za svoja pitanja imas objasnjenje u temi koju sam postavio. samo citaj! iako se sve to vec odavno zna!odysseus je napisao/la:O cemu ti covjece TITA ti?Na kakav perfidan nacin i na kakvim temeljima je bila stvorena ta Jugoslavija???dadooo_23 je napisao/la:ma vecina ljudi uopce i ne zna na koji perfidan nacin i na kojim temeljima je bila stvorena ta jugoslavija.
nadam se da ce ovo otkrice ipak malo ljudima otvoriti oci,i da ce napokon shvatiti da je taj tito bio pravi pravcati hladnokrvni ZLOCINAC!
eh da je srece bilo pa gledati sudjenje titu - "live"
ne,ne - sluzit se fasistickim metodama u ime antifasizma i proglasavati se spasiteljem... SRAMOTNO I ZA OSUDU!
a jos sramotnije je to danas velicat!
I o kakvom sudjenju Titu ti govoris???
Covjece ne "seri",Tito je bio i jeste jedan od najvecih politicara i vodja u novijoj istoriji!!!
Otkrice - Huda jama - Slovenija (Titovi zlocini)
Re: Otkrice - Huda jama - Slovenija (Titovi zlocini)
smeta uplakanim majkama koje za 50-godina njegove diktature nisu smjele pisnuti da su im muzevi i djeca pobijeni hladnokrvno. vrsila se propaganda i zataskavanje zlocina tijekom svih 50 godina,pa su pojedinci tek sada nakon pada njegove diktature smogli hrabrost i otvorili usta!vidovita_dzemila je napisao/la:zna se kome smeta Tito Dado. vrlo dobro se zna tako da ne moraš više ništa reći
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=ge7KoJxSgSc
znas sta je fazon u svemu ovome? svi ce sve na svijetu priznat,ali samo komunjare nikad nece zlocine i to je bit svega.
Zadnja izmjena: dadooo_23, dana/u 26 Mar 2009 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
- odysseus
- Zvijezda foruma
Da trebao bi nam neko poput Tudjmana!!!dadooo_23 je napisao/la:jugonostalgicari su posebna vrsta ljudi. imaju svoje uvjerenje i njih ni bog ni cinjenice ne mogu uvjeriti ni u sto drugo!vidovita_dzemila je napisao/la:mogu i ja ubaciti sliku umjetnog jezera iz mostara koje je nastalo kad su kopali rudu gdje su ustaše bacale neustaše.
za mene je tito car i svaka mu ÄÂast. ne kažem da je bio bezgreÅ¡an ali je puno uradio za jugoslaviju. dabogda da nam sada državu vodio neko kao tito a ne ovi nesposobni "lideri"
sta hocete,da vam se PRED NOGE donesu ta tijela?
da,da... u ovoj jami su upravo "nekomunisti" i "neboljsevici"
i ne dao mi bog da mi drzavu vodi netko kao tito. mislim na psiholoskoj osnovi,da ima takav zlocinacki mentalitet kao on. jedino bih pristao da vodi netko drzavu tko ima neke druge njegove sposobnosti.
![[eusa_wall [eusa_wall.gif]](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Svijet moje maste! I igra moga duha!
Covjece,gospodar si svojih rijeci dok ih ne izgovoris,a kad ih izgovoris postajes njihov rob!
Kakva bi samo tisina nastala kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju!
Kakve su ti misli,takav ti je zivot!
Covjece,gospodar si svojih rijeci dok ih ne izgovoris,a kad ih izgovoris postajes njihov rob!
Kakva bi samo tisina nastala kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju!
Kakve su ti misli,takav ti je zivot!
Nemoj da lagiš , pogledaj koga si sve napisao ?!dadooo_23 je napisao/la:
pa je li ti mislis da ja branim ili pravdam fasiste? covjece bozji,za mene je zlocin zlocin,i tko god pocini zlocin,zlocinac je! koja mi je to razlika izmedju staljina,milosevica,musolinija,tita,hitlera? nikakva razlika! sve zlocinci od reda!
Gdje su ti ; Tuđman, Pavelić , Budak , Boban ,............. sve si nabrojao a ni jednog Hrvata - jaka mi muda .
Postavio sam prijašnji post i odgovori na njega - možeš li ?
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Ok onda izvini da mislio sam!dadooo_23 je napisao/la:pa je li ti mislis da ja branim ili pravdam fasiste? covjece bozji,za mene je zlocin zlocin,i tko god pocini zlocin,zlocinac je! koja mi je to razlika izmedju staljina,milosevica,musolinija,tita,hitlera? nikakva razlika! sve zlocinci od reda!LAFF je napisao/la:Hocemo li o tijelima u Jasenovcu naprimjerda,da... u ovoj jami su upravo "nekomunisti" i "neboljsevici"
Htio sam skrenuti ti paznju da ti ubijeni nisu nista drugo nego zlocinci.I da medju osudjenim od prijekog ratnog suda nisu bili djeca i zene vec vojnici okupatorske vojske koji su sijali smrt nad civilima.
