Toliko od mene i zelim srecu svima u klubu samohranih,i poruka je:samo ustrajnosti,volje i zelje za sve sto podrazumijeva podizanje djece sam.

studenac je napisao/la:Evo citam ove komentare,vidim da se samo zene javise kao samohrane,pa rekoh bas bi bilo zgodno da se i ja ubacim u taj klub ali kao muskarac.Imam sina kojem je 10ta,i on mi je satisfakcija za sve sto radim izbog cega se borim,prelijepo mi je ovako kao sto neko gore rece,ali ispocetka mi je bilo katastrofalno i nisam se snalazio,jednostavno sam se morao adaptirati na nove rezime,i organizovati se da bih mogao da stizem sve,sad mi to upste ne predstavlja problem stizem sve s lakocom.Jedino sto covjek mora imati ogromnu volju i ljubav naravno,poslije postaje sve djecija igra cak mi predstavlja zadovoljstvo.Uz sve ovo sam naucio da bolje cjenim zenu i zenski posao,a sam sam naucio sve ostalo kao kuhanje u cemu sam jos i nasao zadovoljstvo,potom pranje ,ciscenje i jednostavno mi nije to tesko i pored toga sto nam moram plus toga zaraditi za zivot i racune.SAda kroz zivot koracam jos jaci i jos hrabriji sto mogu uz sve da zahvalim i mom sinu.
Toliko od mene i zelim srecu svima u klubu samohranih,i poruka je:samo ustrajnosti,volje i zelje za sve sto podrazumijeva podizanje djece sam.![]()
![]()
:inlove:
ReSPEKT =D>studenac je napisao/la:Evo citam ove komentare,vidim da se samo zene javise kao samohrane,pa rekoh bas bi bilo zgodno da se i ja ubacim u taj klub ali kao muskarac.Imam sina kojem je 10ta,i on mi je satisfakcija za sve sto radim izbog cega se borim,prelijepo mi je ovako kao sto neko gore rece,ali ispocetka mi je bilo katastrofalno i nisam se snalazio,jednostavno sam se morao adaptirati na nove rezime,i organizovati se da bih mogao da stizem sve,sad mi to upste ne predstavlja problem stizem sve s lakocom.Jedino sto covjek mora imati ogromnu volju i ljubav naravno,poslije postaje sve djecija igra cak mi predstavlja zadovoljstvo.Uz sve ovo sam naucio da bolje cjenim zenu i zenski posao,a sam sam naucio sve ostalo kao kuhanje u cemu sam jos i nasao zadovoljstvo,potom pranje ,ciscenje i jednostavno mi nije to tesko i pored toga sto nam moram plus toga zaraditi za zivot i racune.SAda kroz zivot koracam jos jaci i jos hrabriji sto mogu uz sve da zahvalim i mom sinu.
Toliko od mene i zelim srecu svima u klubu samohranih,i poruka je:samo ustrajnosti,volje i zelje za sve sto podrazumijeva podizanje djece sam.![]()
![]()
:inlove: