Kucni ljubimci

Umjetnost zivljenja. Kulinarstvo. Recepti.Savjeti kako napraviti bolje.

Va¹ kucni ljubimac je?

MACKA
4
4%
MACKA
4
4%
PAS
26
29%
PAS
26
29%
PAPIGA
3
3%
PAPIGA
3
3%
RIBICE
6
7%
RIBICE
6
7%
ZEC
4
4%
ZEC
4
4%
ZAMORAC
2
2%
ZAMORAC
2
2%

Ukupno glasova: 90

Poruka
Autor/ica
nermin01
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

Re: KUCNI LjUBIMCI

#166 Post Postao/la nermin01 »

[mmmux2.gif] ...sutra u 7h je tu beca
sreca je sto spavamo pod istim nebom,zato gdje god da si veceras podigni glavu i cut ces govor zvjezda
heej pa ti nekom nedostajes....

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#167 Post Postao/la im_ex »

nermin01 je napisao/la:[mmmux2.gif] ...sutra u 7h je tu beca
[oha.gif] tek?
Kuda idu ljudi kao ja ...

nermin01
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#168 Post Postao/la nermin01 »

izutra..je uvjek tu..al mozda ozedni kao i sinoc pa za neki po sata navrati [laugh.gif]
sreca je sto spavamo pod istim nebom,zato gdje god da si veceras podigni glavu i cut ces govor zvjezda

andro
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#169 Post Postao/la andro »

ma bolje joj je da spava moze joj naumpasti i auto u ovo doba

jadan muski beco :lol:
slika
slika

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#170 Post Postao/la im_ex »

nermin01 je napisao/la:izutra..je uvjek tu..al mozda ozedni kao i sinoc pa za neki po sata navrati [laugh.gif]

[laugh.gif]

Hajmo zamisljati da je veceras pojela masalla pecenice, da ojacamo nadu da ce doci :lol:

cuj auto [oha.gif] ojjj, androooooo [To funny.gif]

nermin01
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#171 Post Postao/la nermin01 »

:lol: :lol: :lol: ...dobra ti ta andro

beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#172 Post Postao/la beca »

slika

slika

slika

beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#174 Post Postao/la beca »

hvala drug, evo još nekoliko slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#176 Post Postao/la beca »

nasmijali ste me jutros u 4 (kad sam ustala piti vode) ovim svojim postovima i onim što sam pročitala na pendžeru [Happy.gif]

ovako je bilo...preksinoć oko 3h ujutru skontala sam da bih voljela imati zeku, Imex sam pitala o nekoliko njihovih osobina i odmah se zarovila u oglase...maravno, tamo nisam ništa našla, pozdravili smo se na forumu oko 4 i svi otišli na spavanje...ja nisam mogla čekati ujutru pa sam dragog drmala da ga probudim i sve govorila ja hoću zeku....i tako nekoliko puta [laugh.gif] ...kad se uspio malo probuditi kaže mi "kakvog bona zelu", ja mu kažem kućnog ljubimca....dok sam mu ja to rekla ponovo je bio zaspao [Happy.gif]

i jučer ujutru, oko pola 7, dok smo pili kafu, ja njemu tako i tako, on mene pita jesam li sigurna, zeko grize namještaj, iziskuje obaveze čestog čišćenja inače smudi, ja kažem ŽELIM ZEKU, kaže on vidjećemo poslije posla...kakvog crnog posla on radi do pola 5, ko će čekati do tada [laugh.gif] ...

i ja začas unesem narudžbe koje sam trebala, spremim se i odem u avon predati izvještaj, sve nabrzinu, i sa nellom u zoo shop...znala sam čim sam ga vidjela da je moj ....

kupimo zeku, pilotu, travu, hranu i kući....čim sam izašla nazovem čoJka i kažem mu da sam nam kupila privremeno dijete :lol: ...pita on koliko para, rekoh malo [oha.gif] malo...i tako sa zekom kući...

