Gledate li reality show-ove?

Diskusije vezane na temu filma i glume
Poruka
Autor/ica
sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

Re: Gledate li reality show-ove?

#17 Post Postao/la sabinax »

Ne gledam redovito, ali ako sam u kuhinji i nemam sta drugo... pogledam, pogotovo ako su neki zanimljivi ljudi da se dobro zezaju ili da imaju svoju osobnost... pogledam, ali nisam rob da moram redovito pratiti, virnem i na Operaciju Triumpf znam likove ali opet ne pratim redovito da znam tko ispada a tko ne
Televizija je nuzno zlo, kad nema niceg boljeg dobra je i ona
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
slika Make my day!

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#18 Post Postao/la im_ex »

vidovita_dzemila je napisao/la: jedino što je ismeta pristrana. vidi se iz aviona da su joj favoriti adnan i jasmina :lol:
ma ne bas tako ofirno k'o Daniel Tucakovicki :lol:
sta kaze, sta kaze, a ?"Ma ti ces kod mene biti zvijezda" ... osmjeh zadovoljstva koji otprilike znaci *evo mi jos jedne zrtve* pri cemu zrtva uzvraca osmijehom zadovoljstva (uspjeha) :lol: jasno k'o dan

A Maca ... ala je dosadan, amaaaan :?
Nek ga je Jasmina tukla onim * ... ima pozadinu, ovo ono ... neko ju napump'o* ... nek nije imala milosti ... mala ga je dooobro oznojila, k'o da gledam (da, Maca nije prikazan dok ga je "sjekla") :lol: i to je uspjeh ... bravo Jasmina, tako se to radi :mrgreen:
Kuda idu ljudi kao ja ...

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#22 Post Postao/la im_ex »

hypnose je napisao/la: steta ponekad bi gledala ali ne mogu
Ma stooo? Namuci se k'o i ja sto sam i moci ces :mrgreen:

Bice pobjednik, naravno da ce biti.

@ Vidovita

hahah, cuj bijelo ... nisam to vidjela (ni cula) ... i zaoooo miii :? a tebi hvala za ovu temu i naravno, za ukazivanje na detalje ... ovim si se osevapila (kod mene) :lol:

badgirl
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#24 Post Postao/la badgirl »

ma vala ne gledam to smece ....iskreno u zadnje vrijeme nikako negledam tv ..
sem kojeg crtica , to je jos jedino veselo na tom tv ...mada je i njih malo.

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#25 Post Postao/la im_ex »

IM_ex je napisao/la:
Po meni, nefer je nastupila rekavsi decku (dal se Milos zove :roll: ) ...
Ne, nije Milos (ccc, otkud li mi to ime :mrgreen: ) .... Nikola :)
http://www.youtube.com/watch?v=iTQQJSqU ... re=related

I veceras su bili fantasticni :D

Zao mi Adnana - nikako da mu se potrefi pjesma za dokazati se u pravom svjetlu.
Makedonac, ah, i dalje prica za sebe ... rame uz rame sa Djordjetom :) ... sve u svemu, i Maca je bio podnosljiv :mrgreen:

@ hypnose

Zalud ti elan kad nemas kad ... podsjecam te, tek, ono - imas neodlozan termin :mrgreen: pa onda

@ badgirl
Zasto to nazivas smecem (ako mislis na Operaciju Trijumf) ?

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#28 Post Postao/la im_ex »

vidovita_dzemila je napisao/la:
ovo je prvi put da su mi se u nekom šou svi učesnici svidjeli, dobro svi osim Danijela. koji je to razmaženko :roll:
i meni je antipatik ... nooo, doduse, ovaj put mu se potrefila pjesma za razliku od *Ima nesto u tom sto me neces* ... i koreografija je bila jaka, priznajem, al, ipak ... antipatik mi je :mrgreen:
e, do skoro i ne znadoh da je tu pjesmu Ismeta pjevala :shock: kaze, nakon 26 god. ju je Joksimovic prepoznao kao kvalitet pa samim tim i obradio ... svaka cast, neka je ... pjesma je smisaono jako duboka, sto Daniel(cic) nije mogao da dokuci ... fino mu je Ismeta objasnila.

Vidovita .. nije zar da ti je promaklo kako Marina vaaalja pogledom talentovanog Nikolu, a? :mrgreen: salim se ... gdje ce ti to promachi.

Adnan i pjesma Viva Las Vegas ... ccc, pjesme ... pa nju je jos moguce cuti samo na nekom od dosadnih radija ... sve nesto kontam, kao da ga mrze ovi koji odlucuju koju pjesmu mora da izvede :mrgreen:
pa stvarano, ono ... decko bi radije baladu, al joK ... ne daju bahili :mrgreen:
Namucili su ga s ovom , uhh, ne dao Bog nikome :lol:

vornevljev
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#29 Post Postao/la vornevljev »

IM_ex je napisao/la: @ badgirl
Zasto to nazivas smecem (ako mislis na Operaciju Trijumf) ?

Nisam advokat od @Badgirl,ali zašto to ne bi bilo smeće,ko će se toga nakon nove godine sjećati i po čemu su različiti zadaci na "akademiji" nego na bilo kojem drugom BB osim po tome sto su vezani za muziku,a ustvari se čeka da padne prvi sex k'o što je palo i prvo napijanje,pa su se kao morali duboko izvinjavati-ipak su oni na "akademiji",nije to privatni fakultet pa da možeš kupiti diplomu, profesoru (onom što se fura na Balaševića-ruka u džepu,odijelo,k'o Đole na koncertu dok nam priča priču o Vasi Ladačkom).
U SLUŽBI DOBRA I ZLA

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#30 Post Postao/la belly_dancer »

A ono...dal gledam...ne gledam sad baš onako zadrto da idem buljit u tv kad če ko šta reč...al npr.Operaciju trijumf pogledam kad imaju one ko nastupe,to mi bude interesantno...Big brothera gledam samo zadnje dve tri kad se troje četvero kolje ko če dobit pare...i tako :P
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..

Odgovori