Misao dana :
Re: Misao dana :
U svoj zajednicki zivot uvijek unosite nesto novo interesantno,,,da vas partner /ca
posmatra kao neznanku...
Budite uvijek dotjerani i lijepi..Upalite onaj plamen pozude ...za njega /nju
posmatra kao neznanku...
ja upalio plamen i cekamRa-Ja je napisao/la:U svoj zajednicki zivot uvijek unosite nesto novo interesantno,,,da vas partner /ca
posmatra kao neznanku...
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)

Da bi bili dobar govornik,morate nauciti biti dobar slusaoc.
onaj post i onaj predhodni...je zapazanje i rezultat iz moje blize okoline...Ra-Ja je napisao/la:U svoj zajednicki zivot uvijek unosite nesto novo interesantno,,,da vas partner /ca
posmatra kao neznanku...
Sjedim kod moje rodice...znam da je imala malu bebu....Rucak topao na stolu...Muz jos nije dosao a ona ga ocekuje..pa gleda na sat..pa skini serpu sa peci,,,pa vrati..Uhvatila je nervoza...sta je sa njim? sto se nije javim? Pocela je galamiti...i djete se unervozilo place...Joj sada kada dodje ma zdrobit cu ga...
Ja nju tjesim ma boga pitaj sta mu se desilo...
Navece pojavi se covjek,Pjan ko majka...smije se grohotom...
A ja stala ...mislim sada ce se pobiti...

Ali ne ..kada se pojavio ,,ona je svega srca se nasmijala..i kaze ma neka si ti zdrav i ziv dosao..poljubi ga..neka je tebi bilo lijepo...samo da si mi javio...
Ujutro joj se izvinio sto se zadrzao a nije imao nacina da joj se javi....
To je bilo nekada davno nisu postojali mobiteli..a i telefoni je rijetko ko imao...

Mozda je to nekome pouka...
Drugo moja snajderica je izgubila muza ..zato sto nije imala vremena da se posveti sebi , svom izgledu ...bila je u koncima do guse...nije imala vremena niti spavcicu da skine..a kamoli da posveti paznju muza...To je bio razlog sto ju je ostavio.demostrativno...To je za nju bio sok...Kada se otreznula..vec je bilo kasno...on je vec odavno imao drugu...Tek tada je svatila da novac nije najvaznija stvar u zivotu...
I ovo je pouka ...koja moze dobro doci nekome...
Sve moje misli imaju i dokaze...toliko od mene po ovoj temi...necu se vise javljati jer me pogresno svatate...

Pa niko te pogresno ne shvaca , zar ti taj tvoj post samoj nesto ne govori ? Pa znas li ti za salu ?
![[evojele9 [evojele9.gif]](./images/smilies/evojele9.gif)
![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
![[evojele9 [evojele9.gif]](./images/smilies/evojele9.gif)

Nikada nemojte zuriti za vjencanjem dok partnera dobro neupoznate...
Da li zaista ljubav vlada vasim srcima....
Da nebih u braku doslo do toga....da vas partner izbjegava...
Kao sto neko kaze moja strina jedva ceka da amidja ode u djamiju..da mu vidi ledja...
Jedan radni kolega.nekada davno kaze...odoh nazvati svoju babu da vidim sta sprema za rucak,,,ako je nesto sto ja nevolim da svratim na cevape....
Bas mi nije bilo jasno..mislila sam da mu je zena zaista baba...jer je nisam nikada vidjela..ali mi ti odnosi nisu bili jasni....Rucak treba da bude spreman za oboje...bar priblizno udovoljenje zelje....
Ako nema ljubavi...partner uvijek nadje razloga da ode negdje ili jedva ceka da drugom vidi ledja....
Pa vala i kada konstantno ide u lov ...ribolon...planinarenje pjesanje.... bez partnera ...i to bas subotom i nedeljom tj slobodne dane kada mogu biti skupa...nisu mi jasni osjecaji...
Meni je to sve sada jasno...a neznam da li je Vama...
Da li zaista ljubav vlada vasim srcima....
Da nebih u braku doslo do toga....da vas partner izbjegava...
Kao sto neko kaze moja strina jedva ceka da amidja ode u djamiju..da mu vidi ledja...

Jedan radni kolega.nekada davno kaze...odoh nazvati svoju babu da vidim sta sprema za rucak,,,ako je nesto sto ja nevolim da svratim na cevape....
Bas mi nije bilo jasno..mislila sam da mu je zena zaista baba...jer je nisam nikada vidjela..ali mi ti odnosi nisu bili jasni....Rucak treba da bude spreman za oboje...bar priblizno udovoljenje zelje....
Ako nema ljubavi...partner uvijek nadje razloga da ode negdje ili jedva ceka da drugom vidi ledja....
Pa vala i kada konstantno ide u lov ...ribolon...planinarenje pjesanje.... bez partnera ...i to bas subotom i nedeljom tj slobodne dane kada mogu biti skupa...nisu mi jasni osjecaji...
Meni je to sve sada jasno...a neznam da li je Vama...

Radujte se suncu ...radujte se danu...radujte se noci,kao u maju...radUjte se djeci..radujte se sreci...ma radujte se svemu ..a najvise njemu...koji ljubavlju zraci ..a za vas mnogo znaci....
![smileyheartbounc [smileyheartbounceqy7.gif]](./images/smilies/smileyheartbounceqy7.gif)
![smileyheartbounc [smileyheartbounceqy7.gif]](./images/smilies/smileyheartbounceqy7.gif)
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
prdni, prije nego puknes ![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
Ako ste naucili da pijete alkohol...poslije spavanja da nebi bili mahmurni...
Popite jednu da se popravite...TO SAM NEGDJE CITALA......
Probajte nemate sta izgubiti...![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
Popite jednu da se popravite...TO SAM NEGDJE CITALA......

Probajte nemate sta izgubiti...
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
Ljudi misle da oni oblikuju priÄÂe, zapravo je obratno. (neko rekao) ![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
LJubite i volite bliznjeg svog...jer neznate kada vam mogu biti potrebni.... 

Ovo mjesti bi trbalo da bude sjeciste ljubavi.srece ,razumjevanja i veselja...
A ne stalnog nabadanja...nerazumjevanja...i zbog toga uvreda....
Evo jedna pjesma za vas....
PINK........FUNHAUSE....koja se pojavila prije par dana na VIVI.....
A ne stalnog nabadanja...nerazumjevanja...i zbog toga uvreda....
Evo jedna pjesma za vas....
PINK........FUNHAUSE....koja se pojavila prije par dana na VIVI.....

Vrijednost covjeka je onolika koliko je iza sebe ... prenjeo i ostavio dobrih dijela....