Vrati se na post @mrkog sta cu radili Rusi i Ameri u Njemackoj
Tito je umro 1980 godine a sad smo 2009 ,.............. 1980 pa do 2009 ,........... koliko je to godina ?dadooo_23 je napisao/la:
smeta uplakanim majkama koje za 50-godina njegove diktature nisu smjele pisnuti da su im muzevi i djeca pobijeni hladnokrvno. vrsila se propaganda i zataskavanje zlocina tijekom svih 50 godina,pa su pojedinci tek sada nakon pada njegove diktature smogli hrabrost i otvorili usta!
znas sta je fazon u svemu ovome? svi ce sve na svijetu priznat,ali samo komunjare nikad nece zlocine i to je bit svega.
I baš sad su se sjetili da iznose kosti ?
U njemaÄÂkoj su poslije 2.svjetskog rata javno vjeÅ¡ali one Å¡to su bili privrženi hitleru .
Ima li igdje država da se tada nije ubijalo saveznike Hitlera ( države koje su bile uÄÂesnice u 2. svj. ratu ) ?
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

oprosti! zaboravio sam pavelica,posto je bio produzena ruka hitlera pa sam ga jednostavno mahinalno preskocio navodeci hitlera!mrki62 je napisao/la:Nemoj da lagiš , pogledaj koga si sve napisao ?!dadooo_23 je napisao/la:
pa je li ti mislis da ja branim ili pravdam fasiste? covjece bozji,za mene je zlocin zlocin,i tko god pocini zlocin,zlocinac je! koja mi je to razlika izmedju staljina,milosevica,musolinija,tita,hitlera? nikakva razlika! sve zlocinci od reda!
Gdje su ti ; Tuđman, Pavelić , Budak , Boban ,............. sve si nabrojao a ni jednog Hrvata - jaka mi muda .
Postavio sam prijašnji post i odgovori na njega - možeš li ?
dadooo_23 je napisao/la: oprosti! zaboravio sam pavelica,posto je bio produzena ruka hitlera pa sam ga jednostavno mahinalno preskocio navodeci hitlera!

Nemoj ni Tudjmana ni Bobana zaboraviti
SVE NA SUD!!! ljudski zivot nije u rukama nekog drugog covjeka pa da taj moze odlucivati o njegovom smaknucu!mrki62 je napisao/la:Tito je umro 1980 godine a sad smo 2009 ,.............. 1980 pa do 2009 ,........... koliko je to godina ?dadooo_23 je napisao/la:
smeta uplakanim majkama koje za 50-godina njegove diktature nisu smjele pisnuti da su im muzevi i djeca pobijeni hladnokrvno. vrsila se propaganda i zataskavanje zlocina tijekom svih 50 godina,pa su pojedinci tek sada nakon pada njegove diktature smogli hrabrost i otvorili usta!
I baš sad su se sjetili da iznose kosti ?
U njemaÄÂkoj su poslije 2.svjetskog rata javno vjeÅ¡ali one Å¡to su bili privrženi hitleru .
Ima li igdje država da se tada nije ubijalo saveznike Hitlera ( države koje su bile uÄÂesnice u 2. svj. ratu ) ?
sve je to u redu sto pises,ali to ne opravdava tita kao zlocinca,i ne moze opravdati!mrki62 je napisao/la:DjeÄÂaÄÂe , o ÄÂemu to ti ?dadooo_23 je napisao/la:ma vecina ljudi uopce i ne zna na koji perfidan nacin i na kojim temeljima je bila stvorena ta jugoslavija.
nadam se da ce ovo otkrice ipak malo ljudima otvoriti oci,i da ce napokon shvatiti da je taj tito bio pravi pravcati hladnokrvni ZLOCINAC!
eh da je srece bilo pa gledati sudjenje titu - "live"
ne,ne - sluzit se fasistickim metodama u ime antifasizma i proglasavati se spasiteljem... SRAMOTNO I ZA OSUDU!
a jos sramotnije je to danas velicat!
Jel bi to po tvom trebalo da su okupatori i njihovi saveznici pobijedili i danas bi ko zna kojim jezikom ti ovdje pisao .
O ÄÂemu bi to njemu sudili ?
Ko su bili saveznici protiv faÅ¡istiÄÂkog pohoda Hitlera , Musolinija i domaćih izdajnika ?
Engleska : Winston Churchill
USA : Theodoru Roosevelt
Ã…Â ta su te dvije države uradile sa NjemaÄÂkom ? Dresden , Berlin ,.............. sve je sravnato sa zemljom , kako kuće / zgrade , tako i osobe Å¡to su se zatekle na nepravom mjesu u nepravo vrijeme ,............ jel ikad iko rekao rijeÄ zbog toga ?
Yebem ga ja, nauÄÂi se Å¡ta je UZROK - da bi znao Å¡ta je posljedica .
Uzrok NjemaÄÂki napad , posljedica partizani i tito ,.............. ko je kriv ?
Usput , da ne bude zabune , sliÄÂne stvari su se deÅ¡avale i u drugim državama - koje su bile uÄÂesnice u drugom svjetskom ratu .
Imal koja država da nije bilo "ÄÂišćenja " ?
