Gay klub za muslimane...

Teme koje nisu vezane za druge podforume ...
Poruka
Autor/ica
ADMIN_BOL-CHAT.DE

#19 Post Postao/la ADMIN_BOL-CHAT.DE »

:biggrin:
Hamide...Hajde recimo da je to sve ideoloski stav protiv prirodno nastranu i neprirodno
Mada mi nisi odgovorio na pitanjeali u redu mogao sam skontati o cemu se radi tvojim drugim postom
Svejedno..
Hajde ovako kako pojasnjavas natprirodno i nastranu sledecu situaciju
izlazis i autobusa u toj svicarskoj i ugledas jednu plavusu i jednu brinuetu se ljube stranstveno
Da li bi onda se u kanti ispovracao
To sto pises za djecu o toj etickom problemu postoje psiholoske moralne i pravne dileme
Nemozes te tako zavrsiti s tim tacku i ja sam licno protiv da dva muskarca adaptiraju dijete jer bas izazivaju dieleme kako ce to dijete biti vaspitano kolika ce njegova mentalna ravnoteza biti isticajna s obzirom na istopolne roditelje
Jer homoseksualnost je urodjena pojava
Malo nepravedno s druge strane jer lezbejke mogu adaptirati kao i licno prirodnim putem dobiti djecu i dalje ih uzgajati

A

ADMIN_BOL-CHAT.DE

#22 Post Postao/la ADMIN_BOL-CHAT.DE »

ekranka je napisao/la:tek sad zapazih jednu recenicu ,koja mi je upala u oko ,pa bi molla da mi ju pojasnis @laffe ako nije problem..

diskvalifikacije koja se protivi konzervativnom mentalitetu (citaj muslimana)
Gdje ponajvise se ljudska prava krse

pojasni please :D

a drugo ,da dam svoje misljenje ,jesma protiv homoseksualnosti i osudjujem i ne smatram to prirodnim zakonom a kamoli Bozijim!
Pa se tako i ponasam:)
Pogledajte samo bolesti koje su nam dosle ,eto sad nam donijeli i virus ,mislim zar zena nije dovoljno dobra za odnos..
mozda jesam ogranicena ali u svom prisutvu ne bih rado imala muskarca koji gleda za muskom straznjicom.. 8)
Pa sta treba da pojasnim mislim da je jasno
Pitanje je sta je sad prirodno
jel prirodno ili bozije mozda cloniranje zivotinja jel prirodno danasnja medicina da od svinje prave umjetna srca i da ljudi zive
Ili evo sledece pitanje situacija
Dijete boluje od teske bolesti napredna medicina je spas da li bi bila pobozna toliko i pustila dijete da umre ocekujuci boziju samilost
(to pisem jer poznajem takvih koji nikada nebi isli Doktorima jer je protiv nacela islama konkretno imali smo slucaj oca koji je oteo dijete i pobjegao u turski dio kipra ne zeleci da mu dijete ide na zivotno neophodnu operaciju)

I nebudi smijesna nije virus HIV nasatao od homoseksualaca
Silujes cinjenice HIV se prenosi Krv... Sperma... vaginalnim sekretom i.....ma informisi se sama :chuckel:
Zadnja izmjena: ADMIN_BOL-CHAT.DE, dana/u 19 Jan 2008 00:13, ukupno mijenjano 2 puta.

ADMIN_BOL-CHAT.DE

#24 Post Postao/la ADMIN_BOL-CHAT.DE »

:biggrin:
Ma nemoj pa hoces da nastavim sta sve islam donio u europu
Kanalazaciju
Medicinu
Astrologiju
Sah
Kiflu sto jedes i mnogo toga
Ali to nije tema niti ikakve veze ima s temom
To sto pokusavas je bas ono sto nebi trebao skrenuti s teme
Prije svega homosexualnost je zastupljena svugde pitanje je njene slobode
A to je vec onda Moralno,Drustveno i mnogo cega drugog
koji bi neki bi trebali se stijeti za tu diskriminaciju ljudi od krvi i mesa
Zadnja izmjena: ADMIN_BOL-CHAT.DE, dana/u 19 Jan 2008 00:20, ukupno mijenjano 1 put.

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#26 Post Postao/la ra-ja »

[quote="hamid_islam"]dragi moj dru¾e lafe mo¾e bit i brineta i plavu¹a i crnka fujj i fujj

Ja to organski ne podnosim pa dobro ljudi moji gde sve to vodi pa èovek æe sam sebe uni¹titi pa ¾ena je ne¹to najljep¹e ¹to je Bog èovjeku stvorijo na ovom svijetu

ljudi moji dragi to nije NORMALNO

Pa nikada ¾ena ¾eni nemo¾e pru¾iti to ¹to mo¾e mu¹karac NIKAD

Nego ti ljudi na zapadu su svi dobro socijalno obezbeðeni imaju sve ¹to ima je potrebno za pristojan ¾ivot i eto ti neznaju vi¹e ¹taæe sami sa sobom pa ajde vi¹e iz nekog hira i bjesnila da postanu gay

Nemogu to prihvatiti i nemogu

Mo¾ete me svi osuðivati i kritikovati i banovati i mrzeti na kraju krajeva

Ali ja gde god ih vidim ja ih GAZIM!!!!!!!!!!

Ja licno u porodici nemam primjera da je neko homoseksualac ili lezbejka...Isto sam se sokirala kada sam vidjela da se istopolni ljube....
cak i crnci isto....a nisu tako dobro socijalno obezbjedjeni.... :huh:

HAMIDE.....kako nemozes svatiti jednu stvar ...da su ti ljudi tako rodjeni ...da ih ima ne samo na zapadu nego po cijelome svijetu...
cak dole i u Bosni...bas sam navela primjer jednog djecaka sa kojim sam se igrala...ali to se dole krije...
Na kraju krajeva netrebas kao musliman nikoga gledati sa takvim prezirom..... :-k

ADMIN_BOL-CHAT.DE

#29 Post Postao/la ADMIN_BOL-CHAT.DE »

@erkranka
Da ti dokazem
OK 35,6 miliona je trenutno ukupno zarazeno virusom HIV od toga je 12,4 miliona su zene :wave:
Zadnja izmjena: ADMIN_BOL-CHAT.DE, dana/u 19 Jan 2008 00:37, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori