Problemi sa stranicom
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
mislim da je problem u tome sto jednostavno prebrzo odgovarate na komentare, tj. zaredate vise komentara-jedan za drugim, bez obzira na opterecenost servera. sigurno je svakom isto odredjen minimalni vremenski raspon do sljedeceg upisa komentara. meni se to rjetko pojavi, jer ionako dok mi pohrani upis prodje i bajram ponekad 

- vornevljev
- Zvijezda foruma
- vornevljev
- Zvijezda foruma
Ma nista,to se meni desava i kad sam odjavljen kad dodjem na stranicu prije logovanja.Desava se to meni ima tri dana,ja isto mislio ajd samo ce proci,ali mi malo ide na ¾ivce.bosman je napisao/la:vornevljev je napisao/la:Ej Laffe zasto je u mene stranica pro¹irena,ono ako vidim prozor (shout box) ne vidim pola online liste ili onih gore slika u kaficu,pa imam dole onu liniju za pomjeranje lijevo-desno.
Zatvori prozor i probaj opet uci! Mozda upali. (meni se nekad desavalo)
U SLUŽBI DOBRA I ZLA
1.Imam problem...zeljela bih da znam zasto nemogu citati forum ..???ako se nisam ulogovala...a prije sam mogla...
2. Vec dvije sedmice...nemogu uci na msn....imam obavjest da pokusam poslije ponovo...Eto ja pokusavala 15 dana...i dosla do zakljucka .. trebam da vam se obratim..... :-k
Molim da mi Viper odgovori...ili neko drugi nadklezan za to....
2. Vec dvije sedmice...nemogu uci na msn....imam obavjest da pokusam poslije ponovo...Eto ja pokusavala 15 dana...i dosla do zakljucka .. trebam da vam se obratim..... :-k
Molim da mi Viper odgovori...ili neko drugi nadklezan za to....
Nisam procitao prije da odgovorimvornevljev je napisao/la:Ma nista,to se meni desava i kad sam odjavljen kad dodjem na stranicu prije logovanja.Desava se to meni ima tri dana,ja isto mislio ajd samo ce proci,ali mi malo ide na ¾ivce.bosman je napisao/la:vornevljev je napisao/la:Ej Laffe zasto je u mene stranica pro¹irena,ono ako vidim prozor (shout box) ne vidim pola online liste ili onih gore slika u kaficu,pa imam dole onu liniju za pomjeranje lijevo-desno.
Zatvori prozor i probaj opet uci! Mozda upali. (meni se nekad desavalo)
To se i meni desava razlog je nepoznat meni
ali bas tako cesto mi se ne desi... unekad
Svejedno,
svakako privodi se kraju zavrsavanje novog sajta
(cekamo na @vidovitu da zavrsi prevod s engleskog)
pa taj problem nece biti, ali bit ce drugih

- vornevljev
- Zvijezda foruma
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
Re: Problemi sa stranicom
zasto meni nece da primi sliku avatara koja ima slijedece dimenzije: 63 x 77, a pise da maksimalna velicina moze biti 80 x 80?!
Nemam....osim bezvolje...a to ne moze ni jedna moderacija popraviti :mrgreen:
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

- probisvjet
- Ucesnik diskusija
nikakav veliki problem ....samo pitam se zasto na pocetnoj stranici na mome profilu slika ne ostaje .... bude prihvacena ali ostane na kratko samo ???
- Bijesanpuz
- Zvijezda na usponu
probisvjet je napisao/la: nikakav veliki problem ....samo pitam se zasto na pocetnoj stranici na mome profilu slika ne ostaje .... bude prihvacena ali ostane na kratko samo ???
ja mislim da nisi procitala pravila postavljanja slika.... Mozes samo svoju sliku staviti... sve druge se brisu.. avatari i kojekakve slike skinute sa neta...
Znaci samo tvoja...
Koje slike mozete da ubacite?
Slike album je namjenjen samo i iskljucivo za fotografije na kojima ste prisutni Vi (i/ili Vasi prijatelji), ili fotografije koje ste vi sami uslikali (automobil, kuca, grad, priroda i td.). Zabranjeno je postavljanje raznih simbola, logotipa, surealistickih slika i figura, zastava, oznaka, fotografija poznatih licnosti (modela, glumaca, sportskih zvijezda i dr.). Slike koja krse navedena pravila ce biti izbrisane od strane moderatora.
Slike koje ste vec ubacili i krse protiv gornjih navedenih pravila bice izbrisane!
It's nice to be important but is more important to be nice!
Zivot je samo crtica izmedju dva datuma na nadgrobnoj ploci
Zivot je samo crtica izmedju dva datuma na nadgrobnoj ploci
- probisvjet
- Ucesnik diskusija
BijesanPuz je napisao/la:probisvjet je napisao/la: nikakav veliki problem ....samo pitam se zasto na pocetnoj stranici na mome profilu slika ne ostaje .... bude prihvacena ali ostane na kratko samo ???
ja mislim da nisi procitala pravila postavljanja slika.... Mozes samo svoju sliku staviti... sve druge se brisu.. avatari i kojekakve slike skinute sa neta...
Znaci samo tvoja...
hvala Puz , ne nisam ih procitala ...

Bem te ja, pa tvoju sliku non - stop vidim 

Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!