Forumasi o forumasima

Ponasanje.Bonton.Prijateljstvo.
Poruka
Autor/ica
bosman
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#197 Post Postao/la bosman »

Butterfly je napisao/la:e vrijeme je da i ja napisem o par forumasa koje znam duze vrijeme na forumu

kajs(kajsic)-mnogo volim tog covjeka,pravi prijatelj i uvjek pozitivan,i raspolozi me kad sam placljiva :chuckel:

paparaci-jedno divno stvorenje,jest da ga odavno nije ovdje bilo,volim procitati sve sto napise i komentari su mu na mjestu

sabina(bina)-ova zena je dusa foruma, jako strpljiva i tolerantna, kad se zezamo tu je, kad smo ozbiljni tu je...

papaya-ona je najveci cooler ovog foruma,cesto me nasmije,hrabra,kaze sto misli pa kud puklo

laff
-super prijatelj, i nije zlopamtilo :chuckel:

ekranka-zena koja ima svoje stavove, i jako interesantne postove

vidovita-dzemila(dzemka)-djevojka koja ima extra humor, i ako napise post procitam ga sa merakom,zna o cemu pise

nastavak drugom prilikom,dosadilo mi tipkati

:D

Dosadilo ti tipkati o bosmanu??? Sram te bilo! [-( :angry:

bosman
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#199 Post Postao/la bosman »

Butterfly je napisao/la:bosman-on je zezator,jest da rijetko dodje,ali kad je tu papaya je na tapetu :D
a drag forumas, volim se zezati sa njim :)

Ja zezator??? [-X Aaaa, ja ono drugo! :D

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#200 Post Postao/la sabinax »

Hvala Buti...i ja bih malo trebala obnoviti listu, ali sad me bole oci 8) :P
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
slika Make my day!

dare__71
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#201 Post Postao/la dare__71 »

Tema odlicna ali...nabrojati listu meni dragih osoba i njihove karakteristike je nemoguce jer za sada su svi ok ali nemogu shvatiti zasto me je RA-JA izbrisala sa prijateljske liste a nikada joj se nisam takoreci ni obratio mada se to desilo sa mojom pojavom na forumu mada i dalje ona je ok za mene bez obzira na taj cin...
Ostali su manje vise dobri,neki rezervisani ali i to je dobra opcija ako sam neko kome se nesvidzam :)

dare__71
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#203 Post Postao/la dare__71 »

vidovita_dzemila je napisao/la:ima dosta novih foruma¹a koji su mi prirasli srcu posebno disa, majda, dare i butterfly (ona je prije bila na forumu al se to ne pika).

evo ga 4 000 mojih komentara :D
Ma evo da priznam i ona je meni samo sto nikada nisi siguran kada je tu i odakle joj tolika moc zapazanja(a sto tek rimu klepa :D )

badgirl
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

Re: Forumasi o Forumasima

#204 Post Postao/la badgirl »

Joj teme ...necu ih se sigurno sviju sjetiti ali eto pokusat cu neke navesti

Bijesni_Puz: super momak, uvjek spreman pomoci,ponos krajiski :mrgreen:
Tequila:non stop na balkonu , vrtiguz mali,
Denideni:veseo, tajanstven, :D
Bosman: jaran , krajisnik, veseljak , dobar prijatelj :)
Sabina-x: samopouzdana, jaka, pametna , otvorena
Vrnovljev: jako, jako pametan momak,
Maida-20: vesela, slatka, drazesna
Im-Ex:pametna, saljivdzija ,sposobna,
Hypnose: super zena , iskrena, razumna
Papaya: iskrena, veseljak
Hordas: pricljiv , saljiv , blebece svasta ali ipak nekako drag ...ko neko veliko dijete
Ramayana: jednostavna , voli salu , pametna
gogi: kad pocne "pricati", nezna stati :mrgreen:
Laff: hmm.. distanciran ali i direktan ,
Vidovita-Dzemila: slabo ju poznajem ali je jako pametna i kulturna djevojka
mrki-62: barka u sta god stigne i u koga god stigne

e nemogu se vise nikoga sjetiti ... :D

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#205 Post Postao/la mrki62 »

badgirl je napisao/la: mrki-62: barka u sta god stigne i u koga god stigne

... :D
Ah , joooooj jesi me našla a ja tako kulturan , pedantan , šarmantan , čaroban , romantičan , ............... zaljubljen samo u tebe :lol:
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#207 Post Postao/la mrki62 »

papaya je napisao/la: mrki62-mnogo mator covjek :mrgreen: , al ima kapacitet, uh....sve cure voli

