KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
Pokusajte neki drugi put, prati Vas "losa sreca".
ccc...

Vase danasnje zelje ostvariti.Ipak, najvaznije je od svega Vam ljubav i sreca koju osecate u necijoj blizini...
Pogleda cu poslije imali koga okolo...![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)

Pogleda cu poslije imali koga okolo...
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Suvise se vezujete za osobe od kojih mozete imati pomoci. Sta ce biti sa Vama kada se jednog dana ti ljudi povuku ili kada ih ne bude u Vasoj blizini?

Negde ste pogresili, tako da su sadasnja desavanja posledica ili produkt prethodnog ponasanja. Budite strpljivi, jer sledi uskoro "novi pocetak"
Nemojte dozvoliti da Vam neko ili nesto pomuti mozak
i jos jedna...
Vasa zelja ce se ispuniti na veliku radost svih oko Vas....
haman cete imati festu uskoro...![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)

i jos jedna...
Vasa zelja ce se ispuniti na veliku radost svih oko Vas....

haman cete imati festu uskoro...
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
"Ne trazim ja ludu, vec luda trazi mene", je los izgovor. Budite velikodusni prema onima kojima je potreban Vas savet, ali im nemojte dopustiti da Vas prevare.

Izvuci pouku iz ove pouke.Alga se hvata za stenu da bi prezivela ,a ne da bih i ona postala stena, ona se nebrine kako ce odoleti talasima , jer se sjedinjuje sa stenom
2.lJubav je oko Vas i pred Vama , zavisi sta ocekujete i koga zelite .Slobodno zakoracite u susret novoj sreci i osmehnite se lepim stvarima koje su oko Vas...
Posto nevidim nista oko sebe odoh u garten kopati ...mozda iskopam "SRECU"...![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)

2.lJubav je oko Vas i pred Vama , zavisi sta ocekujete i koga zelite .Slobodno zakoracite u susret novoj sreci i osmehnite se lepim stvarima koje su oko Vas...

Posto nevidim nista oko sebe odoh u garten kopati ...mozda iskopam "SRECU"...
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Nije dovoljno verovati samo u sebe i u sopstvene mogucnosti. Uvazite necije savete ili bar to iskreno pokusajte, da biste saznali da li ispravno razmisljate.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Neko Vam najavljuje lose glasove nemojte biti lezerni, vec spasavajte ono sto mozete.

Ocekuje Vas proslava bicete srecni i zadovoljni.... 

Strah od neuspeha je najveci neuspeh! Ako se plasite da necete uspeti u svojim namerama, onda postajete rob licnih zabluda. Treba Vam vise hrabrosti.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Danas budite optimista .ali drzite se realni stvari..itd.....
vjeciti optimista...![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)

vjeciti optimista...
![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
Netrazim ja ludu vec luda trazi mene ,je los izgovor ,Budite velikodusni prema onima kojima je potreban Vas savjet ali im nemojte dopustiti da Vas prevare...