Ako neko kaze svoje iskustvo a drugi ukomponuje svoje sasvim drugcije...nemora zbog toga da se izvinjava...
Misao dana :
Re: Misao dana :
Razliciti ljudi imaju i razlicita iskustva... 

Ako neko kaze svoje iskustvo a drugi ukomponuje svoje sasvim drugcije...nemora zbog toga da se izvinjava...![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)

Ako neko kaze svoje iskustvo a drugi ukomponuje svoje sasvim drugcije...nemora zbog toga da se izvinjava...
Ispod svaÄÂije tvrde ljuÅ¡ture krije se neko kome treba poÅ¡tovanje i ljubav.

Pogledom pomiluj..rukom  daj podrsku...rijecima predlozi i dokazi... 

Nista nekosta a puno znaci..![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)

Nista nekosta a puno znaci..
KritiÄÂar je kokoÅ¡ka koja kokodaÄÂe dok druge nose jaja.

Ako ste spontavi..veoma dobro spajate ugodno s korisnim....
To je isto kao kokoska koja kokodace s razlogom ...jer nosi zlatna jaja...![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)

To je isto kao kokoska koja kokodace s razlogom ...jer nosi zlatna jaja...
Danas je praznik nama u cast...izadjite i provedite se s dragim osobama .... 

Ja necu izaci jer mi je ovdje gdje jesam, sasvim dobro..a drage osobe su daleko od mene ...
Danas sam imala razloga da kupim sebi i poklon..
 ali je tako...

Ja necu izaci jer mi je ovdje gdje jesam, sasvim dobro..a drage osobe su daleko od mene ...
Danas sam imala razloga da kupim sebi i poklon..
Dva prijatelja moraju srcima liÄÂiti jedan drugom, u svemu drugom mogu biti totalno razliÄÂiti

Covek koji napravi gresku a ne ispravi je pravi drugu gresku...

Ko radi taj i gresi..ko neradi -eskivira prati i trazi dlaku u jajetu kod drugog naravno nece pogresiti NIKADA... 

Svako ima svoju vrijednost i svoju cijenu...
Ne pentrajte se na drvo koje Vam je nedostupno...Izaberite ono koje odgovara Vasem profilu...

Ne pentrajte se na drvo koje Vam je nedostupno...Izaberite ono koje odgovara Vasem profilu...
ODAVNO BIH TREBALI SVATITI DA NETREBA VJEROVATI PISANOJ RIJECI:BEZ POKRICA.... ![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)

Što manje vremena imam, više posla uradim.

Svoje rijeÄÂi trebamo saÄÂuvati mekima i nježnima, jer ćemo ih sutra možda morati pojesti.