KolaÄići sudbine ...
Re: KolaÄÂići sudbine ...
Nemojte dozvoliti da Vam Neko ili nesto pomuti razum.
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Opsovati u mislima je isto kao i naglas, pa, eto, nek se zna - kolacic
Kuda idu ljudi kao ja ...
Dovoljan je samo jedan kamicak, pa "da srusi carevu kociju". Nista nije toliko mocno ili veliko da za njega nema "leka", kao ni da se na njega ne moze uticati.
Onaj ko pravilno vlada sobom, taj je jaci u bilo kojoj borbi. Podsticite kod sebe koncentraciju i snagu volje. Zadrzite miran duh i protivnika gledajte pravo u oci.
- bosanka100
- Hronicar foruma
neko vas zavarava, nadate se nemogucem, a joj... pitala sam dali da igram danas kladionicu... ![[icon_chuckel [icon_chuckel.gif]](./images/smilies/icon_chuckel.gif)
![[icon_chuckel [icon_chuckel.gif]](./images/smilies/icon_chuckel.gif)
Uzmite mi sve, sve vam poklanjam samo Bosnu za sebe ostavljam uzmite i pjesmu, ona mi je sve uzmite i zivot, sta ce mi bez nje
Covek koji ima svoje principe i jasan cilj pred sobom; i pridrzava ih se, ne moze izgubiti bitku na bilo kom polju. Najjaca tacka oslonca i snage je u Vama.
Uvjerićete se u istinost izreke "ÄÂovjek je ÄÂovjeku vuk"
vuka je moguće pripitomiti ako ste ste dovoljno vješti i mudri
vuka je moguće pripitomiti ako ste ste dovoljno vješti i mudri
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
vidovita_dzemila je napisao/la:Ljubav je oko Vas ili pred Vama. Zavisi sta ocekujete i koga zelite. Slobodno zakoracite u susret novoj sreci i osmehujte se lepim stvarima koje su oko Vas.
aaaaaa nije crnjak konaÄÂno

Onaj ko nije sposoban da daruje radost i srecu drugima, taj nije sposoban ni da prima i oseti srecu.
Jasno...
Jasno...

Imacete dovoljno uspeha i srece skoro na svakom koraku. Ipak, Vasa sreca nije potpuna dok ne usrecite one koje volite.