A ti i tebi sliÄÂni nikad ne bi pljunuli po takvim voÄ‘ama, već su ti krivi drugi - kao i u BiH , nikad po voÄ‘ama ne znate puknuti , već po svima, joÅ¡ malo pa ÄÂete kao i Srbi ; ceo svet je protiv nas ,......... a ja znam samo jedno , Josip Pejaković je davno rekao : znam ja nas , yebo ti nas !To je i dan danas u opticaju.Baustelac je napisao/la:mrki62 je napisao/la:Gdje je vojska Palestine ?Baustelac je napisao/la:
- Do sadaubijeno 1188 Palestinaca u straviÄÂnom ratu protiv civila.
Sve te godine vodstvo Palestine nema svoju vojsku , jel to uspjeh ili neuspjeh vodstva jedne države ?
Ne odobravam niÄÂiju agresiju al ne odobravam pasivnost vodstva Palestine.
Jedno je posljedica a drugo je uzrok , svi se kaÄÂite na posljedicu a uzrok se namjerno negira.
Uzrok je mrki,sto je presednjik Palestina,a i vecina arapskih vladara popud tebe......rado bi se podcinili kjafirima zbog svojih licnih interesa!!!!
Ti i tebi sliÄÂni se uvijek razbacivate po tuÄ‘inima , u ovom sluÄÂaju o Izraelcima a nikako da se osvrnete u kljuÄÂnom problemu a to je u vodstvu Palestine, jer kao Å¡to sam već pisao : taj problem nije od juÄÂer , vuÄÂe se evo peta decenija !