Zabadanje nosa gde mu nije mjesto?

Budite Psiholog Online.Pomozimo jedni drugma savjeti vezano za zivotna iskustva, problemi itd...

Poruka
Autor/ica
kajs
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

Re: Zabadanje nosa gde mu nije mjesto?

#16 Post Postao/la kajs »

Zabadanje nosa gde mu nije mjesto ... umije da bude veoma bolno :(

Ono kad zabadas svoj nos, a ako tudj nos e onda u toj "sreci" uzivas no brzo dodje kraj. Znas i onog ciji je nos i njega zabolilo. :?
"Jer su naša mjerila drugačija i naša osjećanja dublja i toplija, jer se ne bojimo ni drugih ni drugačijih..."
Musa Ćazim Ćatic ...

beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#17 Post Postao/la beca »

alyssa_27 je napisao/la:Dragi forumashi i forumashice :wink: Neznam dali sam potrefila tacnu rupu za ovu temu, ali nadam se da jesam... :oops:

O nechemu sam dugo mislila, pa rekoh idem da chujem od vas, vashe misljenje kako vi na to gledate..
Dakle slijedi....Recimo vi ste sada u nekoj vezi, a drugi vam se uplichu, shta ja znam shire lazi o vama ili vashem partneru, kako vi na to gledate reagujete?? Mislim shta bi mogao biti razlog svemu tome??
Zashto to rade....Recimo sad ja nekog znam..koje zaljubljen, i sad da ja nekome pucam, u srce sa nekim tako zvanim lazima...(neradim ja to nit je rijech o meni)..ali interesuje me zashto je to tako, zashto su neki ljudi takvi, pogotovu nashi bosanci?
meni se to desilo...ali pokusavala sam ne obracati paznju na to, ali sam preosjetljiva, dugo me boljelo to...moj momak je pokupio stvari iz kuce u kojoj je zivio, i poceo sam zivjeti kad su njegovi nana i dedo poceli zabadati...

toga je uvijek bilo, pogotovo u bosni, takav je mentalitet nasih bosnja...

moja je drugarica udala i udebljala...svi je pitaju koji si mjesec, kad je proslo nekoliko mjeseci, ona ista, pitaju je kone jel to ne moze zatrudniti, imaju one neke trave....ma fuj, mahale vece nema nego ovdje...

JAS
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#18 Post Postao/la JAS »

BijesanPuz je napisao/la:NA slicne gluposti se samo nasmijem....

Nemoze nam niko nista jaci smo od sudbine... mogu samo da nas mrze oni sto nas nevole...

sta drugo reci. ko voli zabadat neka zabada... ali uglavnom takvi zabodu i nadju se u velikim govnima :lol: :lol: :lol: :lol:

[eusa_clap.gif] [eusa_clap.gif] [eusa_clap.gif]

nella26
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#19 Post Postao/la nella26 »

Zabadanje nosa u tudje stvari je tradicija našem narodu.
Ali svako ko zabije nos u moj život vrati se kući razbijena nosa [wink.gif]
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...

Odgovori