a cudi me sto je Hodza to rekao...
a mozda se i ova tjesi tako, da je "ko fol" Hodza to rekao.

Pa ja sam mislila nesto specialno secas se da si rekao za sve postoji ona kako ti zoves dova pa mozda ima i za to ali samo za onog muslimana kojeg ja zelim da imamBijesanPuz je napisao/la:pa nadjes muslimana koji te hoceIrMa26 je napisao/la:a sta je brak s muslimanom :chuckel:
Ja bi u brak s muslimanom ali on mene nece![]()
Sta da radim baustelac :-k
Da li postoji kakva dova sto mi je besnipuz jedanput pojasnjavao
BijesanPuz je napisao/la:PA ne postavljaju hodze islamske propise nego to Kur'an daje...
Ima i svakakvih hodza samo da se zna, i nemora znacit ako je covjek hodza da ga sve odma i treba slusati..
Naravno da je grijeh, osim ako taj austrijanac nije musliman.. .ali pretpostavljam da nije.. znaci grijeh je i nema tog hodze koji moze reci da to nije grijeh
e zbog ovoga je zenama zabranjeno da se udaju za nemuslimana... Jer one idu u njegovu kucu i slijede njegovo.. i naravno da ce na svoje zaboraviti i prestat primjenjivat...BeCaNkA je napisao/la:BijesanPuz je napisao/la:PA ne postavljaju hodze islamske propise nego to Kur'an daje...
Ima i svakakvih hodza samo da se zna, i nemora znacit ako je covjek hodza da ga sve odma i treba slusati..
Naravno da je grijeh, osim ako taj austrijanac nije musliman.. .ali pretpostavljam da nije.. znaci grijeh je i nema tog hodze koji moze reci da to nije grijeh
Tako je Puz![]()
a sta ces, zena naivna, pa da upita Hodzu...![]()
On nije musliman, ali prati svoju vjeru, a ona je 50% prihvatila njegovo,
svoje nista vise neprati, cak ni jezik.