Prijatno, budite i dalje veseli , lijepi i dobri i sve ce biti u redu
Ljubi
Papaya
Prijatno i tebi a i ono ostalo ,........... čuj mator , ma dok se čunjo diše - ja se ne predajem :lol:
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

ADMIN_BOL-CHAT.DE

#209 Post Postao/la ADMIN_BOL-CHAT.DE »

Index Extra forumash non stop se stipa
Butterfly Moja mezimica
otmjen ima svoju cijenu
Mothman ws Tanaka mi se dopada zbog toga sto covjek prije svega ima svoje manire
Mic Sokoli hm, hm... nema manira barem tu
Bosman-uvijek tu negdje vecinom kad nije potreban al drago mi bude kada je tu
Denideni-kavaljer dugo dugo je tu sto znaci dokazani kavaljer
kajs Tu je i dobar momcina ali kao da se je nekom zakleo pa ne komentarise steta
Ramayana Volim je zato sto je vole moji prijatelji
majda-uvijek dobre volje
vornevljev- na pocetku sam mislio svasta nesto volim kada me ljudi kao on pozitivno da kazem iznenade
Paparazzi extra momak ima dobru komsinicu
Beca_jovi Jako intelegentna djevojka osjeti se to vec iz oskudjevnih njenih 33 komentara
Nemam vremena nastavit cu drugom prilikom gdje sam stao...

beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#210 Post Postao/la beca »

Ovo je super tema, tek sam naletjela na nju, i drago mi je da jesam.
Vec sam obradovana jer se i moj nick tu nalazi sa pozitivnim komentarom
ev ja cu krenuti, zbrda-zdola redoslijedom
1.BijesanPuz-osoba koja me najvise uputila u vez sa tehnickim stvarima, danima sam ga peglala, sto je mogao pomogao je, pravi drug...
2. LAFF- samo pohvale, kad bih objasnila sta mislim o njemu, djelovalo bi kao neko ulizivanje (vec sam pokusala napisati i tako ispada), covjek, momak, ne znam sta je pravo rega, opusten, dobronamjeran, ma sve naj
3. PAPAYA-meni najdraza zenska na forumu, zaro sto je bez dlake na jeziku, podsjeca me na mene
4. VIPER-umirala sam sebi od smijeha kad mi je Laff objasnio hijerarhiju na forumu i kad mi je rekao ko je Viper. Ja zaista nisam znala, pa sam laffu ovako napisala, al doslovno; ajooooj a ja se njemu prvi dan javila da chatamo kad sam se tek registrirala, Bog zna kakve sam gluposti pisala, a onda me tjesio Laff govoreci da je Viper navikao na to....STA ZNAM, tri puta sam ga molila za uslugu, jer mi je papaya rekla da mu se obratim, jednom mi je pomogao, hvala mu...
5.PIRAT mi je fakat super lik, zao ce mi biti ako se vise ne pojavi, ali ja ostajem pri svome misljenju...
6.SABINAX je prva koja mi je pozeljela tiplu dobrodoslicu na forum to joj nikad necu zaboraviti
/.Disaaa je moja kona draga, slatka....
8.9. Tequila i Medeni su mi bas super i cool (steta sto je puz negdje gore a ne u trokutu sa njima)
10. sa IM_EX nisam imala nesto prilika komunicirati, cini mi se da tezi biti izdvojena, al ne u negativnom smislu, vec se cini opet kazem cini (tu sam desetak dana) kao osoba koja se zeli isticati, ali na posten nacin, onim cime zasluzuje
O OSTALIMA SLJ.PUT CEKA ME MOMAK PRED ULAZOM... [laugh.gif]

Odgovori