Ono kad zabadas svoj nos, a ako tudj nos e onda u toj "sreci" uzivas no brzo dodje kraj. Znas i onog ciji je nos i njega zabolilo.

meni se to desilo...ali pokusavala sam ne obracati paznju na to, ali sam preosjetljiva, dugo me boljelo to...moj momak je pokupio stvari iz kuce u kojoj je zivio, i poceo sam zivjeti kad su njegovi nana i dedo poceli zabadati...alyssa_27 je napisao/la:Dragi forumashi i forumashiceNeznam dali sam potrefila tacnu rupu za ovu temu, ali nadam se da jesam...
![]()
O nechemu sam dugo mislila, pa rekoh idem da chujem od vas, vashe misljenje kako vi na to gledate..
Dakle slijedi....Recimo vi ste sada u nekoj vezi, a drugi vam se uplichu, shta ja znam shire lazi o vama ili vashem partneru, kako vi na to gledate reagujete?? Mislim shta bi mogao biti razlog svemu tome??
Zashto to rade....Recimo sad ja nekog znam..koje zaljubljen, i sad da ja nekome pucam, u srce sa nekim tako zvanim lazima...(neradim ja to nit je rijech o meni)..ali interesuje me zashto je to tako, zashto su neki ljudi takvi, pogotovu nashi bosanci?
BijesanPuz je napisao/la:NA slicne gluposti se samo nasmijem....
Nemoze nam niko nista jaci smo od sudbine... mogu samo da nas mrze oni sto nas nevole...
sta drugo reci. ko voli zabadat neka zabada... ali uglavnom takvi zabodu i nadju se u velikim govnima![]()
![]()
![]()