Ne gledam redovito, ali ako sam u kuhinji i nemam sta drugo... pogledam, pogotovo ako su neki zanimljivi ljudi da se dobro zezaju ili da imaju svoju osobnost... pogledam, ali nisam rob da moram redovito pratiti, virnem i na Operaciju Triumpf znam likove ali opet ne pratim redovito da znam tko ispada a tko ne
Televizija je nuzno zlo, kad nema niceg boljeg dobra je i ona
Gledate li reality show-ove?
Re: Gledate li reality show-ove?
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

- im_ex
- Velicanstvo Foruma
ma ne bas tako ofirno k'o Daniel Tucakovickividovita_dzemila je napisao/la: jedino što je ismeta pristrana. vidi se iz aviona da su joj favoriti adnan i jasmina

sta kaze, sta kaze, a ?"Ma ti ces kod mene biti zvijezda" ... osmjeh zadovoljstva koji otprilike znaci *evo mi jos jedne zrtve* pri cemu zrtva uzvraca osmijehom zadovoljstva (uspjeha)

A Maca ... ala je dosadan, amaaaan

Nek ga je Jasmina tukla onim * ... ima pozadinu, ovo ono ... neko ju napump'o* ... nek nije imala milosti ... mala ga je dooobro oznojila, k'o da gledam (da, Maca nije prikazan dok ga je "sjekla")

Kuda idu ljudi kao ja ...
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Ma stooo? Namuci se k'o i ja sto sam i moci ces :mrgreen:hypnose je napisao/la: steta ponekad bi gledala ali ne mogu
Bice pobjednik, naravno da ce biti.
@ Vidovita
hahah, cuj bijelo ... nisam to vidjela (ni cula) ... i zaoooo miii

ma vala ne gledam to smece ....iskreno u zadnje vrijeme nikako negledam tv ..
sem kojeg crtica , to je jos jedino veselo na tom tv ...mada je i njih malo.
sem kojeg crtica , to je jos jedino veselo na tom tv ...mada je i njih malo.
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Ne, nije Milos (ccc, otkud li mi to ime :mrgreen: ) .... NikolaIM_ex je napisao/la:
Po meni, nefer je nastupila rekavsi decku (dal se Milos zove) ...

http://www.youtube.com/watch?v=iTQQJSqU ... re=related
I veceras su bili fantasticni

Zao mi Adnana - nikako da mu se potrefi pjesma za dokazati se u pravom svjetlu.
Makedonac, ah, i dalje prica za sebe ... rame uz rame sa Djordjetom

@ hypnose
Zalud ti elan kad nemas kad ... podsjecam te, tek, ono - imas neodlozan termin :mrgreen: pa onda
@ badgirl
Zasto to nazivas smecem (ako mislis na Operaciju Trijumf) ?
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
i meni je antipatik ... nooo, doduse, ovaj put mu se potrefila pjesma za razliku od *Ima nesto u tom sto me neces* ... i koreografija je bila jaka, priznajem, al, ipak ... antipatik mi je :mrgreen:vidovita_dzemila je napisao/la:
ovo je prvi put da su mi se u nekom Å¡ou svi uÄÂesnici svidjeli, dobro svi osim Danijela. koji je to razmaženko![]()
e, do skoro i ne znadoh da je tu pjesmu Ismeta pjevala :shock: kaze, nakon 26 god. ju je Joksimovic prepoznao kao kvalitet pa samim tim i obradio ... svaka cast, neka je ... pjesma je smisaono jako duboka, sto Daniel(cic) nije mogao da dokuci ... fino mu je Ismeta objasnila.
Vidovita .. nije zar da ti je promaklo kako Marina vaaalja pogledom talentovanog Nikolu, a? :mrgreen: salim se ... gdje ce ti to promachi.
Adnan i pjesma Viva Las Vegas ... ccc, pjesme ... pa nju je jos moguce cuti samo na nekom od dosadnih radija ... sve nesto kontam, kao da ga mrze ovi koji odlucuju koju pjesmu mora da izvede :mrgreen:
pa stvarano, ono ... decko bi radije baladu, al joK ... ne daju bahili :mrgreen:
Namucili su ga s ovom , uhh, ne dao Bog nikome

- vornevljev
- Zvijezda foruma
IM_ex je napisao/la: @ badgirl
Zasto to nazivas smecem (ako mislis na Operaciju Trijumf) ?
Nisam advokat od @Badgirl,ali zaÅ¡to to ne bi bilo smeće,ko će se toga nakon nove godine sjećati i po ÄÂemu su razliÄÂiti zadaci na "akademiji" nego na bilo kojem drugom BB osim po tome sto su vezani za muziku,a ustvari se ÄÂeka da padne prvi sex k'o Å¡to je palo i prvo napijanje,pa su se kao morali duboko izvinjavati-ipak su oni na "akademiji",nije to privatni fakultet pa da možeÅ¡ kupiti diplomu, profesoru (onom Å¡to se fura na BalaÅ¡evića-ruka u džepu,odijelo,k'o ÄÂole na koncertu dok nam priÄÂa priÄÂu o Vasi LadaÄÂkom).
U SLUŽBI DOBRA I ZLA
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
A ono...dal gledam...ne gledam sad baÅ¡ onako zadrto da idem buljit u tv kad ÄÂe ko Å¡ta reÄÂ...al npr.Operaciju trijumf pogledam kad imaju one ko nastupe,to mi bude interesantno...Big brothera gledam samo zadnje dve tri kad se troje ÄÂetvero kolje ko ÄÂe dobit pare...i tako 

..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..