Nastavi pricu

Sve vrste forumskih igara ...
Poruka
Autor/ica
im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#16 Post Postao/la im_ex »

sabinaM je napisao/la: (nemojte tjerati Zmixu ajde da prica ima poucan kraj i da svako dobro pobjeduje zlo, te da za svakog ima nade

Tesko, ali, nije neizvodljivo ... kako god, necu dozvoliti da Ilir ispada donji, na strani sam muskih u mnogo cemu

"Boze,pomozi mi, molim te - odagnaj ovo zlo sto je u meni, zlo koje me zasljepljuje da u tom prelijepom stvorenju o kom mastaju mnoge zene ja vidim tek jednog muslimana, nacionalistu ... ali, on je skoro pa savrsen, kad me zlo na tren popusti, kad progledam :blush:

Sabinam
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#17 Post Postao/la Sabinam »

I krenuse njih dvoje u svijet da traze dobrotu i savrseno mjesto: utopijsku drzavu...gdje nema mrznje, nasilja, rata i podjele ljudi po bilo kojem kriteriju....Krenuli su pjeske iz malog sela na Kosovu....

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#18 Post Postao/la im_ex »

Ostade jadan dedo sam samcat, suznih ociju, odmahujuci glavom plaseci se vec eventualnog ishoda odnosa to dvoje mladih, masuci im ostarjelom, umornom rukom.

Sabinam
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#19 Post Postao/la Sabinam »

I krenuli se oni spustat niz planinu (dali se mozda zvala ©arplanina...nisam sigurna...jeli to na Kosovu?...ma nema veze) i dodose oni u malo kosovsko seoce, male kucice sve nekako nakoso stoje, s onim zatvorenim balkoncicima....I Zmixa ozednjelja...treba pitat vode....ali kako?

bosman
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#21 Post Postao/la bosman »

Jasmin se je dugo razmisljao i molio za par dana vremena prije nego da odgovor. U medjuvremenu...

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#22 Post Postao/la im_ex »

nedaleko od jasminove kuce, na javnoj cesmi je pjevuseci neku divnu baladu, u krcag tocila vodu sabinaM i ...

Sabinam
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#23 Post Postao/la Sabinam »

I kaze Zmixi ali na albanskom (jer je sabinaM bila kosovka muslimanka) da fino na albanskom upita i da ne zaboravi rijec "molim te" (onu koja otvara sva vrata)

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#24 Post Postao/la ra-ja »

Posto je Zmixu toliko @SabinaM pogodila sa svojim divnim glasom .....nikada je nece zaboraviti a kamoli zaboraviti te njene carobne rijeci "MOLIM TE"........koja otvara sva vrata na svijetu,,,,

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#25 Post Postao/la im_ex »

Nakon sto pokucase na vrata skromne kucice cija avlija je odisala prelijepo izvedenim cvijetnjacima prepunim raznolikim cvijecem iz cijih latica je opijao zanosan miris i cistocom urednih domacina, diveci se vidjenom cekase nece li se neko oglasiti.

Otvorise se vrata ... izlazi ljepotica poput vile :stupid: na sta Ilir zanijemi ne trepcuci ju gledajuci u oci, kao da bi ju zaustavio da nikad ne nestane jer takvu ljupkost jos nije sreo u zivotu :stupid:

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#27 Post Postao/la im_ex »

Samo sto se Vidovita, ljepojka, oglasila pitanjem : "Trebate nekog ili nesto" (na albanskom, naravno, al ja ne znam ni rijeci sem Zot :blush: ),
odmah se do nje stvori njen zahebano ljubomorni muz, Laff koji

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#29 Post Postao/la im_ex »

"Paaaa, ovaaaj, ne bismo sjedili i ka'velenisali ... samo smo ozednili a dug je jos put pred nama, pa ako biste bili voljni da nam date vode, molim vas" - rafalno rece Zmixa da bi sto prije odvojila Ilira od te ljepojke u koju je buljio bas ono, blehnuo :stupid:
"Uh, dobro je ... nastavlja u sebi ... dobro da nisam zaboravila one rijeci MOLIM VAS".

Naiskap popise ponudjenu vodu i ...

Odgovori