Dešavanja u BiH

Sve o Bosni i Hercegovini
Poruka
Autor/ica
mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

Re: Dešavanja u BiH

#184 Post Postao/la mrki62 »

U Gornjoj Maoči smešteni su pripadnici vehabijskog pokreta u BiH, koji su u ovdašnjim medijima dovođeni u vezu sa pripadnicima svetskih terorističkih islamskih orga
Ko se hoće sjetiti mog pisanja, pisao sam o Maoči al su me neki ušutkivali [cool.gif]
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

string
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#185 Post Postao/la string »

Ima pravo da bude sta zeli...vehabija,nacista,mason........neka radi sta ko zeli i neka bude sto zeli...nemoj sad da odrezem nogavice stavim svastiku oko ruke i odem kroz grad....koga briga????????????????????????
Sve bude i prodje...sve dodje pa bude...i opet prodje....pa dodje...

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#186 Post Postao/la im_ex »

U velikoj akciji policije RS-a uhapšeno 100 osoba

U velikoj akciji MUPRS-a provedenoj na cijeloj teritoriji RS-a pronađena je određena količina narkotika, ukradenih vozila, te oružja, a uhapšeno je više osoba od kojih će 10 biti predato nadležnim tužilaštvima.

Direktor policije Uroš Pena rekao je na vanrednoj pres-konferenciji da je ova akcija kodnog naziva "Mreža 2010.“ počela jutros u šest sati, a u njoj je učestvovalo oko 500 policajaca i jedan broj pripadnika policije Brčko Distrikta.

"Imali smo naredbe za pretres 98 lokacija na prostoru RS-a i četiri lokacije u Distriktu, a njima je bilo obuhvaćeno 98 osoba, od kojih četiri iz Brčkog“, precizirao je Pena.

Oduzeto je 1.279 grama marihuane, 754 grama droge "spid", 44,2 grama heroina, 50 grama kokaina, 339 komada tableta, dvije digitalne vage s tragovima droga, 200 boksova cigareta "bond" koje su predmet nedozvoljene trgovine, puškomitraljez, 17 komada pušaka, od čega po jedan snajper, hekler i tompson, pet komada pištolja različitog kalibra, osam bombi, veća količina puščane i pištoljske municije različitog kalibra, osam vozila koja su predmet krađa i falsifikovanja isprava, sedam motora od putničkih vozila i više komada autodijelova za koje se sumnja da su kradena, više registarskih tablica, specijalni alat za krađu vozila, veći broj predmeta koja potječu od krađa, televizora, digitalnih kamera, mobilnih telefona i slično.

On je kazao da je aktivnost policije na presijecanju mreže oraniziranog kriminala trajala u protekla tri do četiri mjeseca, a bili su uključeni svi centri u tom bh.entitetu.

Provedena je na prostoru Banje Luke, Doboja, Bijeljine, Istočnog Sarajeva, Prijedora, Trebinja...

Pena je rekao da je ovom akcijom razriješeno i nekoliko razbojništava iz ranijeg perioda i jedan broj teških krađa.

Direktor policije RS-a rekao je da ova akcija nema nikakve veze s onom koju provodi Federalna uprava policije zajedno s drugim policijskim agencijama u BiH u mjestu Maoča kod Brčkog.
Kuda idu ljudi kao ja ...

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#188 Post Postao/la mrki62 »

string je napisao/la:Ima pravo da bude sta zeli...vehabija,nacista,mason........neka radi sta ko zeli i neka bude sto zeli...nemoj sad da odrezem nogavice stavim svastiku oko ruke i odem kroz grad....koga briga????????????????????????
Tako je, al da poštuješ pravni red države .
Jel ti poznato u kakvu školu idu njihova djeca ?
Kakve veze BiH državljani imaju sa Jordanskim školskim sistemom ?
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#192 Post Postao/la mrki62 »

Mic

Svaka država ima neka svoja pravila, svaka država ima svoj ustav - kojeg treba ispoštovati .
Njemačka ima svoje , Austrija svoje , BiH svoje.
To što ti ne vjeruješ u vezi škole , to mene ne iznenađuje al ako sam ja bio tamo u neposrednoj blizini i ako poznajem ljude iz tog kraja , onda su ovakve priče suvišne.
Čak su i ovdje Slovenci večeras posredovali par informacija o tom slučaju i snimak mi je samo podsjetio na ono što sam svojim očima gledao.

Dalje , Akcija na području Gornje Maoče provedena je na osnovu akata i naredbi Tužilaštva BiH i Suda BiH, a u cilju otkrivanja i krivičnog procesuiranja osoba osumnjičenih za krivična djela - ugrožavanje teritorijalne cjeline BiH, napad na ustavni poredak BiH i izazivanje narodonosne, rasne ili vjerske mržnje, razdora i netrpeljivosti.

Inače, pogledaj tv snimak http://www.svevijesti.ba/content/view/54509/259/

slika

slika

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#194 Post Postao/la mrki62 »

Sve je to ok mrki.............
Al me cudi kako ne uhapse dodika koji najavljuje referendum,koji znaci ugrozava teritorijani integritet drzave BiH.
Jel jedno je ako neki tamo iz sela ,recimo zove na otcepljenje ,a sasvim je druga stvar kad to lider jednog naroda radi.
Dobra opaska i samo ću se nadovezati .
Nacionalistički lideri su Dejtonom srušili ustav BiH , da bi ga potpisom Dejtona prekonstruirali na način da nacionalističke vođe mogu po svom terenu srati kako im je volja.
Da malo bolje razumiješ , opisat ću ti na svoj način ; u tom Dejtonskom potpisu je stvorena BiH sa tri konstruktivna naroda .
Al to je samo na papiru , na terenu nije tako .
Da na terenu nije tako , može se vidjeti iz pitanja ; koliko su konstruktivni Bošnjaci u Dodikovoj vladavini ?
A to što ti Dodika daješ kao primjer u vezi tih vehabija, samo da ti onako usput napišem ; Dodik je funkcioner , vladar jednog entiteta i sa njim oni Tihići i Silajdžići pedantno zbore .
Ne može se neko na vlasti napasti , kao neko ko nije - mislio sam da znaš [muzikafo1.gif]

slika

slika

Odgovori