Tako je,uskogrudno,kao da ja jako jako volim Srbe,al ljudi nisu svi ljudi zloÄÂinci,Ã…Â to nitko drugi zloÄÂin poÄÂinio nije..''Dzevad1979 je napisao/la:kuzimo dobro sto zelis rec kockar ja sam uz tebe mislim da ovu temu treba zatvorit

Tako je,uskogrudno,kao da ja jako jako volim Srbe,al ljudi nisu svi ljudi zloÄÂinci,Ã…Â to nitko drugi zloÄÂin poÄÂinio nije..''Dzevad1979 je napisao/la:kuzimo dobro sto zelis rec kockar ja sam uz tebe mislim da ovu temu treba zatvorit
Ej koCkar jesi li iÅ¡ta u životu proÄÂitao,jesi li uopće u Å¡kolu iÅ¡ao il je neka u kojoj te niÅ¡ta nauÄÂili nisu,pusti ljude na miru,Ovo je Forum i dok se drugog ne vrijeÄ‘a ima da piÅ¡e Å¡to želi,ako ti ne paÅ¡e tema,otkaÄÂi se ima i drugih.Pa ni ja nisam baÅ¡ sretan sa pravoslavljem i njihovim posljedicama tj.kako su se postavili u tom ratu,al ti sa svojim Kuranom si dosadan,neznam nisam ga ÄÂito,al vjerujem da piÅ¡e da treba i druge poÅ¡tivat ,valjda...__koCKar__ je napisao/la:samo sam te pitao ...dali si citao Kur'an.....? :ballbounce:lepi je napisao/la:kockar oces li da pricamo o tome?
stvar je nepostivanja i netolerancije! vjera je individualna stvar!papaya je napisao/la:Uh sto sam ja u ranu zoru raspolozena, mmmmmmmm
Kad citam nesto poput ove teme, kad jedan kaze moja je vjera najbolja, neeeee, moja je vjera najbolja, neehhheeee, MOJA je vjera naaaaajbolja...
E to me podsjeti na moje kcerke kad se igraju sa barbikama i svadjaju se cija je ljepsa. Ja to slusam par minuta i onda im uzmem sve barbike koje imaju, strpam u kesu i u podrum. E sad vise nemate s cim da se igrate, dok ne naucite da se igrate
ma znam i ja cirilicu. nije to problem. ali ima ih mnogo koji je nisu ucili. glupo je to bilo od njega. zamisli da se citiraju ajeti iz Kur'ana na arapskom, ili iz Tore na hebrejskom, itd. bezze. cilj bi mu trebao biti da svoju vjeru priblizi drugim.....sabinaX je napisao/la:Hvala puzu sto je preveo cirilicu...ma znam ja nesto ali mi se neda umarati
Vec puno puta sam rekla, ni jedna vjera ne uci losem samo su krivi ljudi koji interpretiraju rijeci iz svetih knjiga na nacin na koji njima odgovara...ja se drzim one opcenite "Budi dobar i ne cini drugima lose" to je sva mudrost
@Grga nisi pogrijeÅ¡io forum,pusti tu dvojicu i njihovo pismo,to su ionako dva isfrustrirana lika koji svoje bolesti lijeÄÂe na internetu,ali su pogrijeÅ¡ili ordinaciju.GRGA je napisao/la:Tako je,uskogrudno,kao da ja jako jako volim Srbe,al ljudi nisu svi ljudi zloÄÂinci,Ã…Â to nitko drugi zloÄÂin poÄÂinio nije..''Dzevad1979 je napisao/la:kuzimo dobro sto zelis rec kockar ja sam uz tebe mislim da ovu temu treba zatvorit
I sjevera,zapada,istoka.papaya je napisao/la:Pravoslavlje dolazi sa juga, eto