![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
Iako zna mi desiti , iako nerado pricam o tome , da kazem razlog zbog kojega sam ga ostavila , ili zbog cega je uopce doslo do prekida ,ali ne svima i ne uvijek , to nije ni pravilo ni mjerilo.
Ja sam teska osoba , preteska, i vako i nako , karakter mi je strasno tezak , nije fraza..vec konstanta koja me progoni godinama.
Lako prelako cu okrenuti ledja za 180 stupnjeva bez obzira na sve, pogotovo kad znam da ne smijem napraviti ni jednu gresku vezanu uz moju buducnost.
Ne bih pricala lose o svojim partnerima, iako ih nije bilo puno , samo dva realna, ali cim su bili uz mene znaci da su imali i dobre karakteristike ,koje ne bih sada potcjenila, jer na neki nacin podjcenujem i sebe tim cinom.
Mogu sada raditi sta zele , jednostavno me ne interesiraju.
Cak mislim da u zivotu, mogu biti poznanik s njim , saliti se, do odredjene granice, pa cak i pomoci , ali nikako i niposto na neki drugi nacin funkcionirati negoli tako.
U sustini , ja ne volim tipove koji trce za zenama , kad kazu kraj , ali isto tako jos vise ne volim , cak na neki nacin prezirem u sebi zene koje trce za muskarcima koji ne zeli biti vise s njima.
Ispod svog ponosa neidem niti sam ikad isla.
A postavis gard jednoostavno , ja bar tako uradim , cim pocne pricu , kako zasto , pa sta ne bi mogli..uh ispliva sva moja tezina..negativan naboj mozda , koji salje jasan signal..ne zelim , shvati to!
Mislim da se svi na kraju pomire s tim..i ostave me na miru..