Lude misli
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
braFooooooooo, paparaci =D> ... tema ti je njam njampaparaci je napisao/la:hahahahahahaha. svaka vam cast. bas me nasmijaste. a i odahnu ja, vidim imam srodnih dusa

Da samo znate kolko mi je puta sinula jedna te ista zamisao:
da to sto prica cijeli dunjaluk kaze melodicno, da pjevaaaaaaaaaa [smilie=to funny.gif]
(zamisli prepirku ... MORALA BI ICI kao opera [smilie=to funny.gif]
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Da imam moc, i u trenu kad pozelim da svi, ali bas svi logovani na bol-u
nesvjesno, kao pomahnitali, pocnu da pisu po forumu ... i da to traje sve do momenta kad se ja odlucim reci STOP
U tom slucaju, zamisli stanje na KalOdontu ... kao Moderatori bi mi morali priteci u pomoc pri pracenju stanja na listi Viper i LAFF ... s tim da bi LAFF morao da radi dvije smjene jednu za drugom, da bismo ostali azurni
nesvjesno, kao pomahnitali, pocnu da pisu po forumu ... i da to traje sve do momenta kad se ja odlucim reci STOP

U tom slucaju, zamisli stanje na KalOdontu ... kao Moderatori bi mi morali priteci u pomoc pri pracenju stanja na listi Viper i LAFF ... s tim da bi LAFF morao da radi dvije smjene jednu za drugom, da bismo ostali azurni

- paparaci
- Velicanstvo Foruma
hahahaah Im_ex. dobro skroz! hvala na pohvali. ma dvoumio sam se da li da je postavim, jer vidis i sama.....
joj, nekad pozelim da se mogu podrignuti tako jako tako da se osobi s kojom pricam obrazi zatalasaju i kosa zaleprsa. hahahahaah. to sam vidio u jednom crtanom filmu i pao sam od smijeha. ili da mi je znati kihnuti kao Tom iz onog crtanog Tom&Jerry.

joj, nekad pozelim da se mogu podrignuti tako jako tako da se osobi s kojom pricam obrazi zatalasaju i kosa zaleprsa. hahahahaah. to sam vidio u jednom crtanom filmu i pao sam od smijeha. ili da mi je znati kihnuti kao Tom iz onog crtanog Tom&Jerry.

ma nisi ti neko ti si bossman...dodi :cmok:bosman je napisao/la:sabinaX je napisao/la:Meni neki put dode da nekoga ispljuskam...onako bas kao aplauz...ali poslije bi mi bilo zao...pa bih vjerojatno pozeljela da ga zagrlim
Pomisli da mene aplaudiras i zagrli me dobrovoljno!!!!
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!