KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
Delujete veoma samouvereno i odlucno, probleme resavate po uhodanom obrascu i zbog toga Vas ocekuje novi uspeh.

Ako pobednik nevidi porazenog onda je to velika "kazna" nije sustina biti na pocasnom mestu , jer se sa visine lakse pada . a pad moze biti i lom...
Hah..![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)

Hah..
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Nemojte dozvoliti da Vam neko sasece Vasa krila ili mastu.
Bogatiji ste od drugih koji ne vide Vasu vrednost,
ali i to ce se uskoro promeniti.
![[wow.gif] [wow.gif]](./images/smilies/wow.gif)
Bogatiji ste od drugih koji ne vide Vasu vrednost,
ali i to ce se uskoro promeniti.
Obratite paznju na svoje zdravlje. Nemojte sebe izlagati velikom psiho-fizickom naporu. Potreban Vam je mir, relaksacija ili oporavak od nekih dogadjaja.
sve istina i bolesna sam![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
sve istina i bolesna sam
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=Rdgmzoqc5xc
Postoji jedna tocka u tvom zivotu kada shvatis- tko je vazan, tko nikad nije bio vazan, tko vise nije vazan i tko ce uvijek biti vazan. ...
Postoji jedna tocka u tvom zivotu kada shvatis- tko je vazan, tko nikad nije bio vazan, tko vise nije vazan i tko ce uvijek biti vazan. ...
Danas ce svega biti u izobilju ,ali nije "zlato" sve sto sija STO PUTA DA TI KAZEM...
Naucite pravilno da vrednovati kvalitet stvari , dogadjaje i ljude..
Naucite pravilno da vrednovati kvalitet stvari , dogadjaje i ljude..

Na mukama se poznaju junaci. Sada Vam je tesko, ali uskoro sve ce biti mnogo lakse i lepse. Sacuvajte razum, prisebnost i samopostovanje.
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Pratite znakove pored puta i necete zalutati. Vase srce vidi ono sto oci ne vide, stoga neka Vas vode osecanja ili intuicija.
Ko istinski zraci, taj nema potrebu da blista u drustvu ili da zasenjuje druge. Naucite da pravilno koristite snagu i ono sto imate, ali ne zbog drugih vec zbog sebe.

vasa zelja ce se ispuniti ali Vam na kraju nece biti drago zbog necije reakcije i ponasanja..
Neko Vas zavarava ...pratite pogresan trag nadate se "nemogucem".....
Ma sve je moguce....kada Vam ja kazem...![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)

Neko Vas zavarava ...pratite pogresan trag nadate se "nemogucem".....

Ma sve je moguce....kada Vam ja kazem...
![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
Nalazite se na raskrsnici, trenutak je da se opredelite samo za jedan put ili resenje - dobro razmislite, jer nece biti povratka unazad.

Istinu nije uvek lako cuti,oseticete olaksanje tek kad stvari nazovete pravim imenom... 
Ko je ko i sta je sta...tek cu saznati ako se sretnemo..ovako Vi ste za mene svi isti...![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)

Ko je ko i sta je sta...tek cu saznati ako se sretnemo..ovako Vi ste za mene svi isti...
![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
Reci su lekovite, a dobar savet je dragocen. Obratite se svojim prijateljima za iskrenu pomoc i razumevanje, jer vise ociju bolje vidi i vise glava su pametnije da rese problem.

Obratite paznju na osobu koja Vam se udvara, postoji mogucnost da osetite radost ili pravu srecu. Otvorite svoje srce i svoju dusu.
Onaj ko ne rizikuje, taj i ne dobija.
Vama se posrecilo i zato iskoristite svoju sansu najbolje sto umete.
Ne budite "lazno skromni".
Vama se posrecilo i zato iskoristite svoju sansu najbolje sto umete.
Ne budite "lazno skromni".
Da biste pravilno razumeli ono sto Vam se dogadja, vazno je da izadjete iz letargije i da se suocite sa istinama koje su tu ispred Vas. Pogledajte se u ogledalo istine.