![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
Kucni ljubimci
Re: KUCNI LjUBIMCI
![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
sreca je sto spavamo pod istim nebom,zato gdje god da si veceras podigni glavu i cut ces govor zvjezda
heej pa ti nekom nedostajes....
izutra..je uvjek tu..al mozda ozedni kao i sinoc pa za neki po sata navrati ![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
sreca je sto spavamo pod istim nebom,zato gdje god da si veceras podigni glavu i cut ces govor zvjezda
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
nermin01 je napisao/la:izutra..je uvjek tu..al mozda ozedni kao i sinoc pa za neki po sata navrati
Hajmo zamisljati da je veceras pojela masalla pecenice, da ojacamo nadu da ce doci

cuj auto
![oha.gif [oha.gif]](./images/smilies/oha.gif)
![To funny.gif [To funny.gif]](./images/smilies/To%20funny.gif)
Kuda idu ljudi kao ja ...

hvala drug, evo još nekoliko slika

nasmijali ste me jutros u 4 (kad sam ustala piti vode) ovim svojim postovima i onim Å¡to sam proÄÂitala na pendžeru
ovako je bilo...preksinoć oko 3h ujutru skontala sam da bih voljela imati zeku, Imex sam pitala o nekoliko njihovih osobina i odmah se zarovila u oglase...maravno, tamo nisam niÅ¡ta naÅ¡la, pozdravili smo se na forumu oko 4 i svi otiÅ¡li na spavanje...ja nisam mogla ÄÂekati ujutru pa sam dragog drmala da ga probudim i sve govorila ja hoću zeku....i tako nekoliko puta
...kad se uspio malo probuditi kaže mi "kakvog bona zelu", ja mu kažem kućnog ljubimca....dok sam mu ja to rekla ponovo je bio zaspao
i juÄÂer ujutru, oko pola 7, dok smo pili kafu, ja njemu tako i tako, on mene pita jesam li sigurna, zeko grize namjeÅ¡taj, iziskuje obaveze ÄÂestog ÄÂišćenja inaÄÂe smudi, ja kažem ŽELIM ZEKU, kaže on vidjećemo poslije posla...kakvog crnog posla on radi do pola 5, ko će ÄÂekati do tada
...
i ja zaÄÂas unesem narudžbe koje sam trebala, spremim se i odem u avon predati izvjeÅ¡taj, sve nabrzinu, i sa nellom u zoo shop...znala sam ÄÂim sam ga vidjela da je moj ....
kupimo zeku, pilotu, travu, hranu i kući....ÄÂim sam izaÅ¡la nazovem ÄÂoJka i kažem mu da sam nam kupila privremeno dijete
...pita on koliko para, rekoh malo
malo...i tako sa zekom kući...
najviše me zanimala njegova reakcija kada je došao kući, a bila je ovakva...ulazi na vrata i kaže: "gdje su moja dva zeca"
poslije je rekao da mu je drago što imamo zeku...i dok smo pili kafu zeko je bio sa nama na trosjedu i on ga je mazio....malo sam bila ljubomorna, jer će mi zeko sada uzimati pola vremena koje je bilo rezervisano samo za moje ćeškenje, ali hajde, to sam željela, nešto da mi se mota oko nogu
, ali ne smijem se usuditi pustiti ga da hoda po kući, kad bi mi napravio zijan....uh...
kaže andro "to samo žensko može, u po noći skontala da hoće zeku, sljedeći dan a kupila"
...ne znam za ostale, ali ja sam takva, kad nešto hoću ili mi daj odmah ili nemoj nikako...
zeko je med medeni
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
ovako je bilo...preksinoć oko 3h ujutru skontala sam da bih voljela imati zeku, Imex sam pitala o nekoliko njihovih osobina i odmah se zarovila u oglase...maravno, tamo nisam niÅ¡ta naÅ¡la, pozdravili smo se na forumu oko 4 i svi otiÅ¡li na spavanje...ja nisam mogla ÄÂekati ujutru pa sam dragog drmala da ga probudim i sve govorila ja hoću zeku....i tako nekoliko puta
i juÄÂer ujutru, oko pola 7, dok smo pili kafu, ja njemu tako i tako, on mene pita jesam li sigurna, zeko grize namjeÅ¡taj, iziskuje obaveze ÄÂestog ÄÂišćenja inaÄÂe smudi, ja kažem ŽELIM ZEKU, kaže on vidjećemo poslije posla...kakvog crnog posla on radi do pola 5, ko će ÄÂekati do tada
i ja zaÄÂas unesem narudžbe koje sam trebala, spremim se i odem u avon predati izvjeÅ¡taj, sve nabrzinu, i sa nellom u zoo shop...znala sam ÄÂim sam ga vidjela da je moj ....
kupimo zeku, pilotu, travu, hranu i kući....ÄÂim sam izaÅ¡la nazovem ÄÂoJka i kažem mu da sam nam kupila privremeno dijete

![oha.gif [oha.gif]](./images/smilies/oha.gif)
najviše me zanimala njegova reakcija kada je došao kući, a bila je ovakva...ulazi na vrata i kaže: "gdje su moja dva zeca"

kaže andro "to samo žensko može, u po noći skontala da hoće zeku, sljedeći dan a kupila"

zeko je med medeni
hvala dugi punooo

![[evojele9 [evojele9.gif]](./images/smilies/evojele9.gif)
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
oh, koji medichbeca_jovi je napisao/la:
![inlove.gif [inlove.gif]](./images/smilies/inlove.gif)
med je, med, med ... meeeedddd
Cestitam, beco, u zdravlju, sreci i nafaki uzivali njegovu blizinu, amin; uz tvoju tu toliko vec osjetnu ljubav, sigurna sam da mu nista ne smije faliti

![smileyheartbounc [smileyheartbounceqy7.gif]](./images/smilies/smileyheartbounceqy7.gif)
Uzivala sam citajuci tvoj post iznad, i, iako si dosta toga pomenula, meni ipak bjese malo

Obzirom da je tvoj medich tako majusan, usudjujem se procijeniti da nije stariji od 3-5 mjeseci, te bih ti savjetovala da dooobro pripazis na ishranu u tom kriznom periodu. Dakle, ne daji mu voce, nikakve bombonice za zeke, NI SLUCAJNO mu ne daji ista od tjestenine (ni dvopek, ni kekse), jer bi ga to moglo naduti, otprilke ovako

Suho,mirisno, sitno sjeckano sijeno (vidim, nabavila si, bravo) je osnovna hrana za zeke tog doba. I kasnije to ostaje oznovna prehrana, s tim da ce mu se kasnije moci davati tako svasta nesta, ali, COKOLADU NIKAD, ma ni malo.
Radujem se zbog tebe, sto si ga zaimala, sad ces sebe upoznati u jos jednoj ulozi, odgovorna si za njega, ajd, to si znala manje vise vec, ali, nisi znala da ces zeku voljeti vise no macu koju si imala, a tog ces ubrzo postati svjesna, ako vec cak i do sad nisi

KAzem, radujem se zbog tebe; isto tako sam se radovala kad se Maida divila mom zeki, prizeljkujuci da i ona zaima zeku, pa kad ga zaimala .. i, taj tvoj zeko je sada i nash, beco, da znas, i mi ga lolimo
![inlove.gif [inlove.gif]](./images/smilies/inlove.gif)
za sjatkog medicha, dar od mene

Zelja mi je da mu ovi kablovi budu zanimljivi bar dotle dok shvatis da moras sve (posebno tanje) kablove naciniti nepristupacnim za njega.
Neka je sa srecom
![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
Kuda idu ljudi kao ja ...