Palestina

Diskusije o politici sa prostora ExYu ...
Poruka
Autor/ica
Bijesanpuz
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

Re: PALESTINA

#181 Post Postao/la Bijesanpuz »

Rodjen u Welsu.. 1970 se preselio u Ameriku, da bi se vratio 1980. u Britaniju.. Opet 1990 se vraca u AMeriku i od 2000 godine je zvanicno AMERIKANAC:..

Nema tu nikakvih dezinformacija
It's nice to be important but is more important to be nice!
Zivot je samo crtica izmedju dva datuma na nadgrobnoj ploci

ADMIN_BOL-CHAT.DE

#183 Post Postao/la ADMIN_BOL-CHAT.DE »

Mic_Sokoli je napisao/la:
Baustelac je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=1lVCAUBpG3w

HITLER HITLER BAS SI DOBAR COVJEK BIO

[eusa_naughty.gif] Baustelac.

Ja sam licno davnih dana bio pristalica Hitlerove ideologije,otisao sam dotle da na lijevom ramenu imam prilicno velik istetoviran kukasti krst.
Policija mi je vise puta pisala kaznene prijave radi skupljanja i posjed zabranjenih simbola..

Da mi Allah oprosti inschallah(ne sto je kukasti krst,nego sto je tetovaza).
To moje divljenje Hitleru a vjerovatno i tebi je dolazilo prvenstveno radi nepravde koju jevreji cine Muslimanima.
Vremenom sam uvidio da on nikako nije bio dobar,kao sto mnogi Muslimani iz neznanja i ogorcenosti tvrde.
Princip u Islamu:Haram ne dovodi do Halala.
To je ono o cemu sam pisao,pored svih iskusenja i ogorcenosti ummeta moramo se potrudit da ne napustimo okvire Islama.

Selam Alejkum
Nedaj vam boze da vam taj Hitler i tebi i Bustelcu na vlast u Njemackoj dodje
Pitao bi vas sta onda o njemu mislite
A sta sad misilite, mi je vec sad jasno da obojca pojma nemate barem ovo dijete baustelac
Ostavite se tih stvari i neigrajte se vatrom koja ce vas prva da opece

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#191 Post Postao/la mrki62 »

hypnose je napisao/la: Sram te bilo non stop spomijes Kuran a srce ti prljavo i zatrovano ....kako te nije stid .
Postoje situacije koje traže izuzetnu koncetraciju i neki ne mogu da se koncetrišu , već refleksno reaguju ,..... nedorasla djeca sa 30 i kusur godina ,....................... potpisujem to što si napisala
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

Odgovori