Mudre Misli Poznatih i Nepoznatih
Mozda nisam bas svatila..ali eto..... :-k mislim da je to nedokazana izreka.....
Davati, davati i samo davati...Lahko se ljudi naviknu na dobro..predje im u naviku..... nemaju namjeru uzvratiti nikada........DOkAZANO.....
Istog smo misljenja...recimo..Samo sto sam sada zavolila djentlmenske gestove...
Promjena nije velika...SITNICA..... ali meni godi.....
Davati, davati i samo davati...Lahko se ljudi naviknu na dobro..predje im u naviku..... nemaju namjeru uzvratiti nikada........DOkAZANO.....
Istog smo misljenja...recimo..Samo sto sam sada zavolila djentlmenske gestove...
Promjena nije velika...SITNICA..... ali meni godi.....
jest tacno na neki nacin al eto meni se desilo da jaci prijatelji imam izvan moju zemlju nego unutra a rjetko da posjetim te mjesta mozda i nikada smetam da to prijateljstvo je jace jer nema medjusobni interes i je cisto prijateljstvo posto rjetko se vidjateRa-Ja je napisao/la:Mozes graditi sigurnu zgradu bez problema jeftino ali u svojoj drzavi...Vani je to veoma ..... nemoguce...rizicno...nestabilno.....
Jer vecina ljudi je kao vrijeme...mijenja se..... kao i teren na kome se nalazi...