Vicevi
Re: Vicevi
vidjen tose proeski
na koncertu safeta isovica
vidio ga sasa matic
na koncertu safeta isovica
vidio ga sasa matic
Neznam dal je bio, al hajd da ja upisem jedan danas sto procitah, negde
ÄÂuro i Pero i ÄÂurina mama
ÄÂuro je pozvao svoju mamu na ruÄÂak. Za vrijeme ruÄÂka majci nije promaklo da je ÄÂurin cimer Pero jako zgodan i miÅ¡ićav. Ona je već dulje sumnjala da su njih dvojica neÅ¡to viÅ¡e od cimera, pa je upitala ÄÂuru je li to istina. ÄÂuro je uvjeravao majku da su oni samo cimeri i niÅ¡ta viÅ¡e od toga. Tjedan dana kasnije Pero upita ÄÂuru:
- Jesi li vidio onu lijepu grabilicu za juhu? Nema je otkad je tvoja mama bila ovdje na ruÄÂku. Nije ju valjda ona uzela?
ÄÂuro nije u to ni sumnjao, ali je ipak majci poslao mail:
- Draga mama, ne kažem da si ti "uzela" ili da "nisi uzela" grabilicu za juhu, ali fakat, od kad si bila kod nas, nigdje je nema. Pozdrav, ÄÂuro.
Par dana poslije ÄÂuro dobije majÄÂin odgovor:
- Dragi ÄÂuro, ja ne kažem da ti "spavaÅ¡" ili da "ne spavaÅ¡" s Perom, ali fakat, da on spava u svom krevetu, već bi odavno pronaÅ¡ao grabilicu za juhu. Pozdrav, mama!
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
ÄÂuro i Pero i ÄÂurina mama
ÄÂuro je pozvao svoju mamu na ruÄÂak. Za vrijeme ruÄÂka majci nije promaklo da je ÄÂurin cimer Pero jako zgodan i miÅ¡ićav. Ona je već dulje sumnjala da su njih dvojica neÅ¡to viÅ¡e od cimera, pa je upitala ÄÂuru je li to istina. ÄÂuro je uvjeravao majku da su oni samo cimeri i niÅ¡ta viÅ¡e od toga. Tjedan dana kasnije Pero upita ÄÂuru:
- Jesi li vidio onu lijepu grabilicu za juhu? Nema je otkad je tvoja mama bila ovdje na ruÄÂku. Nije ju valjda ona uzela?
ÄÂuro nije u to ni sumnjao, ali je ipak majci poslao mail:
- Draga mama, ne kažem da si ti "uzela" ili da "nisi uzela" grabilicu za juhu, ali fakat, od kad si bila kod nas, nigdje je nema. Pozdrav, ÄÂuro.
Par dana poslije ÄÂuro dobije majÄÂin odgovor:
- Dragi ÄÂuro, ja ne kažem da ti "spavaÅ¡" ili da "ne spavaÅ¡" s Perom, ali fakat, da on spava u svom krevetu, već bi odavno pronaÅ¡ao grabilicu za juhu. Pozdrav, mama!
"Jer su naÅ¡a mjerila drugaÄija i naÅ¡a osjećanja dublja i toplija, jer se ne bojimo ni drugih ni drugaÄijih..."
Musa Ćazim Ćatic ...
Musa Ćazim Ćatic ...
DjevojÄÂice su se potužile uÄÂiteljici da Ivica puno prostaÄÂi. UÄÂiteljica im na to kaže da idući put kada Ivica bude prostaÄÂio, samo iziÄ‘u iz razreda. Drugi dan Ivica kaže: "UÄÂiteljice,jeste ÄÂuli da se otvara javna kuća u gradu?" Na to se djevojÄÂice ustaju i izlaze iz razreda, a Ivica viÄÂe: "Stan`te k****, pa nije joÅ¡ ni temelj udaren!"

Ulazi provalnik u kuću i odmah se baca na posao. Kopa po ladicama, traži vrijedne stvari i od jednom zaÄÂu glas " Isus te gleda",okrene se,pogleda oko sebe... Nigdje nikoga .kopa dalje ,nasao je dijamante i pakira u vreću, kad opet taj glas i kaže "Isus te gleda", baci pogled okolo i vide papagaja u kutu. PriÄ‘e provalnik papagaju i kaže " Ã…Â ta priÄÂaÅ¡ i tko si ti uopće???" Odgovori mu papagaj :"Ja sam Mojsije". Provalnik se nasmije i kaže :"hahahaha ako si ti Mojsije ko je onda Isus "? Papagaj se blago nasmijeÅ¡i te kaže : "hihihihi PIT BULL".
Ã…Â ta će pisati na vratima dvorane svake sljedeće press konferencije Georga Busha? “Molimo, izujte cipele prije ulaska u dvoranuâ€Â

