*Ne_obicni KalOdont *
- im_ex
- Velicanstvo Foruma

Re: *Ne_obicni KalOdont *
Visocki rejon, periferija, ima naselje pod imenom tvog prezimena - mozda ti je loza odatle,
sta znas, a Visoko je bio kraljevski grad ![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
Kuda idu ljudi kao ja ...
Kitit ću se time pred onima koji me ne znaju da sam i od tamo..InaÄÂe korijeni mi sežu iz Varaždina..
- im_ex
- Velicanstvo Foruma

Itaku da nadju, vjerujem da bi i tamo bilo neceg u cemu bi se nasao (moram nesta napisati, znas - nista ljutis
)
Kud sam li opet zametnuo album,naći ću ga dok ti to svoje napiÅ¡eÅ¡..Gle pjesme ove i on brižan ÄÂuva slike sve...To je naÅ¡a nova pjesma!Iako i uspomene sa KoÅ¡eva sa koncerta Dine imaju posebno znaÄÂenje..
Eto je; http://www.youtube.com/watch?v=-IHIg62AUD0
Eto je; http://www.youtube.com/watch?v=-IHIg62AUD0
Jesam našao ga,pade mi album pod krevet kad sam ono kao fol pao..
- im_ex
- Velicanstvo Foruma

Ama, gdje li si ga spustio potom, da li se sjecas
Malo se sjećam,pokuÅ¡avam al sve nekako u detaljima bez logiÄÂnog redosljeda tako da mi je nemoguće složit cijeli dogaÄ‘aj! 
- im_ex
- Velicanstvo Foruma

London na koricama mu pise, i fotka ima; ako ugledas, onda, to je to
Onda sam ja našao neki album drugi,
ajme meni na njemu mi neki lik ženu ljubi!![[icon_boxing [icon_boxing.gif]](./images/smilies/icon_boxing.gif)
ajme meni na njemu mi neki lik ženu ljubi!
Ajde ti bi sad nju da braniš,a gle okrenuh fotku,a na njoj d piše slikano lani još dok je bilo kiše.Godina 2008..Hm bit će barufe.. ![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
- im_ex
- Velicanstvo Foruma

Desno od nje je taj frajko, je li?Kako izgleda, ako nije problem?
Novaca puno ima,vidim pun je zlata..Briljantina na kosi kao da na glavi gnjezdo nosi..Budem ga ja već pronašo..Ako do ujutro ne zaboravim na njega..
Eto tako,glavu jedva držim idem da se ispružim..Ugodnu noć i u snove da ti dođem!
Lijepo smo se poigrali i kažem Hvala
![[icon_wave [icon_wave.gif]](./images/smilies/icon_wave.gif)
Eto tako,glavu jedva držim idem da se ispružim..Ugodnu noć i u snove da ti dođem!
- im_ex
- Velicanstvo Foruma

Care Rijeke, lik je krupan tip da bi se s njim ponosao, bolje ti je ne cackaj mecku, mene poslusaj, jako dobro ga poznajem.
Mirno spavaj, i ne misli na njeg', uroni u lijep san - laku noc, odlicno smo se igrali,
hvala i tebi
samo nemoj vise da mi mases, jer, ne poslusas li me, i tebe cu onda nazvati pederkom ![oha.gif [oha.gif]](./images/smilies/oha.gif)
Mirno spavaj, i ne misli na njeg', uroni u lijep san - laku noc, odlicno smo se igrali,