Misao dana :
Re: Misao dana :
Samo covjek nije zahvalan za dobra djela koja mu ucinis...
Treba znati razluciti..strast od iskrene ljubavi....
Treba se kontrolisati da neizgubis sram vodeci djevojku u bracnu postelju svoje zene....
Poslije zavrsenog cina kasno se kajati...
Treba se kontrolisati da neizgubis sram vodeci djevojku u bracnu postelju svoje zene....
Poslije zavrsenog cina kasno se kajati...

Znala sam da moji prijatelji zavidni ,,Vjerujuci da je moj zivot savrsen i lijep...
I ja sam bila ubjedjena isto...
Upamtite ...bracni parovi koji zive u stalnim trzavicama ..pretnjama razvode se svaki dan..takvi se nikada nerazvedu..jer im taj teatar postane kao bracni sidrom ...
A oni brakovi bez trzavica i naizgled bez problema ...oni se jednostavno razidju....
I ja sam bila ubjedjena isto...
Upamtite ...bracni parovi koji zive u stalnim trzavicama ..pretnjama razvode se svaki dan..takvi se nikada nerazvedu..jer im taj teatar postane kao bracni sidrom ...

A oni brakovi bez trzavica i naizgled bez problema ...oni se jednostavno razidju....

Mene zanima samo "besmislica", samo ono Å¡to nema nikakvog praktiÄÂnog smisla. I život me zanima samo u svojoj besmislenoj pojavi. JunaÅ¡tvo, patos, odvažnost, pouka, higijena, moral, razneženost i rizik - to su mi omražene reÄÂi i osećanja. Ali zato u potpunosti shvatam i poÅ¡tujem: zanos i ushićenje, nadahnutost i oÄÂajanje, strast i uzdržljivost, blud i ÄÂednost, tugu i bol, radost i smeh."
Danil Harms, 1936
da mi je kako poptpisat ovo mjesto njega
...mozda bih onu higijenu izbacio samo
Danil Harms, 1936
da mi je kako poptpisat ovo mjesto njega

moj rodni grad Sarajevo volim kao samoga sebe....
nazalost ima ljudi koji ga isto tako ne vole....
ali nisu oni krivi sto im Bog nije dao dusu
nazalost ima ljudi koji ga isto tako ne vole....
ali nisu oni krivi sto im Bog nije dao dusu
- Bebana_de
- Velicanstvo Foruma
u radu je spas,,,
zato odoK dok nije kasno![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
zato odoK dok nije kasno
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
Jedan Zivot gde,prestajem Ja,gde pocinjes Ti
jedna Ljubav,gde stali smo Mi gde sad su Drugi
http://www.youtube.com/watch?v=BpgmT9u0fDM
jedna Ljubav,gde stali smo Mi gde sad su Drugi
http://www.youtube.com/watch?v=BpgmT9u0fDM
od koljevke pa do groba ..najljepse je mladalacko doba....
Budite optimista...ponasajte se kao mladi...oblaci te se mladalacki...bavite se spotrom....volite sve ono sto vole mladi..budite u trendu..
Imate dvije bitne prednosti...razumjetcete se sa podmlatkom ,,a i vi cete se osjecati lijepo...
Nemislite puno o prolaznosti zivota..jer i bez vas ono ide..neidite doktoru za svaku sitnicu. zaboravite svoje godine....
Budite optimista...ponasajte se kao mladi...oblaci te se mladalacki...bavite se spotrom....volite sve ono sto vole mladi..budite u trendu..
Imate dvije bitne prednosti...razumjetcete se sa podmlatkom ,,a i vi cete se osjecati lijepo...

Nemislite puno o prolaznosti zivota..jer i bez vas ono ide..neidite doktoru za svaku sitnicu. zaboravite svoje godine....

Ljubav je smisao..
Terapija za srce..lijek od straha..motor za budjenje hormona...prijatelj u svakom momentu...barometer za produzenje zivotnog vijeka....sjajilo za oci ...spoticaj osmjeha i raspolozenja...
Iz tih razloga ljubav treba uvijek posjedovati..
Terapija za srce..lijek od straha..motor za budjenje hormona...prijatelj u svakom momentu...barometer za produzenje zivotnog vijeka....sjajilo za oci ...spoticaj osmjeha i raspolozenja...
Iz tih razloga ljubav treba uvijek posjedovati..