Palestina

Diskusije o politici sa prostora ExYu ...
Poruka
Autor/ica
mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

Re: PALESTINA

#211 Post Postao/la mrki62 »

Baustelac je napisao/la:
mrki62 je napisao/la:
Baustelac je napisao/la:
- Do sadaubijeno 1188 Palestinaca u stravičnom ratu protiv civila.
Gdje je vojska Palestine ?
Sve te godine vodstvo Palestine nema svoju vojsku , jel to uspjeh ili neuspjeh vodstva jedne države ?
Ne odobravam ničiju agresiju al ne odobravam pasivnost vodstva Palestine.
Jedno je posljedica a drugo je uzrok , svi se kačite na posljedicu a uzrok se namjerno negira.

Uzrok je mrki,sto je presednjik Palestina,a i vecina arapskih vladara popud tebe......rado bi se podcinili kjafirima zbog svojih licnih interesa!!!!
A ti i tebi slični nikad ne bi pljunuli po takvim vođama, već su ti krivi drugi - kao i u BiH , nikad po vođama ne znate puknuti , već po svima, još malo pa čete kao i Srbi ; ceo svet je protiv nas ,......... a ja znam samo jedno , Josip Pejaković je davno rekao : znam ja nas , yebo ti nas !To je i dan danas u opticaju.
Ti i tebi slični se uvijek razbacivate po tuđinima , u ovom slučaju o Izraelcima a nikako da se osvrnete u ključnom problemu a to je u vodstvu Palestine, jer kao što sam već pisao : taj problem nije od jučer , vuče se evo peta decenija !
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

Re: PALESTINA

#215 Post Postao/la mrki62 »

Mic_Sokoli je napisao/la: Postavljeno je cak i kako na ovo gledaju jedan bivsi Pilot izraelske Avijacije i jedan Rabi iz New York-a
Gledao sam na Hayatu , međutim to sve nije srž problema .
Problem je u nesposobnom vodstvu Palestine a mi možemo ovdje trlahati godinama a sve dok se ne organizuje regularna vojska, nema ni adekvatne odbrane .
Narod gine , ratni profiteri se bogate i sve se vrti u krug.
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

Odgovori