Misao dana :
Re: Misao dana :
Uspomene ne mogu da izbrisu...Iznenada se jave , ozive u mirisu ruzmarina ,u sumi krosnje borova u parku,u beskraju nebeskog plavetnila ..slicne boji mora ..u njegovim ocima..ili nasmijanom pogledu koji me i danas prati... 

RijeÄÂi su kao pÄÂele, istovremeno i med i žaoka
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Postoji jedno oruzje koje je mnogo strasnije od kletve - istina.
Umorna od lutanja zivotnim bespucima i jednolicne svakodnevnice ,slazem hrhotinje sjecanja na badanj... ispunjen mirisom Mediterana s sapatom vjetra... 

Ljubomora je kao strsljen, uvijek je u gardu,spremna da djeluje spontano...ubija polako...ako si alergican ubija momentalno...
Neznam da li je ovo sudbina ili slucajnost , ili nam je odredjeno da sjedimo za istim stolom ovdje u kojem smo se nasli...Ali znam da moje misli dana su rezutat iskustva od prije pa sve do dan danas....
Nevolim kada me djeca uce kako se prave bebe....
Hejjj covjece ja sam odrasla osoba...
Nevolim kada me djeca uce kako se prave bebe....

Hejjj covjece ja sam odrasla osoba...

Kada covjek zna da voli...ni kisa i mraz a kamoli vejavica, nemoze mu pokvariti raspolozenje....
Kod takvih ljudi uvijek je pred ocima livada puna raznobojnih cvjetova..kakva ljepota...
Kod takvih ljudi uvijek je pred ocima livada puna raznobojnih cvjetova..kakva ljepota...

Nemoras se hvaliti...
znam da pored sebe imas najveci naturalni.... dragi kamen na svijetu..Ali u zlu selu ,te nema nikoga da ti ga pohvali..ili pak bude uporan da ga obradi i usija po svojoj zelji.....
Licno nisi u poziciji da ista udradis po tom pitanju......

Licno nisi u poziciji da ista udradis po tom pitanju......
Zadnja izmjena: ra-ja, dana/u 10 Nov 2009 23:47, ukupno mijenjano 1 put.