Sta cu s tobommyka je napisao/la:znam duso volim i ja tebe i ti si meni dosadan ali to dobro radis![]()
![]()
Koje osobine ne volite kod zena?
- carobnjak_iz_voza
- Svakodnevni prolaznik

Re: Koje osobine ne volite kod zena?
- carobnjak_iz_voza
- Svakodnevni prolaznik

ma nicm Bgmmyka je napisao/la:jaoopet si lanuo
Uh kako te prepoznadoh Crnogorko...Ti znas da ja imam tvoju sliku...Laff rece da su ovdje samo starije osobe..otkuda da stavis takav avartar...myka je napisao/la:aha da znamcarobnjak_iz_voza je napisao/la:Ne volim zene koje imaju potrebu da staaalno pricaju,tj brbljavice
Ja volim kad zene ''ima'' sto bi rekli kad je dobra,a ne volim kad glumi ribu a nije bila riba ni sa 18
Nevolim kada se lazno prestavljaju..i kritikuju druge ..
ma nemoj ...hajde stavi sadanju..ili da ja metnem...
Ti znas da ja imam tvoju malu autobiografiju...![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Ti znas da ja imam tvoju malu autobiografiju...
Nemam sada vremena ...provjericu jos kod brata o nekim pojedinostima pa cu napisati...ako dozvoljavac...
to ti zaljubljena hanumka ![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Nevolim kod zena koje nece da priznaju i kazu.... tako je...nego te vozaju kao na lingispiru.. ![oha.gif [oha.gif]](./images/smilies/oha.gif)
Naravno primljeno k znanju @zaljubljena hanumka...cenzura....myka je napisao/la:Rajo ja sada idem malo u setnju i odmoriti se malo,znas
A ti pripremi tu sliku i biografiju te crnogorke zgodne,volim raskosne stvari,pogotovo lijepog insana muskog ili zenskog
Slusaj ovuda nemoj da se zale
Zadnja izmjena: andro, dana/u 21 Jul 2010 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: komentar sadrzi uvredu
Razlog: komentar sadrzi uvredu
- PIRAT_SA_KARIBA
- Velicanstvo Foruma