Rodjen u Welsu.. 1970 se preselio u Ameriku, da bi se vratio 1980. u Britaniju.. Opet 1990 se vraca u AMeriku i od 2000 godine je zvanicno AMERIKANAC:..
Nema tu nikakvih dezinformacija
Palestina
- Bijesanpuz
- Zvijezda na usponu
Re: PALESTINA
It's nice to be important but is more important to be nice!
Zivot je samo crtica izmedju dva datuma na nadgrobnoj ploci
Zivot je samo crtica izmedju dva datuma na nadgrobnoj ploci
Nedaj vam boze da vam taj Hitler i tebi i Bustelcu na vlast u Njemackoj dodjeMic_Sokoli je napisao/la:Baustelac je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=1lVCAUBpG3w
HITLER HITLER BAS SI DOBAR COVJEK BIO
Baustelac.
Ja sam licno davnih dana bio pristalica Hitlerove ideologije,otisao sam dotle da na lijevom ramenu imam prilicno velik istetoviran kukasti krst.
Policija mi je vise puta pisala kaznene prijave radi skupljanja i posjed zabranjenih simbola..
Da mi Allah oprosti inschallah(ne sto je kukasti krst,nego sto je tetovaza).
To moje divljenje Hitleru a vjerovatno i tebi je dolazilo prvenstveno radi nepravde koju jevreji cine Muslimanima.
Vremenom sam uvidio da on nikako nije bio dobar,kao sto mnogi Muslimani iz neznanja i ogorcenosti tvrde.
Princip u Islamu:Haram ne dovodi do Halala.
To je ono o cemu sam pisao,pored svih iskusenja i ogorcenosti ummeta moramo se potrudit da ne napustimo okvire Islama.
Selam Alejkum
Pitao bi vas sta onda o njemu mislite
A sta sad misilite, mi je vec sad jasno da obojca pojma nemate barem ovo dijete baustelac
Ostavite se tih stvari i neigrajte se vatrom koja ce vas prva da opece
Postoje situacije koje traže izuzetnu koncetraciju i neki ne mogu da se koncetrišu , već refleksno reaguju ,..... nedorasla djeca sa 30 i kusur godina ,....................... potpisujem to što si napisalahypnose je napisao/la: Sram te bilo non stop spomijes Kuran a srce ti prljavo i zatrovano ....kako te nije stid .
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!