najviše me zanimala njegova reakcija kada je došao kući, a bila je ovakva...ulazi na vrata i kaže: "gdje su moja dva zeca" :lol: poslije je rekao da mu je drago što imamo zeku...i dok smo pili kafu zeko je bio sa nama na trosjedu i on ga je mazio....malo sam bila ljubomorna, jer će mi zeko sada uzimati pola vremena koje je bilo rezervisano samo za moje ćeškenje, ali hajde, to sam željela, nešto da mi se mota oko nogu :roll: , ali ne smijem se usuditi pustiti ga da hoda po kući, kad bi mi napravio zijan....uh... :wink:

kaže andro "to samo žensko može, u po noći skontala da hoće zeku, sljedeći dan a kupila" :lol: ...ne znam za ostale, ali ja sam takva, kad nešto hoću ili mi daj odmah ili nemoj nikako...

zeko je med medeni

dugi_74
Hronicar foruma
Hronicar foruma
Kontakt:

#177 Post Postao/la dugi_74 »

beca_jovi je napisao/la:kupila sam zeku, evo sad ušla u kuću...isti imexin, evo ga nella ganja da ga slika po cijelom stanu [laugh.gif]
cestitam beco... [evojele9.gif] [smile.gif]

evo nesto malo i za zeku
slika

beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#178 Post Postao/la beca »

dugi_74 je napisao/la:
beca_jovi je napisao/la:kupila sam zeku, evo sad ušla u kuću...isti imexin, evo ga nella ganja da ga slika po cijelom stanu [laugh.gif]
cestitam beco... [evojele9.gif] [smile.gif]

evo nesto malo i za zeku
slika

hvala dugi punooo :D [evojele9.gif]

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#180 Post Postao/la im_ex »

beca_jovi je napisao/la:
slika
oh, koji medich [inlove.gif]
med je, med, med ... meeeedddd
Cestitam, beco, u zdravlju, sreci i nafaki uzivali njegovu blizinu, amin; uz tvoju tu toliko vec osjetnu ljubav, sigurna sam da mu nista ne smije faliti :D Neka je zeko zdrav i razdragan, od srca ti zelim [smileyheartbounceqy7.gif]

Uzivala sam citajuci tvoj post iznad, i, iako si dosta toga pomenula, meni ipak bjese malo slika

Obzirom da je tvoj medich tako majusan, usudjujem se procijeniti da nije stariji od 3-5 mjeseci, te bih ti savjetovala da dooobro pripazis na ishranu u tom kriznom periodu. Dakle, ne daji mu voce, nikakve bombonice za zeke, NI SLUCAJNO mu ne daji ista od tjestenine (ni dvopek, ni kekse), jer bi ga to moglo naduti, otprilke ovako :arrow: slika sto bi moglo dovesti do onog najgoreg, pazi dobro!!!!!!!!!!
Suho,mirisno, sitno sjeckano sijeno (vidim, nabavila si, bravo) je osnovna hrana za zeke tog doba. I kasnije to ostaje oznovna prehrana, s tim da ce mu se kasnije moci davati tako svasta nesta, ali, COKOLADU NIKAD, ma ni malo.
Radujem se zbog tebe, sto si ga zaimala, sad ces sebe upoznati u jos jednoj ulozi, odgovorna si za njega, ajd, to si znala manje vise vec, ali, nisi znala da ces zeku voljeti vise no macu koju si imala, a tog ces ubrzo postati svjesna, ako vec cak i do sad nisi :)
KAzem, radujem se zbog tebe; isto tako sam se radovala kad se Maida divila mom zeki, prizeljkujuci da i ona zaima zeku, pa kad ga zaimala .. i, taj tvoj zeko je sada i nash, beco, da znas, i mi ga lolimo [inlove.gif]

za sjatkog medicha, dar od mene

slika slika

Zelja mi je da mu ovi kablovi budu zanimljivi bar dotle dok shvatis da moras sve (posebno tanje) kablove naciniti nepristupacnim za njega. [Happy.gif]
Neka je sa srecom [icon_flower.gif]

Odgovori