jes psujes aman dzemila, kao sve sto gaje kaktuse, ti si druga koju sam upoznao
"Jer su naĆ Ā”a mjerila drugaĆĀija i naĆ Ā”a osjeĆā”anja dublja i toplija, jer se ne bojimo ni drugih ni drugaĆĀijih..."
Musa Ćā azim Ćā atic ...
sve dok nam ne zaigras ovdje po forumu i zapleses ne sikiraj se
rekoh lijepi kaktusi nema sale, jer to zato si ih odabrala sto ne treba muke oko njihovog odrzavanja, mislim ono kap vode i mjesec dana si mirna
"Jer su naĆ Ā”a mjerila drugaĆĀija i naĆ Ā”a osjeĆā”anja dublja i toplija, jer se ne bojimo ni drugih ni drugaĆĀijih..."
Musa Ćā azim Ćā atic ...
ma znam ovo karate kid kako te nije stid i t d ehehehe
salim se nemoj bombom
fino, imas japansku ruzu, znas kako ta mirise, to je ono u kuci da se gaji, moja majka ceka da procveta ali nikako nece nesto nece
Musa Ćā azim Ćā atic ...
nego te pitam imas li , al hajd odgovorila si mi vec
i kazes treba paznje je li :-k
Musa Ćā azim Ćā atic ...
Imam difenbahiju, majmunsko drvo, spatifilum, begoniju, i jos neke ali im ne znam imena...drgi put cu malo vise o ovoj temi....heheheheh ako je do tada ne zatvore
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me Make my day!
Nemam digitalac da uslikam sve cvijece sto imam u kuci... Inace moja mama to izuzetno voli i gaji.. ima svakakvih... Ne znam bas imena, ali ima sto cvjetaju, sto ne cvjetaju.. Mnogo toga... I recimo ima u jednoj sobi vishe nego sto neko u cijeloj kuci ima
Jednostavno to voli...
vidovita_dzemila je napisao/la:koje vrste imaĆāù?
Imam cvijece u stanu i to filadendron veliki sa velikim listovima...puno paprati....bambusovu piramidu...ljubicice..ledenjake....difembahiju..i jos druge....