agresiji pobjegao iz zemlje ciji narod ga je nekad morao zvati kraljem.
Kad se dublje zadje u istoriju, jasno se vidi da se vec tada islo na "brisanje" sadasnje BiH.
Prema tome, taj jad od gena Karadjordjevica, da zna kolko je mizan ne bi se usudio da u zvalje uzima BiH. Al sta ces ... poznata srbijanska elita nastavlja "pogani turbo folk" jer oni i ne znaju drugacije.
ps - citaoce, pomenuh "poznata srbijanska elita", tek da me zalud ne prozivate.
- sandzacki-pasa
- Pocetnik
im-ex
nemoj se ti bon sekirat,taj je doso da pokrade ono sto njegov posteni otac nije uspeo pokupit,ino ce da ispari kao i njegovi,kralj je na nedelju dana prije bombardovanja beograda 41,sklopijo ugovor sa gospodino hicom,uzo pare od njega,jer nije uspeo da pokupi zlato koliko jega imo I POBEGO.zato je ovaj zalutali pas doso,nije zbig bosne.mirno spavaj.
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
@
sandzacki-pasa
Drug, imam osjecaj da me ne razumijes posve.
Ukazujem na podlost doticnog Jaade da, u zelji da se dodvori pomenutoj eliti i time dobije na pozornosti istomisljenika koji ce se satrati u svojoj bijedi i krkanluku da bi ga makar i nazor, makar i neosnovano pa samim tim ni pravno registrovanim dicno pominjali i naglasavali "njegovu plavu krv" ... on prica upravo to sto zna da doticna elita Srbije upravo to i zeli da cuje , sto vise pristalica ideje o nestanku BiH, za njih je bolje ... tim vise kad su istomisljenici negdje tamo u svijetu a ne s njima u Srbiji.
Jednostavnije,
ovo me podsjeca na nekad tek promovisanu pjesmu Neleta Karajlica "Tri ratna havera" ( ko imalo zna sta vise o Naletu, znace i zasto) ... bio je to bum, priznajem ... a raja govorka u smislu:
"Prahnulo Karajlicu da se vrati u BiH, vidi da nigdje nema bosanskog meraka i zivota, vidi da je tamo u Srbiji nikogovic kao i svako drugi ko ne zivi u svojoj zemlji, mislim na sve, opcenito (jedna sam od njih, na zalost), pa je kao, bas strefio pravu stvar da mu se otvore bosansko-hercegovacka vrata i da bude docekan kao Neko.
Dopalo mi se to razmisljanje, pa se i sama ufurah ... vrijeme je pokazalo da to nije to - zasto li, ko ce ga sad znati.
Tako i Jaado, mozda hoce za zivota da kosti odnese u Srbiju, povuklo ga, ba
Prvim slijetanjem na srbijanski aerodrom se zagnjurio facom i ljubi beton ..., ebote, koji patriotizam, koja ljubav a ni srpski jezik ne zna, zamisli
sandzacki-pasa
Drug, imam osjecaj da me ne razumijes posve.
Ukazujem na podlost doticnog Jaade da, u zelji da se dodvori pomenutoj eliti i time dobije na pozornosti istomisljenika koji ce se satrati u svojoj bijedi i krkanluku da bi ga makar i nazor, makar i neosnovano pa samim tim ni pravno registrovanim dicno pominjali i naglasavali "njegovu plavu krv" ... on prica upravo to sto zna da doticna elita Srbije upravo to i zeli da cuje , sto vise pristalica ideje o nestanku BiH, za njih je bolje ... tim vise kad su istomisljenici negdje tamo u svijetu a ne s njima u Srbiji.
Jednostavnije,
ovo me podsjeca na nekad tek promovisanu pjesmu Neleta Karajlica "Tri ratna havera" ( ko imalo zna sta vise o Naletu, znace i zasto) ... bio je to bum, priznajem ... a raja govorka u smislu:
"Prahnulo Karajlicu da se vrati u BiH, vidi da nigdje nema bosanskog meraka i zivota, vidi da je tamo u Srbiji nikogovic kao i svako drugi ko ne zivi u svojoj zemlji, mislim na sve, opcenito (jedna sam od njih, na zalost), pa je kao, bas strefio pravu stvar da mu se otvore bosansko-hercegovacka vrata i da bude docekan kao Neko.
Dopalo mi se to razmisljanje, pa se i sama ufurah ... vrijeme je pokazalo da to nije to - zasto li, ko ce ga sad znati.
Tako i Jaado, mozda hoce za zivota da kosti odnese u Srbiju, povuklo ga, ba
Prvim slijetanjem na srbijanski aerodrom se zagnjurio facom i ljubi beton ..., ebote, koji patriotizam, koja ljubav a ni srpski jezik ne zna, zamisli
- sandzacki-pasa
- Pocetnik
haha
razumijemo se mi odlicno,kasno marko na kosovo dode,to jest kasno i ovaj do b i h dode,a mozega ronhil malo za savetnikaimat,ako se budu sporazumeli,ali rekosam malo,jer nema ni on mnogo vremena.ispari ce srpska,kao stoje i postala.moja draga im-ex.
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Re: haha
hmm, za savjetnika, velis ... pa ne znam, mozda i uspiju da saradjuju ... necemo sad ici u krajnost- Ronhill bi, opcinjen saradnikom plave krvi vjesto glumio da razumije natucanje/mucanje srpskog jezika od strane plavokrvog Jaade.sandzacki-pasa je napisao/la:a moze ga ronhil malo za savetnika imat,ako se budu sporazumeli,ali reko sam malo,jer nema ni on mnogo vremena.ispari ce srpska,kao stoje i postala.moja draga im-ex.
Otprilike, gle sliku

Zmixa je napisao/la:BEZ KRALJA NEVALJA!!!
Za kralja i otadzbinu!!!
Samo NAPRED ALEKSANDRE vreme je da se vrati Kraljevina Srbija sa svim Srpskim zemljama ujedinjenim u jednu MATICU SRPSKU!!!
:baa:[smilie=heart fill with love.gif]
hm,pa vvjerujem da to vrijeme dolazi ubrzo,jer poslije Kosova ide i Vojvodina a poslije insallah i Sandzak i tako da ces imati svu srbsku zemlju ujedinjenu u jedno,a zvace se beogradski pasaluk :-k :-k :chuckel: :chuckel:
Kako ne bi o tome a to ba¹ sa tim primjerom radi¹ to ¹to meni pripisuje¹ cccccccccccIM_ex je napisao/la:To sto koristis povrsnost da bi sebe istakao a druge podcijenio (vec vidjeno od tebe, nista novo), na tvoj obraz - ne bih o tome,mrki62 je napisao/la: On je dijete nekoga ko je bio Kralj Kraljevine SHS a ne Srbije - ne mije¹ajte pojmove
©ta sad ? O èemu ti ?IM_ex je napisao/la: ali, kad si me vec prozvao ne mogu a da te ne "podsjetim" da su Karadjordjevici kraljevski status stekli 1903. pri cemu, po prevratu na vec poznat nacin, krunisu Petra I Karadjordjevica i proglasavaju ga kraljem Srbije sto u istoj godini potvrdjuje tadasnja Skupstina.
Vec 1914. krunu, na potpuno isti nacin, samovoljno, predaje sinu Aleksandru I .
1917, Krfskom Deklaracijom se definise termin Troimenog naroda ( Srbi, Hrvati i Slovenci) pa ce se vec 1918 proglasiti ujedinjenje konstituisano u "Drzava Srba, Hrvata i Slovenaca" gdje zazivljava vladavina Drzavne parlamentarne monarhije.
A sta to dalje znaci ?
Znaci da samim Ujedinjenjem Srbija gubi status drzave (nastajanjem novostvorene Drzave SHS (sa Pavle Karadjordjevicem na celu), pa dalje znaci ... pazi sad, pravno (a i logicki je) se gasi monarhisticka dinastija Karadjordjevica. Prestaje srpsko kraljevsko prijestolje
A dalje, vec je vise manje poznato vecini, da je Petar 1941 bio toliki patriota da je pri fasistickoj agresiji pobjegao iz zemlje ciji narod ga je nekad morao zvati kraljem.
Kad se dublje zadje u istoriju, jasno se vidi da se vec tada islo na "brisanje" sadasnje BiH.
Prema tome, taj jad od gena Karadjordjevica, da zna kolko je mizan ne bi se usudio da u zvalje uzima BiH. Al sta ces ... poznata srbijanska elita nastavlja "pogani turbo folk" jer oni i ne znaju drugacije.
ps - citaoce, pomenuh "poznata srbijanska elita", tek da me zalud ne prozivate.