Prije nije bilo suđenja kao danas - postojao je prijeki sud ( ako si sudjelovao sa okupatorom , odma smaknuti ) i u tadašnje vrijeme je to bilo normalno .
Pacovi od politiÄÂara yebu spostveni narod takvim temama ,............... razni struÄÂnjaci dolaze na lice dogaÄ‘aja = tobože da ustanove koliko je trupala, ko so te osobe , starost , na koji naÄÂin su ubijene , kada ,............ bla, bla ,.............. i za to će otići ogromno eurića ; dnevnice , smjeÅ¡taj , hrana , dodatak za ovo , za ono , medijska pažnja ,.............. a kriza ?
Ko pita za krizu , za rješavanje gospodarstva , poticaj fabrikama koje su na izdisaju ,................. kosti , kosti su važne ?!
Jesul uopšte živi oni što su tada ubijali te žrtve - pitanje je sad ?
ako cemo se sad vracati u nazad i u nazad po uzroke zavrsit cemo u prapovijesti!
a da se danasnji politicari sluze ovime da zataskaju neke ozbiljne gospodarske probleme i to je razumljivo,ali nista to ne opravdava zlocince i zlocine! meni samo smeta sto puno ljudi jos iz neznanja danas velica tog zlocinca!
Da ja vas sve prosvijetlim ,............. ako je igdje bilo zloÄÂina, to je bilo u NjemaÄÂkoj .
1960 i neke godine su savezne sile podijelile NjemaÄÂku na Istok i Zapad - Å¡to je daleko veća tragedija od bilo koje ,............ i niko ne polemiÅ¡e viÅ¡e o tome .
Koliko je ubijenih osoba na tom Berlinskom zidu - ostaje zagonetka / tajna.
SavezniÄÂke sile su ÄÂak vraćale u bivÅ¡u Yu one Å¡to su sudjelovali sa okupatorom iako su znali da ih u Yu ÄÂeka smrtna kazna ( na ovaj ili onaj naÄÂin ) i to je u tadaÅ¡nje vrijeme bilo uobiÄÂajeno .
Izdajnici su se kažnjavali smrću , to je tada bilo normalno svugdje pa i u Yu.
1960 i neke godine su savezne sile podijelile NjemaÄÂku na Istok i Zapad - Å¡to je daleko veća tragedija od bilo koje ,............ i niko ne polemiÅ¡e viÅ¡e o tome .
SavezniÄÂke sile su ÄÂak vraćale u bivÅ¡u Yu one Å¡to su sudjelovali sa okupatorom iako su znali da ih u Yu ÄÂeka smrtna kazna ( na ovaj ili onaj naÄÂin ) i to je u tadaÅ¡nje vrijeme bilo uobiÄÂajeno .

ne mogu vjerovat da tako hladnokrvno gledas na smaknuca LJUDI! HEJ MRKI TO SU BILI LJUDI!mrki62 je napisao/la:Da ja vas sve prosvijetlim ,............. ako je igdje bilo zloÄÂina, to je bilo u NjemaÄÂkoj .
samo ti meni reci jedno! iako je tito u svome mozgu,prvo stvorio misao da ubije veliki broj ljudi,pa onda to i na usta izrekao i naredio... ipak on za tebe nije zlocinac. pa zar tako jedan covjek moze zadojiti ljude meni nije jasno nikako?
sa psiholoske tocke gledista on je jedan obicni ubojica kao i ovi svi ostali kroz povijest,kao i ove obicne ubojice koje na ulici ubiju nekoga! to je cista psihologija.
ja vjerujem da ti i ja ne bi bili u stanju narediti takvo nesto! to je bit svega!
kako objasnjavas titove torture na golom otoku ciji je povod iskljucivo politicki (znaci ako ti se razmisljanje razlikuje od titovog pogotovo u politickom pogledu,jebao si jeza i zavrsit ces na golom otoku gdje ce te muciti kao u najgorim filmovima)
pa ja sad ovako bezveze sjedim i kontam,pa taj je covjek bio obicni psihopat
Zadnja izmjena: dadooo_23, dana/u 26 Mar 2009 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
eto... a JA ti opet ponavljam... JA sad gledam tu sliku i vidim zlocinca! pa sretno ti u uzivanju gledanja te slike!LAFF je napisao/la:Psihopata??
Dadoo23 cisto onako vidi koliko ja Tita volim
Koliko ga voli Bosna (snimljeno mislim u Fojnici za mog mandata u BiH)
Koliko ga volim JA
Inace NIKAD NIKAD do sada nisam ovako javno na forumu svoju sliku objavio NIKAD!!!
Ali koliko ti nisi u pravu i pises da kazem (gluposti) OBJAVLJUJEM sad
Uzivaj u slici naseg Tite
a sve cinjenice koje postoje u svezi s njim su GLUPOSTI! u redu,kako god TI kazes!
P.S.
na toj slici bio pavelic,bio hitler,bio staljin bio kao i sto jest - tito. svejedno. ne vdim razliku!
Zadnja izmjena: dadooo_23, dana/u 26 Mar 2009 23:37, ukupno mijenjano 2 puta.