Ulazi provalnik u kuću i odmah se baca na posao. Kopa po ladicama, traži vrijedne stvari i od jednom zaÄÂu glas " Isus te gleda",okrene se,pogleda oko sebe... Nigdje nikoga .kopa dalje ,nasao je dijamante i pakira u vreću, kad opet taj glas i kaže "Isus te gleda", baci pogled okolo i vide papagaja u kutu. PriÄ‘e provalnik papagaju i kaže " Ã…Â ta priÄÂaÅ¡ i tko si ti uopće???" Odgovori mu papagaj :"Ja sam Mojsije". Provalnik se nasmije i kaže :"hahahaha ako si ti Mojsije ko je onda Isus "? Papagaj se blago nasmijeÅ¡i te kaže : "hihihihi PIT BULL".
Ã…Â ta će pisati na vratima dvorane svake sljedeće press konferencije Georga Busha? “Molimo, izujte cipele prije ulaska u dvoranuâ€Â
najljepše mjesto na svijetu...je biti pored tebe
Sretnu se Bosanac i Njemica u avionu. Parfema se Njemica i pita nju Bosanac Å¡ta ti je to? Odgovara njemu Njemica- To ti je parfem crna maÄÂka "Made in NjemaÄÂka"... Kasnije prdne Bosanac i pita ga Njemica Å¡ta ti je to? Kaže njoj Bosanac- To ti je grah krkljanac "Made in Bosanac"
)
![To funny.gif [To funny.gif]](./images/smilies/To%20funny.gif)

zadala uciteljica djeci temu (samo je jedna majka)
ivica pise> neki dan me je mama poslala u spajiz da joj jonesem dvije tegle salate, ja sam dugo trazio drugu, nije je bilo...a onda sam iz sveg glasa povikao
samo je jedna, majkaaa...![To funny.gif [To funny.gif]](./images/smilies/To%20funny.gif)
ivica pise> neki dan me je mama poslala u spajiz da joj jonesem dvije tegle salate, ja sam dugo trazio drugu, nije je bilo...a onda sam iz sveg glasa povikao
samo je jedna, majkaaa...
Mujo i Suljo bili u lovu i Sulju je prilikom obavljanja velike nužde ugrizla zmija za spolni organ. Sjetili su se odmah da pozovu doktora, ali u šumi gdje su bili, nije bilo signala pa je Mujo otišao na obližnje brdo i nazvao doktora: - "Doktore, Suljo i ja smo u lovu i njega je ujela zmija..." - "Gdje ga je ujela?" - "Pa iza grma dok je..." - "Ma ne mislim na to, nego za koji dio tijela?" - "Ma, doktore, nezgodno je!" - "Ma nije ni bitno, otrov pod hitno moraš isisati da se ne proširi po tijelu!" - "Ali, doktore..." - "Nema "ali", isisaj otrov ili mu nema spasa!" Vraća se Mujo, a Suljo uplašen i zabrinut pita: - "Šta je rek'o doktor?" - "Rek'o ti je da umreš," odgovori Mujo.
Krenuli Suljo i Mujo da kradu kukuruze i Mujo ode da krade, a Suljo ÄÂuva stražu. Poslije nekoliko minuta stiže policajac i upita Sulju: - "Ã…Â ta to radiÅ¡?" Kaže njemu Suljo: - "Ma niÅ¡ta gospodine smiÅ¡ljam pjesme. Evo sluÅ¡ajte: Vedri se nebo, zeleni se trava, sagni se Mujo vidi ti se glava." Mujo nije ÄÂuo samo nastavio krasti. Kaže Suljo policajcu: - "Ima joÅ¡: Zeleni se trava, vedri se nebo, sagni se Mujo, otac te je*o!"
Krenuli Suljo i Mujo da kradu kukuruze i Mujo ode da krade, a Suljo ÄÂuva stražu. Poslije nekoliko minuta stiže policajac i upita Sulju: - "Ã…Â ta to radiÅ¡?" Kaže njemu Suljo: - "Ma niÅ¡ta gospodine smiÅ¡ljam pjesme. Evo sluÅ¡ajte: Vedri se nebo, zeleni se trava, sagni se Mujo vidi ti se glava." Mujo nije ÄÂuo samo nastavio krasti. Kaže Suljo policajcu: - "Ima joÅ¡: Zeleni se trava, vedri se nebo, sagni se Mujo, otac te je*o!"
- zapisnicar
- Zvijezda foruma
Dosao Mujo na benzinsku pumpu.
- Imate li benzina?
- Imamo.
- Naspite mi 20 litara.
Covjek mu naspe. Mujo plati benzin i ode kuci.
- Imate li benzina?
- Imamo.
- Naspite mi 20 litara.
zapisnicar je napisao/la:Dosao Mujo na benzinsku pumpu.
- Imate li benzina?
- Imamo.
- Naspite mi 20 litara.
![Peek a boo [Peek a boo!.gif]](./images/smilies/Peek%20a%20boo!.gif)
posle velike zeke u sumu da traze zecice, hoce i mali zeko da vidi kako se j...
cekali oni dugo zecice, zima, srce puca, a mali ce zeko:
ja cu jebati jos 5 minuta i ja odoh kuci....
ja cu jebati jos 5 minuta i ja odoh kuci....
beca_jovi je napisao/la:posle velike zeke u sumu da traze zecice, hoce i mali zeko da vidi kako se j...
ja cu jebati jos 5 minuta i ja odoh kuci....![]()
dobar

ali ovaj od zapisnicara je

Voli me kada to najmanje zasluzujem !!!!
http://de.youtube.com/watch?v=GAB20l0j8 ... re=related
http://de.youtube.com/watch?v=GAB20l0j8 ... re=related
pita uciteljica Cigu
sta ces biti kad porastes
Cigo: bicu svoju zenu....
sta ces biti kad porastes
Cigo: bicu svoju zenu....