Eh da je svijet tako savrsen...draga Ekranka....di bi nam bio kraj :-kekranka1 je napisao/la:ako ga nisi ustanju odgajat onda ga i ne pravi...belly_dancer je napisao/la:je to zivo bice ali nisu svi u stanju odgajat djete
Abortus za ili protiv?
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..
belly_dancer je napisao/la:ali nemora znacit da je neko sa namjerom to iso radit pa onda ubit..
imas slucajeva silovanja,ilegalne nezeljene umjetne oplodnje..
naravno da neki ljudi to vole imat ko izbor! :-k
he sto me sad nasmija.... ZAr umjetna oplodnja moze biti nezeljen slucaj.. TO ti neko usprica dok ti spavas.. pa ne primjetis...
cccc
Pa de malo razmisli o svojim komentarima pa onda daj..
Vec sam prije rekao.. svak bi umakao a niko nebi odgovarao za posljedice..
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
ne tour razmislila ja!ToUrNiQuEt je napisao/la:belly_dancer je napisao/la:ali nemora znacit da je neko sa namjerom to iso radit pa onda ubit..
imas slucajeva silovanja,ilegalne nezeljene umjetne oplodnje..
naravno da neki ljudi to vole imat ko izbor! :-k
he sto me sad nasmija.... ZAr umjetna oplodnja moze biti nezeljen slucaj.. TO ti neko usprica dok ti spavas.. pa ne primjetis...
cccc
Pa de malo razmisli o svojim komentarima pa onda daj..
Vec sam prije rekao.. svak bi umakao a niko nebi odgovarao za posljedice..
sta neznas da se i to desava??
one sta ih mi zovemo k****
kada predu neki fond godina onda neki svodnici mimo njihovih zelja naruce oplodnju i uspavaju ih i onda kad ostanu trudne onda ih se rijese..ima takvih 5-6 dalo izjave za americke televizije..
dap..
ima i toga!
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
Protiv abortusa sam 100% ali nisam ni zato da se zena poradja svake godine..... nareda ih toliko da nema vremena niti ijednom da posveti posebno paznju...
Znam za jedan slucaj gdje je dosla porodica u goste kod moje komsinice sa 6 djece...to ono jedno drugom do uha...
Sve je to divno i krasno... igrati se sa tom djecom ...ali sta njoj sve treba da ih odgoji...
I pitaju je dali ce se jos poradjati...ma nema problema ...meni kada bih neko obecao dobru baklavu za porodjaj donijeti ja bih se odmah za odlucila....
Mislim da ce djeca radjaju iz ljubavi ..da se snjima bavimo igramo druzimo....da im pomazemo...skolujemo.....Ljubav prema njima je ljubav bez ikakvog interesa...... :-k
U svakom slucaju sam isto za planiranje porodice....
Znam za jedan slucaj gdje je dosla porodica u goste kod moje komsinice sa 6 djece...to ono jedno drugom do uha...
Sve je to divno i krasno... igrati se sa tom djecom ...ali sta njoj sve treba da ih odgoji...
I pitaju je dali ce se jos poradjati...ma nema problema ...meni kada bih neko obecao dobru baklavu za porodjaj donijeti ja bih se odmah za odlucila....
Mislim da ce djeca radjaju iz ljubavi ..da se snjima bavimo igramo druzimo....da im pomazemo...skolujemo.....Ljubav prema njima je ljubav bez ikakvog interesa...... :-k
U svakom slucaju sam isto za planiranje porodice....

- belly_dancer
- Zvijezda foruma
mislim da su u biti tu i muski krivi..
oni nemaju di parkirat svoju kobasicu osim kod zena
pa sad jos da nevole koristit kondome eto zla.
i 100% sam sigurna da nebira zena kad ce rodit a onda kad rodi il samo ostane trudna onda se zenu pita zasto je sirila noge..
e pa neke bas i nemaju izbora! [-(
oni nemaju di parkirat svoju kobasicu osim kod zena
pa sad jos da nevole koristit kondome eto zla.
i 100% sam sigurna da nebira zena kad ce rodit a onda kad rodi il samo ostane trudna onda se zenu pita zasto je sirila noge..
e pa neke bas i nemaju izbora! [-(
- bosanka100
- Hronicar foruma
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
da..to su one tzv.ocajnebosanka100 je napisao/la:naravno, a meni je jo¹ gore kad sluèajno ostane trudna (mo¾da i namjerno) samo da ga ima za sebe, da se uda za njega...
Upropa¹tava 3 ¾ivota...
Obelly_dancer je napisao/la:da..to su one tzv.ocajnebosanka100 je napisao/la:naravno, a meni je jo¹ gore kad sluèajno ostane trudna (mo¾da i namjerno) samo da ga ima za sebe, da se uda za njega...
Upropa¹tava 3 ¾ivota...bljak..nevjerovatno sta si ljudi dopustaju...ako je kraj pomiri se s tim..
Ima dosta zena koje ostaju trudne...samo da bih rodile djete..da ga imaju ...jer su u odmaklim godinama nisu se udale...pa kada je tako...
one se odluce na trudnocu bez obaveza....

Nemora znaciti da to cine zbog toga da bih nekoga vezala za sebe....naravno ima i takvih puno....cak neprezaju dali je covjek ozenjen ili ne...Katastrofa.... :baa:
- belly_dancer
- Zvijezda foruma