nije možda, nego ne voliIM_ex je napisao/la:Cuj nije![]()
a mozda te ne loli, a?![]()

nije možda, nego ne voliIM_ex je napisao/la:Cuj nije![]()
a mozda te ne loli, a?![]()
a šta kad je u pitanju kombinacija...nella26 je napisao/la: Zove te - ZEKO
Auh, joj! Naletjela si na pravu maminu mazu, na originalnog balkanskog, uzornog sinÄÂića. On je u životnoj potrazi za onom pravom ženom kojoj bi se uhvatio za skute i prepustio joj svoj život. Njemu fali samopouzdanja i ne može da donese najprostiju odluku bez konsultacija sa nekim. Uvijek te pita za miÅ¡ljenje. Miran je i posluÅ¡an - uvijek radite ono Å¡to ti smisliÅ¡ i idete tamo gdje ti želiÅ¡. Mrzi nepoznate i neoÄÂekivane situacije i, definitivno, nije ÄÂovjek od akcije. Nikada ne organizuje provod, užasava ga se, a grozi se i bilo kakve odgovornosti. NajviÅ¡e voli da provodi duge, uÅ¡uÅ¡kane, noći kod kuće.
Kragna na koÅ¡ulji mu je uÅ¡tirkana, a na pantalonama ima faltu od peglanja, fura džempere sa romboidima i rol kragnicama. Neka te to ne ÄÂudi poÅ¡to je njegova mama i dalje zadužena za sinÄÂićev stajling.
Ukoliko ti je potreban ovakav deÄÂkić, moraÅ¡ biti spremna na žestoku borbu sa njegovom mamicom, i moraÅ¡ se pomiriti sa ÄÂinjenicom da tvoja pileća supica nikada neće biti tako dobra kao kod gospoÄ‘e mame! A "one stvari"? Pa, to radi loÅ¡e i obavezno ugasi svetlo.
Zove te - LJUBAVI
DeÄÂko ÄÂija si ljubav opuÅ¡ten je frajer iz kraja koji nema problema sa izražavanjem emocija. Ne voli buÄÂna mjesta. Ne želi nikoga da impresionira. I dalje se druži sa ekipom iz osnovne Å¡kole. Ima svoju stolicu u kafiću u kvartu gde uvek proÄÂita novine i popije espreso. OblaÄÂi se opuÅ¡teno i normalno. Uživa kada si srećna i ÄÂesto tvoje zadovoljstvo stavlja ispred svog. Prija mu da bude u dugoj vezi.
Međutim, može se desiti, ako mu ne posvetiš dovoljno pažnje, pa da zbriše sa mlađom i slađom komšinicom koja radi kao konobarica u njegovom kafiću.
i zapravo ovo je taÄÂnonella26 je napisao/la: Zove te - BABY
Dok to izgovara, pomjera šiške u stranu i fiksira te pogledom a pritom je mrtav ozbiljan. Misli da je veliki zavodnik. Trudi se da ostavi utisak velikog zavodnika, mada to uopšte nije. On zapravo ne umije sa ženama i ne voli zabavljanje.
Iako to ne želi da prizna, jedva ÄÂeka da svije braÄÂno gnijezdo (sve u paketu sa djeÄÂurlijom) i da se već jednom zavrÅ¡i ova tortura sa muvanjem. To, naravno, ne bi priznao ni pod prijetnjom smrću. Mali savjet: ako nisi jednako oÄÂajna kao on, kloni ga se!
beca_jovi je napisao/la:
a ovo mi je uvijek bilo smijeÅ¡no, nella znaÅ¡ ko me tako zvaoi zapravo ovo je taÄÂnonella26 je napisao/la: Zove te - BABY
Dok to izgovara, pomjera šiške u stranu i fiksira te pogledom a pritom je mrtav ozbiljan. Misli da je veliki zavodnik. Trudi se da ostavi utisak velikog zavodnika, mada to uopšte nije. On zapravo ne umije sa ženama i ne voli zabavljanje.
Iako to ne želi da prizna, jedva ÄÂeka da svije braÄÂno gnijezdo (sve u paketu sa djeÄÂurlijom) i da se već jednom zavrÅ¡i ova tortura sa muvanjem. To, naravno, ne bi priznao ni pod prijetnjom smrću. Mali savjet: ako nisi jednako oÄÂajna kao on, kloni ga se!
basista ne trpaj sve žene u jedan koš evo ti moje mišljenje kad bi se meni neko tako upucavao rekla bih mu.......joj ne smijem psovati ali da smijem rekla bih mu odhebi u skokovimabasista je napisao/la:Zene vole kad im se kaze da imaju velike guzove..
To treba imati u vidu kao kljucno oruzje u osvajanju treba..
super e ćujem li da si joj rekao kako ima velike guzove ja ću te razbiti, ne ide da joj recituješ Prevera i onda kažeš "Jao Divna moja, svjetlosti i budućnosti moja kako ti imaš velike guzove"basista je napisao/la:Zovem je Divna moja.. ti sto postojim da vjedocim o ljepoti tvog srca.. sto mi je sama pomisao..da neki ne misle tako,toliko odvratna...da cu biti tvoj vojnik.. da cu sve bas sve koji kazu..drugacije..vjecno mrziti.. Zovem je svojom pomislju na buducnost..jer uvijek kad pomislim na buducnost..ona izadje..u mojim mislima..nasnijana..sunce zasjenila.. moja mila..
nella26 je napisao/la:znam još samo treba šiške da zapusti
![]()