Nije ovdje rijeè - citat : ali, kad si me vec prozvao ne mogu a da te ne "podsjetim" da su Karadjordjevici kraljevski status stekli 1903. pri cemu, po prevratu na vec poznat nacin, krunisu Petra I Karadjordjevica i proglasavaju ga kraljem Srbije
Ako se zna kad je Srbijanski prijestolonasljednik Aleksandar Karaðorðeviæ roðen i ako se zna èiji je sin , onda se zna i da je rijeè o SHS a ne o Srbiji , ................ jel previ¹e filozofsko

- sandzacki-pasa
- Pocetnik
selam pasa.
ti zmixa,idi u sabac,tamo cekajte kralja on ti m... znas sta.a ti ojadzeni mrco dobicete glavu od kukuruza vise,samo beogradski pasaluk,mi sandzaklije sto kosovo insala dobije republiku,ato nece jos dugo,se odvajamo,tako dacemo se povezat od albanije do bosne,a ova kuja sto pominje nasera orica,pa nije samo on branijo bosnu nego mnogo nas,ikad god trebadne bicemo tu,i zeljan bi bijo da opet kojeg orla uhvatim za noge,kao sa bih zgrade televizije da vidim jesul naucili letet,nemogu da psujem,al se to podrazumeva.a ti lave sto izbaci ilira,vidise kosu nacionalisti,bolivas svija istina,pa sta ban,junak si ti,stomi nisi blizi skiknu bi ti meni.i mene slobodno baniraj na vreme bolje tije,jer ces imat probleme,zato stosmo dosli do glavnog administratora.
- sandzacki-pasa
- Pocetnik
salence
lil serence,zapitaj malo tvoju mamu koje tebe sklepo,konju jedan,imamo i mi jezik,koji samo vi niste priznavali,zato stega popusili na svim poljima,a vi i dalje,pjevajte pobednicke,doso vam je skapovdan.i mrsssssssssssss.
Salence_sr je napisao/la:Cenzura Vi jezik imate. Kako se zove ta nakarada od jezika? Ma znate vi dobro sta ste i od koga ste postali. Mrzite SRBE a tako i sami sebe. Znas i sam kako ste vi musosi nastali. Gresnici jadni. Gresni ste i vi i vasi preci koji su uzeli veru okupatora da bi lagodnije ziveli. Od Ilije postao Alija, od Marka Musa, od Mirka Mirsad. EJ PRADEDOVI VAM SE Cenzurisano U GROBOVIMA PREVRCU. KAKO STE SAMO ZATROVANI ISLAMIZMOM. TI ISTI PRADEDOVI KOJI SU GRADILI SRPSKU SREDNJOVEKOVNU DRZAVU BOSNU I GRADILI MANASTIRE. KUNU VAS GRESNIKE. ZALUDJENIKE.
koja si ti budala prasence_sr,ide kosova,ide vojvodina ako bog da i sandzak,a republika srpska ce svakako otici,to jeste nestati i to ubrzo.pa vidis da je i ona budaletina od covjeka,mile ronhil odustao od price o referendumu,a znas li sto?sad bi on sve podpisao samo da sacuva ime republike mrske,gubi,osjeca mile i sad bi da potpisuje sporazume eeeee nemoze vise tako!!!volio bi ja bolan da se i to desi da republika "budala i idiota" pokusa odcjepljenje,pa da vam vratimo milo za drago...ni u beogradu nebi ste bili sigurni a kmoli u banja luci.meni pasos netreba ni za srbiju,popisam se nanju,a ceto vala za Bosnu nema sanse.
boli vas Turska aaaaaaa prasence,boli vas Kosovo,boli Vojvodina,boli Sandzak,e pa tek ce da boli da znas....dosta je bilo vas srba,pa vecih poturica od vas nema,udavali ste vase princeze za turske sultane da vam radjaju male Janjicare....imam jedan savjet za tebe,raspitaj se preko starijih ljudi u tvojoj porodici koja je od tvojih prababa spavala sa pasama,mozda imas i ti turske krvi,cuj mene mozda ma imas sigurno jer je 70% srba vuce korijene od osmanlija,pa za kraj da te poselamim sa sallam allejkum turcine
:chuckel: :chuckel: :chuckel: